Adresse

Klevjerveien 42 B
3074 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.900.000

Felleskost: 1.712

Felleskost inkluderer:

TV/internett, bygningsforsikring, vedlikehold utvendig, strøm utelys, brøyting, forretningsførsel

Omkostninger


Dokumentavgift: 97.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Pluss Boligkjøperforsikring rekkehus og eierleilighet (med fler enn 3 enheter) kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 109.078

Totalpris med omkostninger kr 4.009.078

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Klevjerhagen er et barnevennlig og sentralt område nord i Sande, med flotte aktivitetsmuligheter og kort vei til avkjøring til E18. Med bil er det kun en kort kjøretur inn til Drammen eller Sande, med tilgang på matbutikk, kjøpesenter og togstasjon. Området har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Nordre Sande idrettslag er en aktiv idrettsforening med både fotball, bandy og ski. Rett utenfor døren finner du både fotballbane, skøytebane og opplyst skiløype, med rulleskiløype på sommeren. Ellers er det kort vei flotte turmuligheter i marka, idrettshall, svømmehall, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Ny endeleilighet fra 2020, som inneholder:

1. etasje: Hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og soverom
2. etasje: Stue, 2 soverom og bad

I tillegg er det utvendig sportsbod på 5 kvm. Det er utgang til balkong fra stue. Det er også en uteplass ved inngangsparti.

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 108

Bruksrareal: 113

Antall soverom: 3

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 6322

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2020

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 366
Bruksnr: 146
Seksjonsnr: 16
Kommune: Holmestrand

Innhold
Ny endeleilighet fra 2020, med en av feltets beste beliggenheter, og som inneholder:

1. etasje: Hall, bad, vaskerom, stue, kjøkken og soverom
2. etasje: Stue, 2 soverom og bad

I tillegg er det utvendig sportsbod på 5 kvm. Det er utgang til balkong fra stue, med god plass til sittegruppe og grill. Det er også en hyggelig uteplass ved inngangspartiet.

Standard:
Delikat og lys endeleilighet, med lekre fargevalg og moderne løsninger. Bygget er av ny standard og her kan man flytte rett inn!

Høydepunkter:
- Nytt bygg fra 2020
- Endeleilighet med en av feltets beste beliggenhet
- Sol fra tidlig til sent
- 2 bad
- 2 stuer
- Utvendig sportsbod på 5 kvm.
- Overflater er malt i delikate og moderne farger
- Påkostet og lekkert kjøkken. Forlenget kjøkkenet med ekstra benkeplass.
- Balansert ventilasjon
- Varmekabler på bad i første etasje, bad i andre etasje, hall og vaskerom.
- Varmefolie i stue og kjøkken.
- Kort vei til både Drammen og Sande sentrum
- Flotte aktivitet- og turmuligheter rett i nærområdet

Parkering:
Parkeringsplass på biloppstillingsplass.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm. Balansert ventilasjon.
Varmekabel på begge baderom, hall, og vaskerom. Varmefolie i stue og kjøkken.

Beliggenhet:
Klevjerhagen er et barnevennlig og sentralt område nord i Sande, med flotte aktivitetsmuligheter og kort vei til avkjøring til E18. Med bil er det kun en kort kjøretur inn til Drammen eller Sande, med tilgang på matbutikk, kjøpesenter og togstasjon.

Området har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Nordre Sande idrettslag er en aktiv idrettsforening med både fotball, bandy og ski. Rett utenfor døren finner du både fotballbane, skøytebane og opplyst skiløype, med rulleskiløype på sommeren. Ellers er det kort vei flotte turmuligheter i marka, idrettshall, svømmehall, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Har du barn ligger populære Kjeldås barneskole og barnehage i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til ungdomsskole i Sande sentrum og Sande Videregående skole i Skafjellåsen. Videre er det kort vei til Universitetet i Sørøst-Norge på Union Brygge i Drammen.

Kort kjøretur inn til Sande sentrum som har et hyggelig torg med et utvalg av butikker, vinmonopol og serveringssteder. Nærmeste matbutikk i Sande tar ca. 7 minutter med bil. Det er også kort vei fra Klevjerhagen inn til Drammen sentrum med et stort utvalg av butikker. Gulskogen Senter dekke de fleste daglige behov.

Bussholdeplass rett i nærheten, med avganger til Sande og Drammen sentrum. Både i Drammen og Sande er det togstasjon med hyppige avganger i begge retninger. Flytoget går fra Drammen Stasjon hvert tiende minutt stort sett hele dagen.

Tidsavstander i bil:
Sande sentrum ca. 7 minutter
Drammen ca. 10 minutter
Asker ca. 20 minutter
Bærum ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 35 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (29.10.2014)
Idrettsanlegg - Nåværende Kommuneplan (29.10.2014)
LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet
basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende
Kommuneplan (29.10.2014)
Reguleringsplan skal fortsatt gjelde Kommuneplan (29.10.2014)
Gang/sykkelvei - Framtidig Kommuneplan (29.10.2014)

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Første etasje: 70 Andre etasje: 43

Bruksareal per etasje: Første etasje: 65 Andre etasje: 43

lnngår i p-romsareal: Første etasje: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, soverom Andre etasje: Loftsstue, bad, 2 soverom

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 970,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00360

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Eiendomsmegler Dahl formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Ligger som vedlegg i salgsoppgaven og
inneholder viktig informasjon om
eiendommen og må gjennomgås før bud
inngis.

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.