Adresse

Killingholmen 26
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.750.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 71.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Pluss Boligkjøperforsikring Enebolig, tomannsbolig (hel eller del), fritidsbolig, tomt kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 86.928

Totalpris med omkostninger kr 2.836.928

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Killingholmen 26 ligger på en idyllisk og fredelig øy i fjorden i Sande. Her er det hyggelig adkomst med båt inn til privat bryggeanlegg, og båtturen frem en en hyggelig tur langs flotte skjærgårder og øyer. Området er ideelt for rekreasjon med bading og båtliv sommerstid samtidig som det er flotte turstier med ''Kyststien'' som kan benyttes hele året. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen eller i ett av de mange nærliggende vannene.

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt, når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø. Det er kun en kort båttur til bl.a. idylliske Holmsbu og Villa Malla. I Holmsbu finner man bl.a Cafe Juno, Privaten Cafe, Schulestedet og Holmsbu Bad. Her finnes også en koselig strand, hyggelige svaberg og en nærbutikk, en perfekt utflukt for en dag.

Høydepunkter:
- Privat brygge med båtplass
- Sol hele dagen
- I første rekke mot fjorden
- Fantastisk utsikt!

Areal og byggeår

Primærareal: 20

Bruksrareal: 20

Antall soverom: 1

Etasje: 1

Tomtestørrelse: 1002

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1950

Energimerking: None Ingen

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Turterreng
  • Utsikt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 444
Bruksnr: 212
Kommune: Holmestrand

Innhold
En liten perle ved vannkanten. Hytta er ikke stor, kun ca. 20 kvm, men her ønsker du å være ute så mye du klarer. Fritidsboligen består av ett rom, kombinert stue/soverom/kjøkken. Den inneholder en enkel kjøkkeninnredning innvendig, men også et praktisk utekjøkken. Det er en flott terrasseplatting ved inngangen av hytta.

Eiendommen ligger med ca. 15 meter strandlinje/grense mot sjøen og du har fantastisk utsikt mot fjorden og skjærgårdene. Solen har du fra tidlig til sent. Det er umiddelbar sol- og bademuligheter bare noen meter fra hytteveggen.

Ved adkomst til privat bryggeanlegg, går det en hyggelig sti frem til hytta. Her går du i flott og skjermet natur.

Standard:
Enkel sommerhytte bygget på 50 tallet. Utvendig er hytta kledd om med nytt panel 1990/2000. Vinduene er slitt og deler trenger utvidet vedlikehold. Taket er tekket med takstein 1990/2000, det er ikke montert takrenner eller beslag. Hytta er bygget på pilarer/steiner/blokker og det er ikke mulig å komme inn under gulvet, se kommentarer. Innvendig har hytta en enkel standard og det er ikke sanitæranlegg eller våtrom. Det er montert en enkel kjøkkeninnredning med hvite/slette fronter. El.anlegget er av nyere dato, enkelt lite anlegg.

Følgende har fått TG:3:
- Drenering
- Vinduer og dører

Parkering:
Plass på privat bryggeanlegg.

Oppvarming:
Oppvarming kan skje ved å montere panelovner.

Beliggenhet:
Killingholmen 26 ligger på en idyllisk og fredelig øy i fjorden i Sande. Her er det hyggelig adkomst med båt inn til privat bryggeanlegg, og båtturen frem en en hyggelig tur langs flotte skjærgårder og øyer. Området er ideelt for rekreasjon med bading og båtliv sommerstid samtidig som det er flotte turstier med ''Kyststien'' som kan benyttes hele året. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen eller i ett av de mange nærliggende vannene.

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt, når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø. Det er kun en kort båttur til bl.a. idylliske Holmsbu og Villa Malla. I Holmsbu finner man bl.a Cafe Juno, Privaten Cafe, Schulestedet og Holmsbu Bad. Her finnes også en koselig strand, hyggelige svaberg og en nærbutikk, en perfekt utflukt for en dag.

Fasiliteter og tilbud i området:
- Nyere Kiwi-butikk ved Nordre Jarlsberg Brygge. Butikken er en av få miljøbutikker i Norge, med blant annet ladestasjoner på parkeringen og solcelleanlegg på taket.
- Sandstrand og bademuligheter på øya. I tillegg finnes det sandstrender langs vannet hele veien på Bekkestranda mot Berger.
- Kyststi som strekker seg rundt stort sett hele Sandebukta.
- Flott 9-hulls golfbane i Sande
- Flere aktivitetstilbud både på idrettsanlegg ved Lersbrygga og Sandehallen i Skafjellåsen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Tomta er relativt flat, heller svakt mot vest. Enkelt opparbeidet, noe plen og skrånende fjell som ender i sjøen. Det er ca 15m lang grense/strandlinje mot sjøen. Eiendommen ligger i vestvendt, meget solrikt og fin utsikt. Eiendommen har rettigheter knyttet til bruk av felles flytebrygge/båtplass rett ved hytta.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er avsatt til LNF-område med spredt fritidsbebyggelse. Deler av øya er satt til Grønnstruktur. Eiendommen ligger innenfor 100-meters beltet til sjøen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Det er ikke etablert noen form for drenering rundt hytta. Hytta er oppført i bindingsverk, ukjent om veggene isolert. Det er montert vinduer med 2 lags koblede glass. Vindene er eldre/fra opprinnelig byggeår. Saltakkonstruksjon i treverk, undertak i treverk. Hytta er tekket med takstein , tekking er fra 80 tallet.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 20

Bruksareal per etasje: 20

lnngår i p-romsareal: Stue/kjøkken/soverom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: Ikke enda kontrollert. Ferdigmeldt i 2015.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 1 455,-

Det er installert vannmåler. En felles vannmåler som måler alt vannforbruk til fritidsbebyggelsen på Killingholmen. Hytteeierforeningen viderefakturerer forbruksgebyr. Fastgebyr vann faktureres direkte fra kommunen til hver hjemmelshaver. Eiendommen er tilkoblet offentlig kloakk, privat anlegg på Killingholmen. Det ligger ferdig montert pumpekum ved yttervegg.

Eiendomsskatt innføres i 2021. Fristen for å foreskrive skatten er 1. juli, og det vil ikke bli sendt ut fakturaer for eiendomsskatt før 2. halvår. Eiendomsskatten skal betales for hele 2021.

- Medlemskontingent i hytteforeningen kr. 1.000,- pr. år.
- Bryggeanlegg kr. 6.000,- pr. år.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 1 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 55 800,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00216

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Eiendomsmegler Dahl formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Situasjonskart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.