Adresse

Selvigfjellet 18
3490 KLOKKARSTUA

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.250.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 56.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Pluss Boligkjøperforsikring Enebolig, tomannsbolig (hel eller del), fritidsbolig, tomt kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 71.928

Totalpris med omkostninger kr 2.321.928

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 20.06.2021 kl. 15:00
Sluttidspunkt: 20.06.2021 kl. 16:00
Beskrivelse: Visningstidspunkt

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Pen og velholdt hytte med bod/anneks og flott utsikt over Drammensfjorden, beliggende i enden av feltet - båtfeste og felles badestrand - bilvei frem med meget gode parkeringsforhold og sen kveldssol!

Vi ønsker å trygge visninger med minst mulig risiko for smitte. Vi må vite på forhånd om du kommer på visning - meld deg på visningen for informasjon!

Beliggende med nydelig utsikt over Drammensfjorden på Selvig med sen kveldssol. Det er kun få min. gange til båtfeste, felles badestrand, fotballbane og sandvolleyball bane. Eiendommen ligger i et etablert
hytteområde avskjermet med telefonstyrt vegbom. Det er bilvei helt frem og meget gode parkeringsforhold på eiendommen. Hytta ligger skjermet og rolig i enden av feltet.

Det er kort vei med båt til Svelvik samt kort vei til idylliske Holmsbu med restauranter, gallerier og butikker. Hytta ligger ca. 30 minutter fra Drammen og ca. 1 time fra Oslo. Det er offentlig kommunikasjon fra Grimsrudveien som ligger ca. 1 km fra hytta.

Areal og byggeår

Primærareal: 37

Bruksrareal: 37

Antall soverom: 2

Tomtestørrelse: 1361

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1972

Energimerking: None Ingen

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 308
Bruksnr: 17
Kommune: Asker

Innhold
Hytta innehar alt på ett plan og inneholder:

Stor terrasse med inngang til stue/spisestue, åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, eget rom for snurredo med vifte og lufting, dusjrom/utedusj,

Bod/anneks på 14 kvm fra 2015 med stue/soverom og terrasse. Meget gode parkeringsforhold på eiendommen.

Standard:
Pen og velholdt hytte med bod/anneks og flott utsikt over Drammensfjorden, beliggende i enden av feltet - båtfeste og felles badestrand - bilvei frem med meget gode parkeringsforhold og sen kveldssol!

Vinduer: Doble koblede, 2 lags isolerglass
Gulv: Furugulv, vinyl
Vegger: Panel

Hytta selges møblert etter nærmere avtale. Nåværende eier har utført oppussing og tilbygg i nyere tid med bl.a terrasse (2008) og bod/anneks (2015). Ny shingel på tak i 2007. For øvrig har eier pusset opp hyttas innvendige flater og byttet deler av ytterkledning.

Parkering:
Meget gode parkeringsforhold på eiendommen.

Oppvarming:
Peis i stue og elektrisk. Utepeis.

Beliggenhet:
Beliggende med nydelig utsikt over Drammensfjorden på Selvig med sen kveldssol. Det er kun få min. gange til båtfeste, felles badestrand, fotballbane og sandvolleyball bane. Eiendommen ligger i et etablert
hytteområde avskjermet med telefonstyrt vegbom. Det er bilvei helt frem og meget gode parkeringsforhold på eiendommen. Hytta ligger skjermet og rolig i enden av feltet.

Det er kort vei med båt til Svelvik samt kort vei til idylliske Holmsbu med restauranter, gallerier og butikker. Hytta ligger ca. 30 minutter fra Drammen og ca. 1 time fra Oslo. Det er offentlig kommunikasjon fra Grimsrudveien som ligger ca. 1 km fra hytta.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet tomt bestående av noe plenarealer, fjellpartier og naturtomt, for øvrig terrasser og trappeadkomst. Meget gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele fritidsboligen under ett til fritidsformål.

Regulering

Området er ikke regulert men ligger innenfor kommuneplanens arealdel for nåværende fritidsbebyggelse.

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver. Dog er bygningen byggeanmeldt, tatt i bruk i 1967. Ferdigattest utstedt på utvidelse av terrasse og oppføring av bod fra 2/5-18.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Alle rom i hytta med unntak av bod/anneks.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: Ingen kjente kontroller. Det foreligger ingen påbud om utbedringer ifølge eier.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Intet tilsyn registrert. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Snurredo: Luktfri løsning med vifte og lufting over tak, innlagt varmekabel ved behov. Består av 3 kammer, snurres når et kammer er fullt og tømmes ved behov.

Det er 80 liter v.v beholder for kjøkken og dusjrom/utedusj. Innlagt strøm med 20 amp hovedsikring og 6 kurser.

Oppført bod/anneks som er innredet i 2015 med soveplasser. Er søkt til kommunen som bod.

Festekontrakten er til fornyelse i 2027, rett til utkjøp av tomten innen 1 år før utløpet av festekontrakten 17/7-27 etter avtale med grunneier. Rett til båtfeste og sommervann samt bruk av felles badestrand. Festeavgiften reguleres årlig i januar med konsumprisindeksen.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget. Møbler, inventar og løsøre etter nærmere avtale.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Vei, vann og avløp
Privat vei og privat sommervann. Snurredo. Gråvannstank m/spredegrøfter. Det er forberedende arbeider for tilknytning til off. vann/avløp.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 2 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 322 002,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00201

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Eiendomsmegler Dahl formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 040621
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 030621
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 280521
Situasjonskart/Grunnkart
Festekontrakt av 17/7-67
Velkommen til Selvig Vel

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om vannrett - Tinglyst dato 08.08.1967
Bestemmelse om båt/bryggeplass Rett til bading. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.