Adresse

Skafjellveien 140 B
3076 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.590.000

Andel fellesgjeld: 23.000

Totalpris: 3.613.000 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 2.601

Felleskost inkluderer:

Kabel TV og fiber fra Canal Digital, bygningsforsikring, carport, snøbrøyting, felles vedlikehold, forretningsførsel og lån.

Omkostninger


Dokumentavgift: 90.325 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 101.903

Totalpris med omkostninger kr 3.691.903

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Skafjellåsen med Sande flotteste turmuligheter som nær nabo. Her er det kort vei til det meste, og sameiet har flotte fellesområder for store og små. Her bor man nær sjøen og sentrum av Sande, samtidig som man har godt med frihet rundt seg. Fra leiligheten er det kun få minutters gange til blant annet matbutikk, bussholdeplass, skole og idrettsanlegg. Samtidig er det kort vei ned til yrende brygge- og strandliv på både Nordre Jarlsberg brygge og Bekketranda.

Leiligheten ligger i andre etasje, i enden av rekken, og inneholder:

Entré, gang, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken, bad og bod/teknisk rom. I tillegg er det utvendig sportsbod på 5 kvm. Det er stor balkong med utgang fra stue med flott utsikt. Det er også en hyggelig terrasse ved inngangspartiet.

Mulighet for å bygge på loftetasje.

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 89

Bruksrareal: 93

Antall soverom: 3

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 6651

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2016

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 414
Bruksnr: 375
Seksjonsnr: 12
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger i andre etasje, i enden av rekken, og inneholder:

Entré, gang, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken, bad, bod/teknisk rom. I tillegg er det utvendig sportsbod på 5 kvm. Det er stor balkong med utgang fra stue med flott utsikt. Det er også en hyggelig terrasse ved inngangspartiet. Det er også mulighet for å bygge på en loftetasje.

Høydepunkter:
- Sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjon
- Varmesentral
- Utvendig sportsbod
- Carport
- Endeleilighet
- Flott utsikt
- Hyggelig uteplasser

Standard:
Boligen er bygget av Trysilhus i 2016. Leiligheten har en normalt god standard, samt en god arealdisponering.

- Det er laget ett ekstra soverom i stue
- Innvendige vegger er malt av eier
- Utvendige vegger ble malt i 2020
- Montert Aquastop

Parkering:
Parkering i carport. Ellers gode parkeringsmuligheter i området.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, varmesentral, og ventilasjonsanlegg. Gulvvarme på bad.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Skafjellåsen med Sande flotteste turmuligheter som nær nabo. Her bor man nær sjøen og sentrum av Sande, samtidig som man har godt med frihet rundt seg. Fra leiligheten er det kun få minutters gange til blant annet matbutikk, bussholdeplass, skole og idrettsanlegg. Samtidig er det kort vei ned til yrende brygge- og strandliv på både Nordre Jarlsberg brygge og Bekketranda.

Skole:
Sande Videregående skole ligger i nærområdet, med gåavstand fra leiligheten. Det er også kort vei til Sande barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i gangavstand fra leiligheten, hvor Nordre Jarlsberg barnehage og Lersbrygga barnehage er de nærmeste.

Rekreasjon:
Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Fra leiligheten er det kort vei til flotte tur- og aktivitetsmuligheter i marka i området og populære Vestskauen. Her er det flotte turmuligheter, med milevis av løyper, sommer som vinter. Ellers har Sande et aktivt idrettsmiljø, med både fotball, håndball, friidrett, tennis, judo, sykkel, turn mm. Bekkestranda med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Turstier fra hytta og videre ut i hele områdets løypenett med turveier til videre innover Marka. Kystien går også i området, og er en flott tursti som tar deg videre inn mot Sande eller rundt Berger mot Svelvik. Har du båt er det kort vei over til bl.a. Holmestrand og flere hyggelige plsaser i området. Holmsbu er du kjapt inne i et idyllisk sommersted med restauranter, nærbutikk og hyggelig sørlandsstemning.

Videre mot Lersbrygga ligger Lersbrygga idrettsplass med blant annet fotballbane, tennisanlegg og friidrettsbane. Sandehallen har håndballbane og kunstgressbane ute, i tillegg er det kampsportrom og styrkerom.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Coop Prix i gang- og sykkelavstand fra leiligheten. Ellers er det kort vei til nyere Kiwi-butikk på Nordre Jarlsberg brygge og Meny/Rema 1000 i Sande sentrum. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate og stort kjøpesenter på Gulskogen.

Transport:
Nærmeste bussholdeplass er ikke langt unna eiendommen. Her går det busser inn mot sentrum. Sande togstasjon ca. 2.5 km fra leiligheten og har hyppige avganger til Drammen togstasjon med lokal-, regions- og flytog-forbindelse videre.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Eiendommen er pent opparbeidet med felles uteareal og asfaltert gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 93

Bruksareal per etasje: 89

lnngår i p-romsareal: Entré, gang, 3 soverom, stue, spisestue, kjøkken, bad

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 11 000,-

Det er installert vannmåler.

Eiendomsskatt for boliger innføres i 2021. Fristen for å forskrive skatten er 1. juli, og det vil ikke bli sendt ut fakturaer for eiendomsskatt før 2. halvår. Eiendomsskatten skal betales for hele 2021.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 7 500
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 23 000,- pr. 14.05.2021

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 004 872,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00185

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Eiendomsmegler Dahl formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører OBOS, datert 25.11.20, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.