Adresse

Hermannsbråten 24
3480 FILTVET

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.800.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 95.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 110.678

Totalpris med omkostninger kr 3.910.678

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger på Filtvet, kun ca. 30 minutter fra Asker, et meget idyllisk område rett ved fjorden. Området har en god blanding av hytter og boliger, og veien frem til hytta gir et god overblikk på det sjarmerende landskapet.

På sommerhalvåret yrer det av liv, spesielt mot Villa Malla, hvor du finner restaurant og båthavn. Se www.villamalla.no. Det er også mange flotte turmuligheter i marka, eller langs fjorden på den flotte kyststien rett i nærheten.

En perle like ved vannkanten. Her det er god plass til en familie, hvor fjorden ligger klar til både bading og fisking, samt flotte muligheter for turer og aktivitet. Her har du flotte uteområder med gode solforhold.

Hytta inneholder:

Bad, kjøkken, entré, stue, 2 soverom. Det er i tillegg kjellerom på 14 kvm. På eiendommen ligger det også et anneks fra 2019 på ca. 14 kvm. Hems med gulvareal på 6 kvm. Perfekt for gjester eller barn.

Det er tinglyst rett på å bruke badeplassen på naboeiendommen. Selger har også en bøye på vannet.

Areal og byggeår

Primærareal: 47

Bruksrareal: 61

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 1686

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1977

Energimerking: G Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 343
Bruksnr: 34
Kommune: Asker

Innhold
Hytta ligger med alt på ett plan, og inneholder:

Bad, kjøkken, entré, stue, 2 soverom. Det er i tillegg kjellerom på 14 kvm.

På eiendommen ligger det også et anneks fra 2019 på ca. 14 kvm. Hems med gulvareal på 6 kvm.

Det er tinglyst rett på å bruke sandstranden nede ved vannet.

Standard:
En perle like ved vannkanten. Her det er god plass til en familie, hvor fjorden ligger klar til både bading og fisking, samt flotte muligheter for turer og aktivitet. Her har du store, flotte uteområder med gode solforhold. Har man eldre barn annekset fungere som en egen avdeling for barna.

STUE
Stuen er midtpunktet i boligen, og ligger rett ut med tilgang på terrasse og hage. Her kan man invitere både lyden av båter og bølgeskvulp inn, samtidig som man nyter de flotte omgivelsene til maten. Det er i tillegg godt med plass til både sofagruppe og bord.

KJØKKEN
I forbindelse med stuen har du hyttens kjøkken. Den er praktisk plassert med kort vei ut til terrassen for å nyte kaffen og frokosten i morgensolen. Kjøkkenet har også god plass til å spise inne, med pen kjøkkenøy. Kjøkkenet har innredning delt i under- og overskap.

SOVEROM
Hytta har 2 fine soverom med fine soveplasser. Det er i tillegg et anneks for bruks som oppholdsrom.

BAD
Hytta har et bad som er pusset opp i 2013. Det er gulvvarme under flisene. Direkte avløp under dusj. Bad inneholder innredning med servant, dusjkabinett og WC. Opplegg til vaskemaskin.

TOMTEN/TERRASSE:
Eiendommens virkelige perle er beliggenheten og tomten. Her kan du nyte solen og den fantastiske utsikten. Det er også godt med plass til flere biler. Det passer godt dersom man ønsker å invitere venner og familie på grilling. Her er det godt med plass til både grill, sittegrupper og bord.

Oppgraderinger:
- Det ble foretatt el-tilsyn i 2019 med en merknad som ble utbedret
- Bygget levegg på terrasse i 2020
- Montert jording av el-anlegg i 2020
- Privat septiktank skal etableres før salg.
- Eiendommen er tilknyttet sommervann fra Tofte og Filtvet vannverk

TG:3: Det ble registrert vanndammer og fukt i kjeller. Det må påregnes tiltak med drenering/fuktproblematikk i kjeller, evt. i kombinasjon med nødvendig ventilering.

Parkering:
Parkering på egen eiendom. Plass til flere biler.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm. Varmekabler på bad.

Beliggenhet:
Området:
Eiendommen ligger på Filtvedt, kun ca. 30 minutter fra Asker sentrum, et meget idyllisk område rett ved fjorden. Området har en god blanding av hytter og boliger, og veien frem til hytta gir et god overblikk på det sjarmerende landskapet.

På sommerhalvåret yrer det av liv, spesielt mot Villa Malla, hvor du finner restaurant og båthavn. Se www.villamalla.no. Det er også mange flotte turmuligheter i marka, eller langs fjorden på den flotte kyststien rett i nærheten.

Fra hytta får du flott panoramautsikt over området og du kan følge båttrafikken inn i fjorden. Området er forøvrig fint i all slags vær, enten det er mye sjø og rufsevær, eller om solen skinner på en god og varm sommerdag, så får du virkelig kjenner naturen rett foran deg. På hytta og på tomten er det gode solforhold. Her får man tidlig morgensol og videre utover dagen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Det kan være et lite avvik mellom målebrevet og tomtegrensene slik de er tegnet på Asker kommunes kart. Det er bestilt ny oppmåling.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er avsatt til fritidsbebyggelse i komuneplanen. Deler av tomten ligger i LNF-område jf kommeplanens arealdel.

Ferdigattest
Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse/ferdigattest på denne eiendommen i kommunens arkiver. På bygg som er oppført tidligere enn 1998, skal det ikke lenger utstedes ferdigattest, jfr. nye bestemmelser i plan- og bygningsloven fra 01.07.2015.

Beskrivelse (type bolig)
Frittliggende fritidsbolig/hytte oppført i trekonstruksjon på grunnmur av betong.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etasje: 47 kvm Kjeller: 14 kvm

Bruksareal per etasje: 47

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 19/8-19
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Det er tinglyst at eiendommen ikke skal benyttes som helårsbolig.

Det er tinglyst at den del av parsellen som benyttes som solplass skal være til
felles bruk for bnr. 15, 20, 21, 32, 33, 35, 36. Solplassen gjelder benken som er satt helt foran på tuppen mot fjorden.

Det er tinglyst at eier av eiendommen skal koble seg til offentlig vann/avløp nå det er klart.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Privat bomvei driftes av veilag. Det finnes en veirett. Veien måkes ikke om vinteren. Ikke offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet sommervann fra Tofte og Filtvet vannverk. Privat septiktank etableres før salg. Septiktanken pdd er delt med nabo. Slamtømming kr. 552 kr. i året. Det er mulighet for helårsvann i området. i følge ledningskart fra kommunen ligger vannkabel ved naboeiendommen.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 3 600
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 228 870,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00174

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Eiendomsmegler Dahl formidler Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring,
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.02.1966
den del av parsellen som benyttes som solplass skal være til felles bruk for bnr. 15, 20, 21, 32, 33, 35, 36

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 03.06.1977
plikt til å koble kloakk til offentlig ledning

Bestemmelse om bebyggelse - Tinglyst dato 03.06.1977
Bestemmelse om bebyggelse

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendring

Registrering av grunn - Tinglyst dato 21.09.1965
Registrering av grunnAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.