Adresse

Wingejordet 9
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.690.000

Felleskost: 2.399

Felleskost inkluderer:

Fellesutgiftene inkluderer felles bygningsforsikring, grunnpakke tv via Altibox, forretningsførsel, snøbrøyting, utvendig vedlikehold og avsetning til vedlikeholdsfond.

Omkostninger


Dokumentavgift: 117.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 128.828

Totalpris med omkostninger kr 4.818.828

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til Sande sentrum, med et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet i 4. etasje (toppetasje) og ligger som hjørneleilighet mot vest med solrik terrasse med fin kveldssol.

Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Sandebukta er et fint sted å bade på sommertid. Det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Rema 1000, samt Europris, kun få meter unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov.

Areal og byggeår

Primærareal: 82

Bruksrareal: 84

Antall soverom: 2

Etasje: 4

Tomtestørrelse: 2803

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2016

Energimerking: C Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Livsløpsstandard
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 318
Bruksnr: 17
Seksjonsnr: 24
Kommune: Holmestrand

Gårdsnr: 318
Bruksnr: 17
Seksjonsnr: 27
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger i toppetasjen (4.etg) og har adkomst via heis fra inngangsparti og garasjekjeller.

Entré, garderobe/bod, 2 soverom, bad/wc, wc/vaskerom, stue/spisestue med utgang til vestvendt hjørneterrasse, kjøkken med åpen løsning mot stuen.

Romslig bod i kjelleren. 2 garasjeplasser i kjeller.

Standard:
Leiligheten er meget velholdt og fremstår på mange måter som ny.

Gulv: Parkett og fliser.

Vegger: Malt i lyse, delikate farger. Flislagte vegger på hovedbad.

Kjøkken: Pent kjøkken i i moderne hvit utførelse. Integrerte hvitevarer med platetopp, komfyr, micro, kjøleskap og fryser.

Bad/WC med adkomst fra hovedsoverom: Pent og moderne bad/WC med flislagte gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i baderomsinnredning. Varme i gulv.

WC/vaskerom: Fliser på gulv. Malte vegger. Servant i innredning. Vegghengt wc. Opplegg til vask/tørk. Varme i gulv.

En flott leilighet med fin beliggenhet og utsikt. Meget solrikt med fin kveldssol på terrassen. Solskjerming på vinduer.

Innlagt fiber fra Viken Fiber. Altibox.
Sentralstøvsuger.
Dørcalling med kamera.

Parkering:
2 fine parkeringsplasser i felles garasjekjeller

Oppvarming:
Varmepumpe fra NIBE med varmluft i himling. Varme i gulv i bad og wc/vaskerom. Varmepumpen sikrer energiøkonomisk oppvarming til hele leiligheten.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til Sande sentrum, med et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet i 4. etasje (toppetasje) og ligger som hjørneleilighet mot vest med solrik terrasse med fin kveldssol.

Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Sandebukta er et fint sted å bade på sommertid. Det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Rema 1000, samt Europris, kun få meter unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutters gange unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet felles selveiertomt for sameiet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Regulert til boligformål.
Det planlegges ytterligere utbygging av området med flere leilighetsbygg øst, vest og nord for eksisterende bebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc, vaskerom/wc, gang/entre

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester.

Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand.

Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 12 000,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 12 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Holmestrand kommune har vedtatt eiendomsskatt for 2021 med 1 promille. Dette blir fakturert i 2.halvår 2021.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 866 554,-
Sekundær formuesverdi kr 3 119 594,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00100

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 11.05.21
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 25.04.21
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 25.04.21
Energiattest, datert 26.04.21
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører Norian, datert 21.04.21, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.