Adresse

Kaiveien 8
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.290.000

Felleskost: 2.669

Felleskost inkluderer:

Oppvarming, varmtvann, bygningsforsikring, renovasjon, strøm i fellesareal, generell vedlikehold, forretningsførsel

Omkostninger


Dokumentavgift: 107.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 122.928

Totalpris med omkostninger kr 4.412.928

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 11.04.2021 kl. 15:30
Sluttidspunkt: 11.04.2021 kl. 16:30
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Minner om at reisen til visningen må planlegges med tanke på at man ikke bidrar til smittespredning mellom steder, og sjekk gjerne lokale restriksjoner eller råd. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Moderne selveierleilighet med meget god planløsning, fine bruksmuligheter og balkong med flott fjordutsikt. Kaiveien 8 er plassert midt i et moderne og stilig bygg på Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og fjorden. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, med nærhet til det beste Sande har å tilby.

Leiligheten er romslig, med sine 84 kvm er det god boltringsplass. På balkongen har du fin utsikt mot vannet og man kan nyte det idylliske bryggelivet. Videre inn er det en luftig stue/kjøkken-løsning, 2 soverom og 2 bad. I tillegg er det innvendig bod/teknisk rom.

Høydepunkter
- 2 garasjeplasser
- Bod i kjeller på ca. 5 kvm.
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon
- Hyggelig balkong
- 2 bad
- Gangavstand til matbutikk, sandstrand og turmuligheter

Velkommen!

Areal og byggeår

Primærareal: 81

Bruksrareal: 84

Antall soverom: 2

Etasje: 1

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2012

Energimerking: D Lys grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 49
Kommune: Holmestrand

Innhold
Moderne selveierleilighet med meget god planløsning, fine bruksmuligheter og balkong med flott fjordutsikt. Kaiveien 8 er plassert midt i et moderne og stilig bygg på Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og fjorden. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, med nærhet til det beste Sande har å tilby.

Leiligheten er romslig, med sine 84 kvm er det god boltringsplass. På balkongen har du fin utsikt mot vannet og man kan nyte det idylliske bryggelivet. Videre inn er det en luftig stue/kjøkken-løsning, soverom, kontor og 2 bad. I tillegg er det innvendig bod/teknisk rom.

Høydepunkter
- 2 garasjeplasser
- Bod i kjeller på ca. 5 kvm.
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon
- Hyggelig balkong
- 2 bad
- Gangavstand til matbutikk, sandstrand og turmuligheter

Stue
Den åpne løsningen mot kjøkkenet gjør det til et sosialt oppholdsrom med en behagelig atmosfære hvor de store vindusflatene sikrer gode lysforhold og vakkert utsyn. Den gode planløsningen gjør at man har plass til både sofa og et spisebord. Spisebordet finner sin naturlige plass ved inngangen til kjøkkenet. Her kan du fint dekke på til flere gjester. Det er parkett på gulv og malte overflater.

Balkong
Fra stuen er det utgang til leilighetens hyggelige balkong. Her kan man nyte varme sommerdager, og utsyn mot fjorden og over den flotte brygga. Dette er en nydelig forlengelse av stuen i sommerhalvåret. Balkongen har god plass til både sittemøblement og grill.

Kjøkken
Leiligheten har et lyst og trivelig kjøkken. Kjøkkeninnredning har lyse, profilerte fronter med stilrene håndtak og slitesterk benkeplate. Innredningen har en funksjonell utforming som byr på effektive arbeidsflater og god oppbevaringsplass i både skuffer og skap. Videre har kjøkkenet integrert oppvaskemaskin, komfyr, platetopp og kjøleskap.

Soverom
Leiligheten har et lyst soverom med plass til seng og nattbord. Her er det også plass til garderobeskap eller skjenk. Parkett på gulv og malte overflater. Det er i tillegg et kontor.

Bad
Leiligheten har 2 flislagte bad med varme i gulv og spotter i himling. Badet er innredet med lys baderomsinnredning med benkeplate og servant, speil, toalett og dusjhjørne. Dusjhjørnet har innfellbare dusjvegger i glass, for optimal utnyttelse av gulvarealet. Det ene badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Parkering og sportsbod
Leiligheten disponerer 2 biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Leiligheten disponerer også en egen utendig sportsbod i kjeller 5 kvm.

Bryggeanlegget:
Det er kun en liten spasertur ned til bryggen, med fine bademuligheter. Her er det også en fin sandstrand med flytebrygge. På bryggen kan man leie båtplass. Man har også mulighet for å låne/leie båt i en båtpool.

Standard:
Romslig selveierleilighet på ett plan, i 1. etasje, i boligbygg på Nordre Jarlsberg Brygge. Leiligheten
har god planløsning og god standard på flater, innredninger og installasjoner. Det er en privat
terrasse ut fra leiligheten.

Parkering:
Det medfølger 2 parkeringsplass eri felles garasjeanlegg. Ellers godt med parkering i området. Det er også gjesteparkeringer i garasjeanlegget.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm.
Vannboren varme i gulv.
Varmekabel i badegulv og vaskerom.

Beliggenhet:
Moderne selveierleilighet med meget god planløsning, fine bruksmuligheter og balkong med flott fjordutsikt og gode solforhold. Laboratorieveien 3 er plassert midt i et moderne og stilig bygg på Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og fjorden. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nye båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter på blant annet Suluvann og Blindevann.

Stor båthavn med plass til flere båter skaper god stemning ved brygga på sommerhalvåret. For mer informasjon om området og sameiet, se: http://www.sameieutsikten.com/

Avstander
Ca. 200 meter til nærmeste bussholderplass
Ca. 5 minutter med bil til nærmeste togstasjon i Sande sentrum
Ca. 15 minutter med bil til Drammen
Ca. 45 minutter med bil til Oslo
Ca. 45 minutter med bil til Tønsberg

Fasiliteter og tilbud i området:
- Nyere Kiwi-butikk kun 100 meter fra leiligheten. Butikken er en av få miljøbutikker i Norge, med blant annet ladestasjoner på parkeringen og solcelleanlegg på taket.
- Sandstrand like ved bryggen. I tillegg finnes det sandstrender langs vannet hele veien på Bekkestranda.
- Kyststi som strekker seg rundt stort sett hele Sandebukta.
- 10 minutter kjøring til 9-hulls golfbane
- Flere aktivitetstilbud både på idrettsanlegg ved Lersbrygga og Sandehallen i Skafjellåsen.
- Selvik skole og Nordre Jarlsberg barnehage i gangavstand fra leiligheten. Ungdomsskole og videregående skole noen minutter kjøring fra Nordre Jarlsberg Brygge.

Adkomst
Fra Oslo/Drammen; Kjør E18 mot Kristiansand, ta av på Gamle Sørlandske i Eikkrysset mot Sande Nord. Følg denne videre sørover til YX Sande og ta av på Sandebuktveien, rv 319. Veien følger du i ca. 5 minutter før du når en rundtkjøring med Kiwi og Nordre Jarlsberg Brygge på høyre side.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Utomhus områder fremstår som sjeldent flotte og tiltalende, bestående av beplantinger og
bryggeområdene med badeplass og flott sandstrand.
Området er bilfritt med påkostede fellesarealer.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse.

Det planlegges videre utvikling av området, med nye blokker og hus.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 4 000,-

Det er installert vannmåler.

Eiendomsskatten på 6.975,- er tatt fra 2018. Det blir nye satser i 2021.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 8 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel formue
kr 12 310,- pr. 31.12.2017

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 984 904,-
Sekundær formuesverdi kr 3 545 654,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00080

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Reseksjonering - Tinglyst dato 25.10.2018
SNR: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101 / 24605

Reseksjonering - Tinglyst dato 25.10.2019
SNR: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101 / 24605

Reseksjonering - Tinglyst dato 01.11.2019
SNR: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101 / 31411

Reseksjonering - Tinglyst dato 16.12.2020
SNR: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101 / 34292

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 25.10.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om adkomstrett - Tinglyst dato 23.11.2010
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 28.10.2014
Endring av sameiebrøk

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 12.02.2016
Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel - Tinglyst dato 01.12.2016
Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 17.03.2008
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge. Bestemmelse om overdragelse av eiendommen. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.11.2010
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bruksrett - Tinglyst dato 23.11.2010
til toalettanlegg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendringAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.