Adresse

Blekksoppbakken 2
3320 VESTFOSSEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.150.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 103.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 119.428

Totalpris med omkostninger kr 4.269.428

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 25.04.2021 kl. 12:00
Sluttidspunkt: 25.04.2021 kl. 13:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig.

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet på Ormåsen med områdets flotteste turområder som nær nabo. Fra boligen er det kun få minutters gange til blant annet matbutikk, bussholdeplass og idrettsanlegg. Stort sett flatt terreng hele veien med hyggelige gangveier.

Populære Ormåsen skole ligger i nærområdet, med barnevennlig gåavstand. Ungdomsskole i Vestfossen. Rett ved Ormåsen skole, ligger også Ormåsen barnehage. Ormåsen barneskole er en populær skole kjent for at elevene aktivt bruker den flotte naturen området byr på til leik hele året. Det er store friarealer til lek og morro, samt bl.a. ballbinge.

Boligen har parkering i carport. Det er en bod i forbindelse med carporten. Boligen inneholder:

1. etasje: Bad/vaskerom, hall m/trapp, 3 soverom, bod
2. etasje: Kjøkken, stue, spisestue, teknisk rom / bod, wc

Det er utgang til stor og solrik terrasse fra stuen. I tillegg har boligen stor, privat hage.

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 100

Bruksrareal: 108

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 439

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: C Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 62
Bruksnr: 395
Seksjonsnr: 1
Kommune: Øvre Eiker

Innhold
Innholdsrikt bolig, med god plass til en familie. Her bor du med gangavstand til buss, skole, barnehage og matbutikk. Samtidig som det er kort vei til ski- og turløyper.

Boligen har parkering i carport og i gårdsplass. Det er en romslig bod i forbindelse med carporten. For øvrig inneholder boligen:

1. etasje: Bad/vaskerom, hall m/trapp, 3 soverom, bod
2. etasje: Kjøkken, stue, spisestue, teknisk rom / bod, wc

Det er utgang til stor og solrik terrasse fra stuen. Her har du god plass til sittegruppe og grill. I tillegg har boligen stor, privat hage.

Standard:
Boligen har en praktisk og luftig planløsning med gode lysforhold fra store vindusflater. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Boligen har nydelig takhøyde og fremstår som meget lys og moderne. Her kan du flytte rett inn!

Høydepunkter:
- Hvitevarer fra Miele
- Solskjerming på de fleste vinduer
- Balansert ventilasjon
- Varmekabler i første etasje
- Peis
- Stor, solrik terrasse
- Carport
- Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass
- God takhøyde i stuen
- Utvendig sportsbod
- Moderne bygg fra 2019
- Kort vei til både skole, barnehage, matbutikk og turmuligheter

Entré/hall:
Praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy. Entréen har en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe med speildører og gode oppvaringsmuligheter. Videre inn er det en stor og luftig hall. Taket har dimbar belysning for hyggelig stemning. Det er fliser på gulv og malte overflater på veggene. Varme i gulv.

Kjøkken:
Velutstyrt og delikat kjøkken, med åpen løsning mot stuen. Innredningen har glatte fronter, delt inn i delvis under- og overskap. Moderne benkeplate, med fliser over banken. Kjøkkenet har integrert komfyr, oppvaskmaskin og platetopp. Frittstående kjøleskap.

Stue/terrasse
Lys og romslig stue med god lysinngang fra terrassen og store vindusflater. Stuen fremstår som moderne og innbydende, med delikate gulv og tidsriktige farger på veggene. Meget god plass til spisebord og salong. Her har du også god takhøyde, noe som gir en meget god romfølelse!

Fra stuen er det utgang til hyggelig, solrik terrasse med fin kveldssol. Terrassen har god plass til sosiale sammenkomster, spisebord, sittegruppe og grill og fungerer som en forlengelse av stuen på sommertid.

Bad:
Romslig, moderne bad, med fliser på vegg og gulv. Badet inneholder servant med under- og overskap, toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet har downlights i tak og gulvvarme.

Hovedsoverom & Soverom II / III:
Alle soverommene er av god størrelse med fine løsninger. Stor skyvedørsgarderobe på hovedsoverom. Her er det også fine muligheter til å bruke ett av soverommene som kontor eller en ekstra stue.

Parkering:
Parkering i carport. Ellers gode parkeringsmuligheter i gårdsplassen.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, og vedfyring.
Gulvvarme i gulv i underetasje.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Ormåsen med områdets flotteste turområder som nær nabo. Her bor man sentralt i forhold til skole, barnehage og matbutikk, samtidig som man har turløypene bare en rusletur unna. Fra boligen er det kun få minutters gange til blant annet matbutikk, bussholdeplass, skole og idrettsanlegg. Stort sett flatt terreng hele veien med hyggelige gangveier.

Områsen har alltid vært et barnevennlig og aktivt boligområde. I området er det stor sett nyere bebyggelse, noe som gjør det til et moderne og hyggelig sted.

Kort vei også til Vestfossen. De omtaler seg selv som Kulturhovedstaden og har et rikt kulturtilbud. Fossesholm Herregård er et museum med utstillingslokaler, selskapslokaler og andre arrangementer hvor det bl.a. arrangeres åpne dager for barna.

Det er også kort vei til Hokksund sentrum med et svært godt servicetilbud og Eiker senter.

Skole:
Populære Ormåsen skole ligger i nærområdet, med barnevennlig gåavstand. Ungdomsskole i Vestfossen. Rett ved Ormåsen skole, ligger også Ormåsen barnehage. Ormåsen barneskole er en populær skole kjent for at elevene aktivt bruker den flotte naturen området byr på til leik hele året. Det er store friarealer til lek og morro, samt bl.a. ballbinge.

Rekreasjon:
Ormåsen og Eiker har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Fra boligen er det kort vei til flotte tur- og aktivitetsmuligheter i marka og skiløypene starter bare noen hundre meter unna boligen. Det er flere flotte områder for barn i nærområde, samt en stor fotballbane.

Ormåsen aktivitetspark ble offiselt åpnet 28. oktober 2018. Dette er et utmerket tilbud til alle som ønsker å komme seg ut av sofaen eller for de som er lei av treningssenterne. Parken er tilrettelagt for de som ønsker å bedrive en form for trening som gir lav risiko for skader.

Ormåsen er et svært godt utgangspunkt for turer også videre innover mot Junger og Holtefjell. Det er koselige vann med fine bade og fiskemuligheter i nærheten med bl.a. Junger, samt ypperligere forhold for terrengsykling.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000, i kort avstand fra boligen. Ellers kun en kort kjøretur til blant annet Hokksund sentrum med butikker og EIker senter.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Egen seksjonert tomt, med flott hage og innkjørsel.

Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Utbygger opplyser: Det er ikke foretatt noen radonmålinger fra vår side her. Vi har bygget iht. preaksepterte løsninger med radonsperre og balansert ventilasjonsanlegg.

Regulering

Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-bolig, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Byggegrop består av fjell, stein og jord. Byggegrop er gravd ut og antatt kultet opp med pukk. Boligen er fundamentert med ringmurselementer og betongplate / såle på grunn. Ref til alder -
byggemåte, antatt fuktsikret - isolert mot grunn.

Yttervegger er oppført i bindingsverk, etter byggemåte isolert, og er utvendig kledd med malt trepanel.

Vinduer består av tre med isolerglass, fra byggeår.

Taktypen består av saltak, tekket med sementstein.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etasje: 54 kvm. 2. etasje: 54 kvm.

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 52 kvm. 2. etasje: 48 kvm.

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 15 838,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet. Privat vei frem til det offentlige.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 14 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 883 396,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00041

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 11.03.2019
SNR: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 108 / 324

Jordskifte - Tinglyst dato 25.09.1980
Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Jordskifte - Tinglyst dato 09.07.1985
Grensegangssak, hvorved tidl. festetomt nr. 1 under d.e. (til Gunnar Baklid) er tillagt gnr. 62/2 og betegnes nå festetomt nr. 3 under den. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Jordskifte - Tinglyst dato 18.02.1991
Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 03.01.2017
Bestemmelse om å utføre arbeid med opparbeidelse av ledningsnett. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 03.01.2017
Gjelder også parsell som fradeles gnr 61 bnr 16. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 03.01.2017
Bestemmelse om opparbeidelse av vei. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 09.11.2017
Felles vedlikeholdsplikt av privat vei GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendringAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.