Adresse

Tandbergåsen 44 E
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.990.000

Andel fellesgjeld: 49.131

Totalpris: 3.039.131 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 2.893

Felleskost inkluderer:

Felles forsikring, forretningsfører, vaktmester, renter og avdrag på felles lån, utvendig vedlikehold, snøbrøyting. I tillegg betales det kr. 1.000,- i akonto privat strømforbruk. Dette avregnes ved årskiftet av forretningsfører iht. faktisk forbruk. Totale felleskostnader inkl. privat strømforbruk er da kr. 3.893,- pr mnd.

Omkostninger


Dokumentavgift: 74.225 ,-
Pantattest pr. dokument kr 208,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 85.803

Totalpris med omkostninger kr 3.075.803

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Tandbergåsen med kort vei ned til Sande sentrum. Toppleilighet med fin utsikt nedover mot sentrum.

Kort vei til Sande sentrum med jernbanestasjon, forretninger, bank, post, apotek, skoler etc. Kort vei til fjorden med ypperlige muligheter for bade- og båtliv, og Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året.

Felles inngangsparti og en innvendig trapp opp fra inngangsparti til leilighet.

2.etg.: Entré, gang, bad, soverom, stue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til veranda.
Loftsetg: Stor åpen stue med takvinduer. 2 rom med takvinduer (rommene benyttes som soverom, men er ikke byggesøkt/godkjent som soverom). Bod.

I tillegg medfølger det garasje.

Areal og byggeår

Primærareal: 120

Bruksrareal: 122

Antall soverom: 3

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 8600

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2006

Energimerking: E Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 324
Bruksnr: 12
Seksjonsnr: 30
Kommune: Holmestrand

Innhold
Felles inngangsparti og en innvendig trapp opp fra inngangsparti til leilighet.

2.etg.: Entré, gang, bad, soverom, stue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til veranda.
Loftsetg: Stor åpen stue med takvinduer. 2 rom med takvinduer (rommene benyttes som soverom, men er ikke byggesøkt/godkjent som soverom) Bod.

I tillegg medfølger det garasje.

Standard:
Leiligheten er velholdt.

Gulv: Parkett og fliser.

Vegger: Malte vegger i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Moderne kjøkken i hvit utførelse og godt med skapplass. Hvitevarer medfølger.

Bad: Pent bad med fliser på vegger og gulv. Dusjhjørne. Servant i innredning. WC. Varmekabler på bad. Opplegg til vask og tørk.

Innlagt fiber fra Telenor.

Parkering:
I egen garasje

Oppvarming:
Varmekabler på bad, for øvrig elektrisk oppvarming.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Tandbergåsen med kort vei ned til Sande sentrum. Leiligheten ligger attraktivt som toppleilighet med kun en trapp opp til inngangsparti. Flott utsikt ned mot Sande sentrum.

Skole:
Haga barneskole og Sande ungdomsskole ligger nær Sande sentrum, ca. 5 minutter med bil fra boligen. Barnehagen ligger også nær sentrum. Videre er det 7 minutter med bil til Sande Videregående Skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype, med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Kalmovannet er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane ved Dyegata, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Nærmeste matbutikk det er Kiwi Sande. Annen dagligvarehandel kan gjøres blant annet ved Meny, samt Rema 1000, kun en kort biltur unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum og Gulskogen Senter områdets beste tilbud, hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Transport:
Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutter unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Andel av felles eiertomt, pent opparbeidet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Avsatt til eksisterende boligområde.

Regulering under arbeid: Det vil bli utbygning av boliger på nordsiden av eiendommen, se vedlagte kart.Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra ombygning til leiligheter i 2006. Bygget er opprinnelig oppført i ca. 1960, men er omgjort til boliger i 2004-2006.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 2. etg: Stue/kjøk­ken, bad/vaske­rom/wc, gang/gar­de­ro­be, vind­fang/en­tre, sove­rom 3. etg: Lofts stue, 2 sove­rom, (se kom­men­tar)

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Holmestrand kommune har vedtatt innføring av eiendomsskatt for 2021. Satsen er 1 promille. Faktura vil komme i 2.halvår 2021.

Det gjøres oppmerksom på at to rom i loftsetasjen benyttes som soverom, men er ikke byggesøkt/godkjent som soverom. Selger tar ikke ansvar for videre bruk av disse rommene som soverom.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 11 000,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 9 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 49 131,- pr. 31.12.2020

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 029 701,-
Sekundær formuesverdi kr 3 706 924,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00031

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 25.02.21
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 01.02.21
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 01.02.21
Energiattest, datert 28.02.20
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører VEKSTRA, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Årsregnskap
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.