Adresse

Havna 12
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.150.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 103.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 119.427

Totalpris med omkostninger kr 4.269.427

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 17.01.2021 kl. 13:00
Sluttidspunkt: 17.01.2021 kl. 14:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig.

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv beliggenhet på Bekkestranda i Sande, med områdets flotteste naturområder som nærmeste nabo. Her har du fantastisk nærhet til både både fjord og natur, samtidig som det er gangavstand til skole, bussholdeplass og flerbrukshall/fotballbane. Boligen har kun noen hundre meters gange til fjorden, med gode bade- og fiskemuligheter. Det er kun en kort kjøretur inn til Sande sentrum med blant annet togstasjon og vinmonopol.

Boligen går over 2 plan og inneholder: Gang/hall, loftstue, stue, 3 soverom, garderoberom, 2 bad, kjøkken og 2 stk utvendig bod. Det er i tillegg solrik terrasse og hage, med utgang fra begge ender i stuen. Godt med parkeringsplass i gårdsplassen.

Avstander:
Ca. 7 minutter med bil til nærmeste togstasjon i Sande sentrum
Ca. 20 minutter med bil til Drammen
Ca. 50 minutter med bil til Oslo
Ca. 50 minutter med bil til Tønsberg

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 123

Bruksrareal: 127

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 868

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2008

Energimerking: D Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 430
Bruksnr: 97
Seksjonsnr: 2
Kommune: Holmestrand

Innhold
Innholdsrik og moderne enebolig, plassert i en barnevennlig blindvei, som inneholder:

1. etasje: Entre-gang, bad/vaskerom, kjøkken og spisestue - stue
2. etasje: Trapperom, loftstue, 3 soverom, garderoberom/bod og baderom.

I tillegg er det 2 stk utvendige boder. Den ene boden ligger ved inngangspartiet og er på ca. 5 kvm. God takhøyde, med bra oppbevaringsplass. Den andre boden ligger med adkomst fra terrasse på baksiden av boligen, ca. 6 kvm.

Standard:
Boligen han gjennomgående god standard, med moderne løsninger og god romfølelse. Det er en åpen løsning mellom stue/spisestue og kjøkken i første etasje, samtidig som det er godt med plass mellom rommene. Boligen har 2 bad/vaskerom, ett i første etasje i forbindelse med inngangspartiet og ett i andre etasje. Begge med moderne standard og gulvvarme. Alle soverommene er plassert i boligen andre etasje og har god plass til både seng og garderobe.

Generelt:
Gulv er tekket med overflater av parkett, og fliser i entre. Vegger er tekket med malte overflater.
Tak/himling er tekket med malte overflater.

Høydepunkter:
- Sentralstøvsuger
- 2 bad/vaskerom
- 2 stuer
- Gulvvarme i første etasje
- Baderomsgulv i andre etasje fra 2014/2015
- Ny varmtvannsbereder fra 2016
- Solrik terrasse og hage

Se for øvrig takstrapport.

Parkering:
Parkering i gårdsplass. Boligen har tinglyst 2 parkeringsplasser i seksjoneringen.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm. Montert aggregat for luftbåren varme i gulv i 1.etasje. Gulvvarme på begge bad.

Beliggenhet:
Attraktiv beliggenhet på Bekkestranda i Sande, med områdets flotteste naturområder som nærmeste nabo. Her har du fantastisk nærhet til både både fjord og natur, samtidig som det er gangavstand til skole, bussholdeplass og flerbrukshall/fotballbane. Boligen har kun noen hundre meters gange til fjorden, med gode bade- og fiskemuligheter. Det er kun en kort kjøretur inn til Sande sentrum med blant annet togstasjon og vinmonopol.

Skole:
Selvik skole ligger i nærområdet, med barnevennlig gåavstand fra boligen. Det er også kort vei til Sande Videregående skole i Skafjellåsen og ungdomsskolen i Sande sentrum. Flere barnehager i nærhet til eiendommen, hvor Nordre Jarlsberg barnehage og Lersbrygga barnehage er de nærmeste.

Rekreasjon:
Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Fra boligen er det kort vei til flotte tur- og aktivitetsmuligheter i marka i området og populære Vestskauen. Her er det flotte turmuligheter, med milevis av løyper, sommer som vinter. Det går turstier fra boligen og videre ut i hele områdets løypenett med stier til videre innover Marka. Kystien går også i området, og er en flott tursti som tar deg videre inn mot Sande eller rundt Berger mot Svelvik.

Ellers har Sande et aktivt idrettssmiljø, med både fotball, håndball, friidrett, tennis, judo, sykkel, turn mm. Bekkestranda med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året.

Har du båt er det kort vei over til bl.a. Holmestrand og flere hyggelige plasser i området. Holmsbu er du kjapt inne i et idyllisk sommersted med restauranter, nærbutikk og hyggelig sørlandsstemning.

Gangavstand til fotballbane og flerbrukshall ved skolen. Videre mot Lersbrygga ligger Lersbrygga idrettsplass med blant annet fotballbane, tennisanlegg og friidrettsbane. Sandehallen har håndballbane og kunstgressbane ute, i tillegg er det kampsportrom og styrkerom.

Transport:
Nærmeste bussholdeplass er bare noen hundre meter unna boligen. Her går det busser inn mot sentrum. Sande togstasjon 7 minutter fra boligen og har hyppige avganger til Drammen togstasjon med lokal-, regions- og flytog-forbindelse videre.

Handel:
Nyere Kiwi-butikk på Nordre Jarlsberg Brygge, kun en kort kjøretur med bil unna boligen. Butikken er en av få miljøbutikker i Norge, med blant annet ladestasjoner på parkeringen og solcelleanlegg på taket.
Ellers er det kort vei til både Coop Prix og Meny/Rema 1000 i Sande sentrum. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate og stort kjøpesenter på Gulskogen.

Avstander
Ca. 7 minutter med bil til nærmeste togstasjon i Sande sentrum
Ca. 20 minutter med bil til Drammen
Ca. 50 minutter med bil til Oslo
Ca. 50 minutter med bil til Tønsberg

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Tomten er meget pent opparbeidet med plen og fine terrassearealer rundt hele boligen. Solrike uteplasser fra morgen til kveld. Gruslagt/stenlagt gårdsplass. Tomtestørrelsen er oppgitt for begge boligene, slik at denne boligen har et effektivt tomteareal på ca halvparten. Se vedlagte seksjonering.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Det ble foretatt radonmåling i boligen i 2013-14, og registrerte verdier er innenfor anbefalte verdier.

Regulering

Regulert til boligformål.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Byggegrop består av sand, stein og jord. Byggegrop er gravd ut og antatt kultet opp med pukk.
Boligen er fundamentert med ringmur / betongplate / såle på grunn. Ref til alder - byggemåte,
antatt fuktsikret - isolert mot grunn. Drenering er fra 2008. Yttervegger er oppført i bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med malt trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass, fra 2007. 2 takvinduer fra 2011. Taktypen består av saltak, tekket med takstein.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etasje: 67 2. etasje: 60

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 67 2. etasje: 56

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Eier av eiendommen er pliktig til å delta i velforening, som skal ta seg av spørsmål av felles interesse for beboerne. Saker vedrørende fellesområder (vei, lekeplass og sti), samt drift og vedlikehold av disse avgjøres i velforening.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 11 061,-

Det er ikke installert vannmåler.

Det er vedtatt eiendomsskatt i Sande fra 2021, og det må forventes kostnader på dette.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 21 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 830 199,-
Sekundær formuesverdi kr 2 988 716,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00414

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Seksjonering

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 27.03.2007
SNR: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 64 / 128

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 20.10.2006
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening Med flere bestemmelser Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendringAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.