Adresse

Stubben 24
3076 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.950.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 71.875 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 87.552

Totalpris med omkostninger kr 3.037.552

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Skafjellåsen med Sande flotteste turmuligheter som nær nabo. Her bor man høyt og fritt, med fantastisk utsikt mot fjorden og området ellers, samtidig som man har solen fra tidlig til sent på kveld. Rekkehuset ligger i en barnevennlig blindvei, med gangavstand til Sande Videregående skole og matbutikk. Kun et steinkast til nærmeste bussholdeplass. Det er heller ikke langt inn til Sande sentrum, med togstasjon, barne- og ungdomsskole, vinponpol mm. Det er heller ikke langt til fjorden med fine bade- og båtmuligheter.

Rekkehuset går over 2 plan og inneholder:

Første etasje: Entré, 4 soverom, 2 bad og hall
Underetasje: Stue, kjøkken, vaskerom, bod og kott

Det er utgang til balkong fra soverom i første etasje og stor terrasse fra stue i underetasje. I tillegg er det utvendig sportsbod på 4 kvm.

Høydepunkter:
- Sol fra tidlig til sent
- Nydelig utsikt
- Garasje og p-plass
- 2 bad og eget vaskerom
- Store uteplasser

Areal og byggeår

Primærareal: 113

Bruksrareal: 123

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 1268

Boligtype: Rekkehus

Eierform: Selveier

Byggeår: 1988

Energimerking: E Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 414
Bruksnr: 109
Seksjonsnr: 6
Kommune: Holmestrand

Innhold
Enderekkehus med særdeles god beliggenhet i en barnevennlig blindvei i Skafjellåsen. Rekkehuset går over 2 plan og inneholder:

Første etasje: Entré, 4 soverom, 2 bad og hall
Underetasje: Stue, kjøkken, vaskerom, bod og kott

Det er utgang til balkong fra soverom i første etasje og stor terrasse fra stue i underetasje. I tillegg er det utvendig sportsbod på 4 kvm.

Standard:
Endeleilighet i rekkehus på to plan, bygget i 1988. Boligen har en god planløsning og en normalt god standard på flater, innredninger og installasjoner ihht alder.

- Gulv og rekkverk på veranda i 1.etasje ble fornyet i 2013
- Utvendig kledning er beiset i 2014
- Vinduer og utgangsdør ble malt i 2016

Parkering:
Parkering i egen garasje og i gårdsplass.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, og vedfyring.
Varmekabler på begge baderom i 1. etasje, stue og kjøkken i underetasje.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Skafjellåsen med Sande flotteste turmuligheter som nær nabo. Her bor man høyt og fritt, med fantastisk utsikt mot fjorden og området ellers, samtidig som man har solen fra tidlig til sent på kveld. Rekkehuset ligger i en barnevennlig blindvei, med gangavstand til Sande Videregående skole og matbutikk. Kun et steinkast til nærmeste bussholdeplass. Det er heller ikke langt inn til Sande sentrum, med togstasjon, barne- og ungdomsskole, vinponpol mm. Det er heller ikke langt til fjorden med fine bade- og båtmuligheter.

Skole:
Sande Videregående skole ligger i nærområdet, med gåavstand fra boligen. Det er også kort vei til Sande barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i gangavstand fra boligen, hvor Nordre Jarlsberg barnehage og Lersbrygga barnehage. er de nærmeste.

Rekreasjon:
Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Fra boligen er det kort vei til flotte tur- og aktivitetsmuligheter i marka i området og populære Vestskauen. Her er det flotte turmuligheter, med milevis av løyper, sommer som vinter. Ellers har Sande et aktivt idrettssmiljø, med både fotball, håndball, friidrett, tennis, judo, sykkel, turn mm.

Videre mot Lersbrygga ligger Lersbrygga idrettsplass med blant annet fotballbane, tennisanlegg og friidrettsbane. Sandehallen har håndballbane og kunstgressbane ute, i tillegg er det kampsportrom og styrkerom.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Coop Prix i gangavstand fra huset. Ellers er det kort vei til nyere Kiwi-butikk på Nordre Jarlsberg brygge og Meny/Rema 1000 i Sande sentrum. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate og stort kjøpesenter på Gulskogen.

Transport:
Nærmeste bussholdeplass er ikke langt unna eiendommen. Her går det busser inn mot sentrum. Sande togstasjon ca. 2.5 km fra leiligheten og har hyppige avganger til Drammen togstasjon med lokal-, regions- og flytog-forbindelse videre.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Eiendommen er opparbeidet med beplantning, støttemurer, og gruset gårdsplass. Eiendommen ligger i skrånende terreng. Levegg med port, og enkel tretrapp ved gavlvegg, fra inngangsparti til terrasse i underetasje.

Adgang til utleie
Boligen kan leies ut i sin helhet, til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra 29.06.1988

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur består av betong innvendig kledd med multielement med malte overflater, utvendig
ubehandlet. Drenering er fra byggeår. Det er synlig grunnmurspapp/plast på gavlvegg. Ikke synlig på grunnmur mot gårdsplass. Yttervegger er oppført i bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med beiset trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass, fra 1987. Persienner montert mot syd-vest i 1.etasje. Taktypen består av saltak. Taket er tekket med sementstein, fra 1988.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etasje: 60 kvm Underetasje: 59 kvm

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 60 kvm Underetasje: 53 kvm

lnngår i p-romsareal: Entré. 4 soverom, hall, 2 bad, stue, kjøkken og vaskerom

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 524,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 707 287,-
Sekundær formuesverdikr 2 546 233,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00349

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Pantsettelseserklæring - Tinglyst dato 04.07.1988
Beløp: 20000 Panthaver: SAMEIET Orgnr: 2204551

Seksjonering - Tinglyst dato 04.07.1988
SNR: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 115 / 690

Bestemmelse om gjerde - Tinglyst dato 04.07.1977
Bestemmelse om generende virksomhet Bestemmelse om vann/kloakkledning Bestemmelse om veg GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendringAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.