Adresse

Jupiterlia 27
3033 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.750.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 95.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 110.677

Totalpris med omkostninger kr 3.860.677

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet på Konnerud med Drammens flotteste naturområder som nærmeste nabo. Fra boligen er det kort vei til Konnerudsenteret, bussholdeplass og flotte turstier. Konnerud har alltid vært et barnevennlig og aktivt boligområde og her bor man sentralt i en egen bydel, samtidig som man ikke bor midt i byen. Fra boligen er det gangavstand til blant annet skole, barnehage og fotball- og lekeplasser i nærområdet. Fra boligen er det ca 15 minutters gange til Konneruds idrettsanlegg med et mangfold av aktivitetstilbud.

Boligen har en god beliggenhet på solsiden av Konnerud, med fantastisk utsikt, og som inneholder:

Underetasje: Entré, bad, hall, vaskerom og 3 soverom
Første etasje: Kjøkken, stue, spisestue og soverom. Utgang til terrasse fra kjøkken og balkong fra stuen

Høydepunkter:
- Downlight på bad 2020
- 3 rom ble malt i 2019
- Gulv, vegger og downlights i 2. etg fra 2018
- Vaskerom, varmtvannsbereder og wc fra 2018
- Balkong fornyet i 2014
- Terrasse fornyet 2010

Areal og byggeår

Primærareal: 116

Bruksrareal: 116

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 211

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1983

Energimerking: F Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 1009
Kommune: Drammen

Innhold
Tiltalende og innholdsrik halvpart av tomannsbolig på solsiden av Konnerud. Det har parkering i garasje og biloppstillingsplass utenfor inngangsdøren. Boligen går over 2 plan og inneholder:

Underetasje: Entré, bad, hall, vaskerom og 3 soverom
Første etasje: Kjøkken, stue, spisestue og soverom

Det er terrasse ved inngangsparti. Det er også stor terrasse på baksiden av huset, med utgang fra kjøkken. Fra stuen er det stor balkong med fantastisk utsikt. Her er det utvendige persienner for god solskjerming.

ENTRÉ:
Fra boligens inngangsparti kommer du inn i entré og videre inn til hallen. Her er det gode møbleringsmuligheter og opplegg for oppbevaring av yttertøy. Det er varmekabler i gulv på entré/hall.

SOVEROM:
Boligen har 4 soverom, hvor 3 er plasser i underetasje og 1 er plassert i første etasje. Alle soverommene har god plass til seng og garderobe. Det ene soverommet/barnerommet i underetasjen er ikke omsøkt fra bod, endringer er gjort fra tidligere eier.

KJØKKEN:
Lyst og pent kjøkken som er oppusset i 2006. Kjøkkenet har glatte fronter, delt inn i under- og overskap. Det er godt med skap og benkeplass. Fint plass til et kjøkkenbord. Det er lagt nye, delikate gulv i kjøkkenet. Det er også utgang til terrasse fra kjøkkenet. Her har du god morgen- og formiddagssol og det er god plass til både sittegruppe og grill.

STUE:
Stuen er modernisert og oppusset i 2018. Det er montert downlights i taket, nye gulv og malte flater. Stuen har fin plass til sjeselong og sofabord, samtidig som det er god plass også til spisebord. Her kan maten nytes til den flotte utsikten over Konneud. Det også mulighet til å etablere ildsted i stue første etasje. Fra stuen er det utgang til balkong med fantastisk utsikt og solen til sent på kveld!

BAD/VASKEROM:
Bad fra 2000, med flislagt gulv og delvis flislagt på veggene. Det er montert nye downlight på badet i 2020. Badet inneholder dusjkabinett (2015), servant med underskap og vegghengt toalett

I tillegg har boligen eget vaskerom med toalett. Her ble det pusset opp i 2018, og det er montert ny varmtvannsbereder og wc. Vaskerommet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, samt servant.
Kjøleskap og trappegrinda beholdes av selger.

Standard:
Boligen har en god planløsning og en normalt god standard på flater, innredninger og installasjoner. Boligen har blitt oppgradert og modernisert de siste 2 årene og har med årene hatt vedlikehold og større oppgraderinger. Se forøvrig takstrapport.

- Overflater i 2.etg ble pusset opp, og montert downlights i 2018
- To rom i underetasje og ett i 2.etasje ble malt i 2019
- Vaskerom ble pusset opp, montert ny varmtvannsbereder og wc, i 2018
- Baderom er pusset opp av tidligere eier i 2000
- Dusjkabinett er montert av tidligere eier i 2015
- Montert nye downlights på baderom i 2020
- Kjøkkeninnredning montert av tidligere eier i 2006
- Vindskier fornyet av tidligere eier i 2013
- Veranda fornyet i 2014
- Terrasse fornyet i 2010
- Utvendige overflater ble malt, samt noe reparasjon og vedlikehold av kledning og beslag i 2013

Parkering:
Parkering i garasje. Det er også parkering ved boligen. Eller gode muligheter for gjesteparkering i området.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm,
Varmekabler på bad, vaskerom, og i entre/hall.
Det også mulighet til etablert ildsted i stue første etasje.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Konnerud med Drammens flotteste naturområder som nærmeste nabo. Fra boligen er det kort vei til Konnerudsenteret, bussholdeplass og flotte turstier. Konnerud har alltid vært et barnevennlig og aktivt boligområde og her bor man sentralt i en egen bydel, samtidig som man ikke bor midt i byen. Fra boligen er det gangavstand til blant annet skole, barnehage og fotball- og lekeplasser i nærområdet. Fra boligen er det ca 15 minutters gange til Konneruds idrettsanlegg med et mangfold av aktivitetstilbud.

Skole:
Svensedammen skole og Svensedammen barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til både Konnerud Skole, Hallermoen skole og andre barnehager på Konnerud. Kun en kort kjøretur til andre utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Sørøst-Norge, med enkel tilgang også via buss.

Rekreasjon:
Konnerud med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Lysløype fra Konnerud stadion og videre ut i hele Konneruds og Drammens løypenett med flotte turveier videre innover marka. I området nær boligen er det flotte lekeplasser.

Ellers er det kun ca. 15 minutter til Konnerud stadion med blant annet 2 kunstgressbaner, en med undervarme, kunstisbane, lysløyper og asfaltert rulleski-løype, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. Konnerud IL er en aktiv idrettsforening med tilbud på både allidrett, bandy, fotball, håndfall, orientering, ski, sykkel mm.

Fra boligen er det heller ikke lang vei til Stordammen med gode bademuligheter, og man kan spille volleyball i solen. Videre er det flotte turmuligheter ved Konnerudgruvene og innover i marka.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny på Konnerudsenteret og Kiwi, Coop Extra og Rema 1000. Konnerudsenteret dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bragernes sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker og servicetilbud. Nærmeste kjøpesenter er Gulskogen Storsenter med et mangfold av butikker.

Transport:
Gangavstand til nærmeste bussholdeplass med nummer 22 og 24. Bussen tar deg videre til Drammen sentrum, med ca. 15 minutter ned til togstasjonen på Strømsø. Derfra er det gode forbindelse inn til Asker, Oslo og flytoget til Gardermoen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Eiendommen er pent opparbeidet med beplantet hage og asfaltert gårdsplass. Trapp av jernbanesviller mellom boligene. Kort vei til garasje. Garasje i felles garasjebygning, er en del av et realsameie med eget gårds- og bruksnr.

Adgang til utleie
Boligen kan leies ut i sin helhet, til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på huset.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur består av betong, utvendig malt. Yttervegger i underetasje er delvis under terreng. Vegger / delevegger består av betong / tre-reisverk. Enkelte yttervegger under terreng er foret inn og kledd med plater / panel. Det er ikke synlig grunnmurspapp/plast rundt boligen. Det er mest sannsynlig smøremembran / goudron på utvendig grunnmur. Yttervegger består av tre / bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass, fra 1983. Lite vindu på soverom fra 1986. Vindu på det minste soverommet, med pressglass fra 2017. Taktypen består av saltak, tekket med pappshingel.

Det ene soverommet/barnerommet i underetasjen er ikke omsøkt fra bod til soverom, endringer er gjort fra tidligere eier. Vindu på rom med ikke omsøkt bruksendring, er plassert 1,2m over gulv. Kravet til høyde over gulv, for vinduer som skal brukes til rømning er 1m.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Underetasje: 57 kvm Første etasje: 59 kvm

Bruksareal per etasje: Underetasje: 57 kvm Første etasje: 59 kvm

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 557,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 23 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 854 149,-
Sekundær formuesverdikr 3 074 936,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00346

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendring

Registrering av grunn - Tinglyst dato 16.11.1981
Registrering av grunnAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.