Adresse

Kunterudveien 1 A
3426 GULLAUG

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.290.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 113.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Gebyr hjemmelsoverføring kr 480,-
Gebyr pr. pantenotering kr 480,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 6 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 121.817

Totalpris med omkostninger kr 4.411.817

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Meget pen og velholdt kjedet enebolig med garasje - solrikt med fin utsikt - barnevennlig og hyggelig endetomt - nær Lier togstasjon.

Vi ønsker å trygge visninger med minst mulig risiko for smitte. Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale - meld deg på visningspåmelding på finn.no og annonsert visning!

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Nedre del av Linneslia i Lier med fin utsikt over ytre Lier samt meget gode solforhold. Umiddelbar nærhet til skog og mark med flott helårs turterreng.

Lier togstasjon i gangavstand med god forbindelse til Asker/Oslo. Bussforbindelse samt tog til hyggelige Drammen by med alle fasiliteter. Skole, barnehage og dagligvareforretning på Gullaug få minutter unna.

Areal og byggeår

Primærareal: 118

Bruksrareal: 128

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 441

Boligtype: Kjedet enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1978

Energimerking: F Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 112
Bruksnr: 175
Kommune: Lier

Innhold
Boligen innehar 2 plan og inneholder:

1. etg.: Vindfang, gang, sep. wc, soverom, kjøkken med spiseplass, stue med peisovn og utgang til stor veranda,

U.etg.: Trappehall, 2 soverom hvorav ett med utgang hage, bad/WC, walk-in-closet/garderobe, separat vaskerom med dusjmulighet, 2 boder.

Utebod. Egen garasje i felles garasjerekke. Praktisk parkeringsplass utenfor inngangspartiet.

Standard:
Meget pen og velholdt kjedet enebolig med garasje - solrikt med fin utsikt - barnevennlig og hyggelig endetomt - nær Lier togstasjon

Vinduer: 2 lags energi- og isolerglass
Gulv: Parkett, laminat, fliser
Vegger: Malte og pussede flater, malt panel og fliser på bad

Altiboks - fiber. Tidligere eier har gjort ulike oppgraderinger i perioden 2008 -2011, det kan nevnes bl.a. drenering på oversiden av bolig, renovert bad, trådløst styringssystem (Xcomfort) på belysning i store deler av boligen, innfelte og diskrete høytalere fra PSB i stuevegg rundt TV (2x fronthøtalere + senterhøytaler), 2 veggmonterte bakhøytalere montert ved overgang til stuetak. Det ble også lagt gips i stue, gang og 2 soverom. Himling med malt gips og noe takess. Gang med fliser på gulv m/varmekabler samt praktisk skyvedørsgarderobe. Wc oppgradert i 2009 med vegghengt toalett og
servant. Bevegelsessensor på belysning. Nytt kjøkken i 2010 som også er oppgradert av nåværende eier senere tid.

Nåværende eier har i senere år gjort ulike oppgraderinger med elbil-lader, utvidet kjøkken, ny peisovn og påkostet hage samt terrasserekkverk. Det er også laget egen walk-in-garderobe, påkostet ytterligere elektrisk samt komfyr og dusj i senere tid. Fasade er også malt i 2020.

Parkering:
Garasje for 1 bil i rekke på fellesareal samt biloppstillingsplass på egen gårdsplass, forøvrig gjesteparkering.

Oppvarming:
Peisovn i stue, vedovn samt varmekabler/elektrisk.

Beliggenhet:
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i Nedre del av Linneslia i Lier med fin utsikt over ytre Lier samt meget gode solforhold. Umiddelbar nærhet til skog og mark med flott helårs turterreng. Lier togstasjon i gangavstand med god forbindelse til Asker/Oslo. Bussforbindelse samt tog til hyggelige Drammen by med alle fasiliteter. Skole, barnehage og dagligvareforretning på Gullaug få minutter unna.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet og beplantet endetomt med plen, hekker og beplantning. Det er forøvrig terrasser, trapper, blomsterbed samt gruset gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i reg. plan for området Linneslia av 19/2-74. Det er prosjektert ny veiforbindelse - RV 23 - Dagslett, denne er midlertidig stoppet.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring, 18/12-78.

Beskrivelse (type bolig)
Kjedet bolig.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etg: 67 kvm U.etg: 61 kvm

Bruksareal per etasje: 1. etg: 67 kvm U.etg: 51 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt boder.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2010
Det foreligger ingen påbud om utbedringer. Alle el. arbeider siden siste kontroll er utført av godkjent el-installatør.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Tilsyn av 19.02.2020.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det betales p.t. kr. 3.600,- pr. år for brøyting og vedlikehold av fellesareal.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 600,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 14 700
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 907 716,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00297

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 080920
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 010920
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 010920
Energiattest
Situasjonskart

Tinglyste heftelser

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 20.06.1978
BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT RETTIGHETSHAVER: GULLAUG KJEMISKE FABRIKKER TIL DEL AV GARASJEANLEGG

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 20.06.1978
Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig mellom bnr.173,174 og 175. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.