Adresse

Arild Wahlstrøms vei 88 B
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.790.000

Felleskost: 1.967

Felleskost inkluderer:

Tv/bredbånd (standardpakke), gartner/snøbrøyting, kostnader til indre og ytre vedlikehold av fellesarealer, lys/oppvarming av fellesarealer, kostnader ved forretningsførsel, revisjon og styrehonorarer, bygningsforsikring (ikke innbo).

Omkostninger


Dokumentavgift: 94.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 106.327

Totalpris med omkostninger kr 3.896.327

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 22.09.2020 kl. 18:00
Sluttidspunkt: 22.09.2020 kl. 19:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Kort om eiendommen

Nordre Jarlsberg Brygge/Hagebyen

Attraktiv 5-roms selveierleilighet med solrik beliggenhet! Romslig og familievennlig planløsning, fint i ytterste rekke vendt mot natur-utsikt.

Leiligheten inneholder følgende:
2.etg.: Entré/gang, 2 soverom, bad, stue/spisestue/kjøkken.
3.etg.: Gang, soverom, loftstue, bad og bod.

I tillegg nevnes
- Utvendig sportsbod.
- Carport i felles rekke.
- 2 romslige terrasser.

Tiltalende beliggenhet i Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge - denne boligen ligge med kort gangavstand til stranda. Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og øyene rundt benyttes til et yrende badeliv.

Vi ønsker velkommen til en bolig som kan by på god bo-kvalitet usjenert og solrikt beliggende mot fjorden!

Areal og byggeår

Primærareal: 107

Bruksrareal: 113

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 8888

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2018

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 64
Seksjonsnr: 26
Kommune: Holmestrand

Innhold
Eget inngangsparti med pent overbygget terrasse i forbindelse med inngangspartiet.

2.etg.: Entré/gang, 2 soverom, bad, stue/spisestue/kjøkken.
3.etg.: Gang, soverom, loftstue, bad og bod.

I tillegg nevnes
- Utvendig sportsbod.
- Carport i felles rekke.
- 2 romslige terrasser.

Standard:
Rekkehusleilighet beliggende i Hagebyen ved Nordre Jarlsberg Brygge. Ca 5 km til Sande som er kommunesentrum og nærmeste forretningssentrum og jernbanestasjon. Gangavstand til skoler, barnehage og dagligvareforretning.

Leiligheten har en gjennomgående og pen standard med lite bruks-slitasje. Romslig og familievennlig planløsning, fint i ytterst rekke vendt mot friareal/fjorden.

Innbydende adkomst med terrasse på ca 6 kvm ved inngangsparti.

Romstandarden beskrives slik:
Entré med skyvedørsgarderobe. Videre forbindelse til romslig gang med adkomst til blant annet praktisk bod/teknisk rom med aggregat til ventilasjonsanlegget.

Stue:
Åpen stue med gode lysforhold og flere vindusflater vendt mot syd-vest. Fin planløsning som er enkel å innrede med spisegruppe. Pene overflater med tidsriktig fargevalg. Videre forbindelse til solrik balkong på ca. 7 kvm. Solrikt med utsikt mot naturarealer.

Kjøkken:
Delikat kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og benkeplate i praktisk laminat. Integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr. For øvrig montert avtrekksvifte over komfyr.

Bad:
Pent flislagt bad med gulvvarme. Sanitærutstyr bestående av helstøpt servant med underskap, røropplegg til tørke- og vaskemaskin, vegghengt klosett og romslig dushjørne med dusjdør.

Soverom:
Planet har 2 romslige soverom med plass til garderobeskap.

Loftsetasje:
Romslig loftstue med gode lysforhold. Takvindu i loftstue.

Bad:
Flislagt bad med gulvvarme og sanitærutstyr bestående av klosett, helstøpt servant med underskap og dusjkabinett.

Soverom:
Romslig soverom med god plass til garderobeskap og kontorplass.

Behagelig og energieffektiv bo-tilværelse med oppvarming med avtrekksvarmepumpe. Den oppvarmede romluften ledes til varmepumpen, hvor energien i luften gjenvinnes. En vifte suger ventilasjonsluften ut av våtrom og kjøkken i huset ditt. Den gir også varmtvann og sørger for vannbåren gulvvarme på begge bad, samt vannbåren radiator på soverom loft.

Parkering:
Egen carport i felles rekke. Carporter er forberedt for ladepunkt for el.bil. Bestilling av ladepunkt skjer via styret. Se vedlagte vedtekter i salgsoppgaven.

Oppvarming:
Gulvvarme i bad. Det er montert balansert ventilasjon.

Beliggenhet:
Meget tiltalende selveierleilighet med fin beliggenhet i Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge. Akkurat denne boligen ligger meget bra til der den ligger med usjenert utsikt mot friarealene. Man nyter godt med sol til seint på kveld.

Her kan man ta på seg tøflene og rusle ned på stranden sommerstid for å ta seg et bad eller ut på brygga for en båttur. Mulighet for å leie båtplass. Vinterstid er Sandebukta er et yndet sted for isfiskere.

På Nordre Jarlsberg brygge finner du blant annet Kiwibutikk rett ved. I Sande sentrum finnes det mange butikker av alle slag i tillegg til treningssenter, bibliotek, Vinmonopolet, osv. Gang- og sykkelsti til Sande sentrum.

Det er egen barnehage på Nordre Jarlsberg, og Selvik barneskole med ny flerbrukshall ligger i kort gangavstand. Sande Ungdomsskole og Sande videregående skole er en kort busstur unna.

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og øyene rundt benyttes til et yrende badeliv. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange nærliggende vannene. Vinterstid er det mil på mil med skiløyper i snørike skogsområder.

Sande har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø.

Se for øvrig www.nordrejarlsbergbrygge.no for mer informasjon.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet felles eiertomt for sameiet. Leiligheten er vendt mot rolig og åpent areal med gangvei, samt pent og nylig opparbeidet boligstrøk.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Boligområde.

Gjeldende regulering: Boligområde/småhusbebygelse

Regulering under arbeid: Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Det pågår fortsatt utvikling av området med Hagebyen og generelt på Nordre Jarlsberg brygge.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Huset er oppført i bindingsverk. Huset er kledd med trepanel utvendig. Taket er tekket med betongtakstein. For øvrig, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Noen positive og negative forhold ved eiendommen:
- Rekkehus leilighet som er tilnærmet ny. Innvendig fremstår den med liten/tilnærmet uten bruksslitasje. Leiligheten er bygget med god standard, balansert ventilasjon og med varmepumpe for oppvarming.
- Bad: Det ble ikke målt eller påvist unaturlig fukt.
- Det er montert vannstopper på gulvet under oppvaskmaskinen.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 2. etasje: 71 kvm. Loft: 42 kvm.

Bruksareal per etasje: 2. etasje: 67 kvm. Loft: 40 kvm.

lnngår i p-romsareal: 2. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom. 3. etasje: Trapperom/gang, bad, tv-stue/soverom, soverom.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket: Anlegget er ikke kontrollert av DLE. Det kan opplyses at det ikke foreligger påbud på dette anlegget pr. d.d.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 11 000,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 6 500
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel formue
kr 21 382,- pr. 31.12.2019

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 114 495,-
Sekundær formuesverdikr 4 012 182,-
Formuesverdi årstall 2018

Megler har ikke lykkes med å innhente formuesverdien hos Altinn. I stede er formuesverdien blitt utregnet ved hjelp av formueskalkulatoren på skatteetatens hjemmesiden.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00307

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 14.09.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 02.09.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 03.09.2020
Energiattest, datert 02.09.2020
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører Obos, datert 03.09.2020, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 01.03.2017
SNR: 26. Formål: Bolig. Tilleggsdel: Bygning. Sameiebrøk: 113 / 2693

Best. om adkomstrett - Tinglyst dato 21.04.2015
Rett til drift og vedlikehold av brannkummer, samt rett til å benytte hovedledningsnettet som reserveløsning. Rett til gjennomspyling/rensing ved behov. Rett til fornyelse av ledningsnettet. Gjelder denne registerenheten med flere

Best. om vann/kloakkledn. - Tinglyst dato 06.02.2017
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne registerenheten med flere

Bestemmelse om parkering - Tinglyst dato 01.02.2019
Bestemmelse om adkomstrett til plassene. Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 17.03.2008
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge. Bestemmelse om overdragelse av eiendommen. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 05.11.2010
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge.Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 06.02.2017
Gjensidig rett til bruk av lekeplasser og internveier. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne registerenheten med flereAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.