Adresse

Kaiveien 6
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 6.290.000

Felleskost: 3.410

Felleskost inkluderer:

Fellesutgiftene inkluderer utgifter til A-konto oppvarming og varmtvann, forsikring, grunnpakke fra Canal Digital, strøm i fellesanleggene, servicekostnader på heisanlegg, vaktmester, gartner, forretningsfører.

Omkostninger


Dokumentavgift: 157.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 168.827

Totalpris med omkostninger kr 6.458.827

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Leiligheten ligger tilnærmet på bryggekanten i et attraktivt, nyetablert og unikt boligområde på Nordre Jarlsberg Brygge. Det er nærhet til barnehage, lekeplass, skoler og offentlig kommunikasjon. Området fremstår som svært idyllisk, der alt ligger til rette for god livskvalitet i naturskjønne omgivelser med maritime bygg, pent uteareal, gode solforhold og nydelig sjøutsikt.

Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer. I umiddelbar nærhet ligger en 95 meter lang sandstrand, opparbeidet med ny sand og pene svaberg. I tilknytning til stranden finner man en badepark på 6 mål og gressbakke. Her kan solen, livet og sjøutsikten nytes til fulle.

Leiligheten gå over 2 plan og inneholder:
1.etg.: Entré/gang, 2 soverom, stue med åpen løsning mot kjøkken, bad og og bod. Utgang til stor terrasse fra stuen.
2.etg.: stue, åpen kontorløsning. Utgang til stor takterrasse fra stuen.

Sportsbod i felles garasjeanlegg.

Mulighet for kjøp av båtplass 3,5 m.

Areal og byggeår

Primærareal: 90

Bruksrareal: 94

Antall soverom: 2

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 18792

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2014

Energimerking: D Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 58
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten gå over 2 plan og inneholder:
1.etg.: Entré/gang, 2 soverom, stue med åpen løsning mot kjøkken, bad og og bod. Utgang til stor terrasse fra stuen.
2.etg.: stue, åpen kontorløsning. Utgang til stor takterrasse fra stuen.

Sportsbod i felles garasjeanlegg.

Standard:
Leiligheten har en praktisk løsning med fine lysforhold fra store vindusflater. Flott utsikt mot fjorden og området.

God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Alle gulv i oppholdsrom har flott 3-stavs eikeparket og flislagte gulv på bad. Leiligheten fremstår svært innbydende og er et sted man kan flytte rett inn!

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken i moderne farger, naturlig åpen løsning mot stuen. Påkostet, integrert komfyr, platetopp, kjøle/ fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad/wc:
Pent og romslig bad med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt veggmontert toalett og innredning med opplegg til vaskemaskin. Dusj med innfelling dusjvegg.

Terrasser:
Store terrasser i begge etasjer. Fine markiseløsninger.

Parkering:
2 biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Plassene ligger ved siden av hverandre og med umiddelbar nærhet til adkomsten til leiligheten. Opplegg for elbil-lader.

Oppvarming:
Varmekabler i bad, vannbåren varme i stue, kjøkken og soverom.

Beliggenhet:
Leiligheten ligger tilnærmet på bryggekanten i et attraktivt, nyetablert og unikt boligområde på Nordre Jarlsberg Brygge. Det er nærhet til barnehage, lekeplass, skoler og offentlig kommunikasjon. Området fremstår som svært idyllisk, der alt ligger til rette for god livskvalitet i naturskjønne omgivelser med maritime bygg, pent uteareal, gode solforhold og nydelig sjøutsikt.

Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer. I umiddelbar nærhet ligger en 95 meter lang sandstrand, opparbeidet med ny sand og pene svaberg. I tilknytning til stranden finner man en badepark på 6 mål og gressbakke. Området har også en 150 meter lang kai med nedtrapping mot sjøen som gjør det hele egnet for rullestolbrukere. Her kan solen, livet og sjøutsikten nytes til fulle.

Ute i skjærgården ligger idylliske øyer på rekke og rad som byr på fine badeplasser og fredet natur. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme eller nærliggende Holmsbu. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen eller i ett av de mange ferskvannene i nærheten.

Vinterstid er det milevis med skiløyper i snørike skogsområder.

Kyststien gjennom Sande byr på ulike naturopplevelser, sommer som vinter. For golfentusiaster finnes Sande golfbane, som er velegnet for både ferske og erfarne spillere.

Dagligvarehandel i nærområdet. Sande sentrum har et variert utvalg av butikker, inkludert apotek og tannklinikk. Kort vei til Holmestrand eller Drammen sentrum.

Nærmeste bussholdeplass i gangavstand, samt ca. 5,5 km til Sande jernbanestasjon.

Gangavstand til Selvik barneskole, og kort vei til Sande ungdomsskole og videregående skole.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Anlegg og omgivelser er rett og slett en perle. I området har man store bryggeanlegg, båtplasser, sandstrand og mulighet for en forfriskende dukkert. Åpne plenareal legger til rette for ballspill, lek og moro. Det er flere lekeapparater, felles sittebenker, velstelt beplantning, steinsatte områder og asfaltert innkjørsel.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Avsatt til boligbebyggelse.

Gjeldende regulering:
-Bolig
-Offentlige trafikkområdet (Torg, gang- og sykkelvei, gangvei)
-Friområder
-Spesialområder
-Fellesområder
-Kombinert formål

Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Områderegulering Nordre Jarlsberg Brygge. Planlegges videre utviding av boligområde med nyeleiligheter/boliger.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 1.etg.: Entré/gang, 2 soverom, stue, kjøkken, bad 2.etg.: stue, åpen kontorløsning

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 500,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 5 700
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 969 416,-
Sekundær formuesverdikr 3 489 898,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00282

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 15.09.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 25.08.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Skjema for melding av feil og mangler
Energiattest, datert 21.08.2020
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører Boalliansen Forvaltning, datert 01.09.2020, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.