Adresse

Arild Wahlstrøms vei 72 A
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.190.000

Felleskost: 1.715

Felleskost inkluderer:

TV/internett, gartner/snøbrøyting, bygningsforsikring, utvendig beising, vedlikehold av fellesarealer, oppvarming fellesarealer, forretningsførsel mv.

Omkostninger


Dokumentavgift: 79.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 91.327

Totalpris med omkostninger kr 3.281.327

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 17.06.2021 kl. 17:00
Sluttidspunkt: 17.06.2021 kl. 18:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Minner om at reisen til visningen må planlegges med tanke på at man ikke bidrar til smittespredning mellom steder, og sjekk gjerne lokale restriksjoner eller råd. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Leiligheten er plassert midt i hjertet av Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge, med kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og fjorden. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nye båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter på blant annet Suluvann og Blindevann. Det er barnevennlig gangavstand til både skole og barnehage, samt bussholdeplass ved veien. Bare noen hundre meter unna flott Kiwi-butikk.

Leiligheten inneholder: Entré, gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue og bod. Det er terrasse på begge sider av leiligheten, for optimal utnyttelse av solen. Fra stuen er det også tilgang på hage, og man kan gå rett ut til sameiets fellesareal.

Høydepunkter:
- Egen hage
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventliasjon
- Sentralstøvsuger
- Utvendig bod på 5 kvm
- Solrik beliggenhet
- Parkering i carport
- Godt med gjesteparkering
- Trappefri adkomst

Areal og byggeår

Primærareal: 66

Bruksrareal: 71

Antall soverom: 2

Etasje: 1

Tomtestørrelse: 51

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2017

Energimerking: C Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 64
Seksjonsnr: 1
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten har god intern beliggenhet, i enden av bygget. Det er trappefri adkomst inn til leiligheten, samt hyggelig utsyn på sameiets flotte fellesarealer.

Leiligheten inneholder: Entré, gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue og bod. Det er terrasse på begge sider av leiligheten, for optimal utnyttelse av solen. Fra stuen er det også tilgang på hage, og man kan gå rett ut til sameiets fellesareal.

Utvendig sportsbod med strømuttak og lys på ca. 5 kvm. Gunstig plassert rett i nærheten av inngangspartiet til leiligheten.

Biloppstillingsplass i felles carport-rekke.

Standard:
Boligen er bygget ny i 2017. Leiligheten har en normalt god standard samt en god arealdisponering. Leiligheten fremstår som moderne og delikat, og kan enkelt males for å sette sitt eget preg på leiligheten. Fine uteområder og hage. Se for øvrig takstrapport.

Høydepunkter:
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Sentralstøvsuger
- Utvendig bod på 5 kvm
- Stor terrasse og hage
- Solrik beliggenhet med sol hele dagen
- Parkering i carport
- Godt med gjesteparkering
- Trappefri adkomst

Parkering:
Parkering i egen, merket plass i carport. Ellers godt med gjesteparkering.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, og NIBE-varmesentral.
Vannbåren gulvvarme på kjøkken, bad, og 2 soverom.

Beliggenhet:
Moderne selveierleilighet med god planløsning, fine bruksmuligheter og terrasse med hyggelig utsyn og gode solforhold. Arild Wahlstrøms vei 72 A er plassert med god intern beliggenhet i Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge. Fra leiligheten er det kort vei ned til idyllisk bryggeliv, sandstrand og fjorden. Området er det av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nye båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter på blant annet Suluvann og Blindevann. Det er barnevennlig gangavstand til både skole og barnehage, samt bussholdeplass ved veien. Bare noen hundre meter unna flott Kiwi-butikk.

Avstander
Ca. 200 meter til nærmeste bussholderplass
Ca. 5 minutter med bil til nærmeste togstasjon i Sande sentrum
Ca. 15 minutter med bil til Drammen
Ca. 45 minutter med bil til Oslo
Ca. 45 minutter med bil til Tønsberg

Fasiliteter og tilbud i området:
- Nyere Kiwi-butikk kun 300 meter fra leiligheten. Butikken er en av få miljøbutikker i Norge, med blant annet ladestasjoner på parkeringen og solcelleanlegg på taket.
- Sandstrand like ved bryggen. I tillegg finnes det sandstrender langs vannet hele veien på Bekkestranda.
- Kyststi som strekker seg rundt stort sett hele Sandebukta.
- 10 minutter kjøring til 9-hulls golfbane
- Flere aktivitetstilbud både på idrettsanlegg ved Lersbrygga og Sandehallen i Skafjellåsen.
- Selvik skole og Nordre Jarlsberg barnehage i gangavstand fra leiligheten. Ungdomsskole og videregående skole noen minutter kjøring fra Nordre Jarlsberg Brygge.

Adkomst
Fra Oslo/Drammen; Kjør E18 mot Kristiansand, ta av på Gamle Sørlandske i Eikkrysset mot Sande Nord. Følg denne videre sørover til YX Sande og ta av på Sandebuktveien, rv 319. Veien følger du i ca. 5 minutter før du når en rundtkjøring med Kiwi og Nordre Jarlsberg Brygge på høyre side.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Adgang til utleie
Leiligheten kan leies ut i sin helhet, til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse. Det er planlagt bygget flere boliger i området, også hvor eksisterende bygg til gamle Papermill står.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 71

Bruksareal per etasje: 66

lnngår i p-romsareal: Entré, hall, stue, bad, kjøkken, 2 soverom

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 970,-

Det er installert vannmåler. Eiendomsskatt for boliger innføres i 2021. Fristen for å
forskrive skatten er 1. juli, og det vil ikke bli sendt ut fakturaer for eiendomsskatt før 2. halvår. Eiendomsskatten skal betales for hele 2021.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 10 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 718 002,-
Sekundær formuesverdi kr 2 584 806,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-21-00215

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Opplysninger fra forretningsfører, inneholdende:
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.