Adresse

Nesvangveien 16
3060 SVELVIK

Prisinformasjon

Prisantydning: 1.450.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 65.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-
Eierskiftegebyr til grunneier kr 2 000,-


Sum øvrige omkostninger kr 82.677

Totalpris med omkostninger kr 1.532.677

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Gustav Waal
+4790952321
gbw@dahlas.no

Kort om eiendommen

Meget god beliggenhet nær fjorden i rolig sidevei med trafikk kun til eiendommene. Svært solrikt med sen kveldssol, iflg. eier er det sol fra ca. kl. 05.20 til ca. kl. 22.15 i juni/juli.

Totalt 3 soverom inkl. anneks.

Skjermede og solrike uteplasser. Kun ca. 15 minutter fra Drammen og ca. 50 minutter fra Oslo. Ca. 10 minutter til Svelvik.

Flere badestrender i nærheten, den nærmeste er ca. kun 100 meter fra hytta. Sandtangen med sandstrand i gangavstand. Bussholdeplass kun ca. 300 meter unna. Kort gangavstand til båthavn.

Kun ca. 2 km. til idylliske Tangen Fjordpark med flotte bademuligheter, strand, badebrygge og sandvolleyballbane.

Flotte turmulighet i marka bak hytta.

Det er mulighet å ha båt på svai ved badeplassen ca. 100 meter fra hytte eller søke om båtplass i båthavna.

Meget sjarmerende sommersted skjermet fra Svelvikveien. Hytteeiendommen består av hovedhytte, anneks og bod/utedo samt stor solrik og skjermet terrasse med meget god utsikt.

Areal og byggeår

Primærareal: 34

Bruksrareal: 34

Antall soverom: 1

Tomtestørrelse: 747

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1948

Energimerking: G Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 333
Bruksnr: 1
Kommune: Drammen

Innhold
Eiendommen inneholder følgende:

Hovedhytten:
1. etasje: Entre, stue, kjøkken og soverom.
Krypkjeller.

Anneks:
2 soverom.

Utedo/bod.

Standard:
Meget sjarmerende sommersted på nedsiden av Svelvikveien. Hytteeiendommen består av hovedhytte, anneks og bod/utedo samt stor solrik og skjermet terrasse med meget god utsikt.

Bygningsmassen er av enkel standard, men det er lagt nytt tak på hovedhytten i 2004 og innvendige overflater er oppusset de senere år. Det er i 2015 laget ny terrasse med overbygg samt satt inn ny skyvedør mot terrasse og Drammensfjorden. Det er også oppgradert elektrisk anlegg med flere kurser.

Lys og koselig hytte med med godt utsyn mot fjorden. Stue er åpnet for å slippe lys inn og for at man fra større deler av hytta kan nyte fjordutsikten. Det er i tillegg montert ny stor skyvedør.

Nyere stor terrasse fra 2015 på ca. 36 kvm. med flott utsikt og meget gode solforhold, også sen kveldssol. Delvis overbygg over terrassen.

Stue med vedovn og god utsikt.

Kjøkken med eldre plassbygget kjøkkeninnredning med malte fronter. Det er lagt opp strøm til komfyr på kjøkken.

Soverom med plassbygget seng/familiekøye.

Anneks med soverom/gjesterom. Køyeseng på det ene soverommet og dobbeltseng på det andre soverommet.

Selges delvis møblert etter nærmere avtale.

Diverse:
* Totalt 3 soverom inkl. anneks
* Parkering til 2 biler
* Ny terrasse med overbygg fra 2015
* Ny skyvedør mot terrasse og Drammensfjorden fra 2015
* Sikringsskap med automatsikringer
* I 2004 ble det lagt nytt taktekket og montert takrenner
* Sommervann fra privat brønn felles med nabo
* Tara Biodo/utedo
* Flere badestrender i nærheten
* Nærhet til marka med flotte turmuligheter
* Marina/båthavn kun et steinkast fra eiendommen med gode mulighet for båtplass

Parkering:
Parkeringsplass langs gang og sykkelvei på nedsiden av hytta. Kun tillatt med kjøring til eiendommene.

Oppvarming:
Ved og elektrisk.

Beliggenhet:
Meget god beliggenhet på nedsiden av Svelvikveien i rolig sidevei med trafikk kun til eiendommene. Svært solrikt med sen kveldssol. Ifølge eier er det sol fra ca. kl. 05.20 til ca. kl. 22.15 i juni/juli.

Skjermede og solrike uteplasser. Kun ca. 15 minutter fra Drammen og ca. 50 minutter fra Oslo. Ca. 10 minutter til Svelvik sentrum med marina og alle servicetilbud.

Flere badestrender i nærheten, den nærmeste er ca. kun 100 meter fra hytta. Offentlig badeplass, Sandtangen, med sandstrand i gangavstand. Bussholdeplass kun ca. 300 meter unna. Kort gangavstand til båthavn med vakthold og vinteropplag.

Kun ca. 2 km. til idylliske Tangen Fjordpark med flotte bademuligheter, strand, badebrygge og sandvolleyballbane.

Flotte turmulighet i marka bak hytta.

Det er mulighet å ha båt på svai ved badeplassen ca. 100 meter fra hytte eller søke om båtplass i båthavna.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet festetomt. Solrikt beliggende. Tomten er består av gressplen, naturtomt, terrasser samt busker og prydbusker.

I målebrevet er arealet oppført med ca. 747 kvm. Dette er imidlertid basert på usikre målinger, slik at arealet og grensene kan fravike fra det som er vist i målebrevet. For å få et helt sikkert areal og korrekte grenser må eiendommen måles opp. Se mail fra Svelvik kommune datert 10.06.2014.

Se situasjonskart i salgsoppgaven for tomtens beliggenhet.

Festeavgiften indeksreguleres etter konsumprisindeksen hvert 10. år ihht. festekontrakten. Selger opplyser at festeavgiften er avtalt til å være kr. 3.400,- pr. år. Festeavgiften ble sist regulert i 2020, neste regulering er i 2030. Bortfester skal godkjenne overdragelsen, men kan ikke nekte uten saklig grunn. Festekontrakten angir en festetid på 40 år - fra 01.07.1990 frem til 01.07.2030 med rett til forlengelse for 20 år av gangen slik at total festetid blir 80 år, dvs. fram til 01.07.2070. Selger opplyser at det er mulig å kjøpe ut festekontrakten.

Adgang til utleie
Festekontrakten angir at festeretten ikke kan fremleies.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Kommuneplanens arealdel 2015-2027. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 07.09.2015. Arealbruk: Fritidsbebyggelse, nåværende.

Gjeldende regulering:
Uregulert område.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest og midlertidig brukstillatelse for hytte. Det foreligger byggetillatelse og ferdigattest for uthus til hytte.

Beskrivelse (type bolig)
Selveier hytte på festet tomt.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Grunnmur av betong. Yttervegger av plank/reisverk. Utvendig stående kledning. Pulttak med undertak av bord. Loftslem uten nedfellbar stige. Etterisolert loft. Tak tekket med papp. Utvendig trapp av støpt betong opp fra vei. Utvendig trapp/rekkverk av impregnerte materialer ved inngangsparti og til anneks. Pipe av teglstein som er heltekket over tak. Innvendig er pipe og brannmur pusset og malt. Feieluke i soverom. Vedovn i stue med kobber gnistplate. Uisolert trebjelkelag.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 34

Bruksareal per etasje: 34

lnngår i p-romsareal: Hytte P-rom ca 34 kvm: Entré, stue, kjøkken og soverom. Anneks P-rom ca. 10 kvm: 2 soverom.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket: Det er ikke kjent når anlegget sist ble kontrollert. Skagerak Energi opplyser at anlegget står til forfall for kontroll.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen) som opplyser følgende: Vi har ingen opplysninger om ovennevnte eiendom i våre systemer, ikke mottatt melding om
montert ildsted. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Vei, vann og avløp
Ikke offentlig tilknyttet. Sommervann fra privat brønn sammen med nabo. Dette er ikke en tinglyst avtale. Vann er lagt inn til kjøkkenet, avrenning rett i grunn. Det er ikke lov å legge inn vann i eiendommen uten tillatelse fra Svelvik kommune. Biotoalett i anneks. Offentlig vei. Det må påregnes kostnader til vedlikehold og drift av felles brønn og pumpeanlegg.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 2 450
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 61 206,-
Sekundær formuesverdikr 220 342,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00285

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 27.08.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 20.08.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 29.08.2020
Energiattest, ikke datert
Kopi av informasjon fra stedlig energiverk vedrørende eiendommens el‐anlegg datert 21.08.2020
Kopi av informasjon fra Drammensregionens brann‐ og feiervesen, datert 19.08.2020.
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Festekontrakt

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.