Adresse

Kaiveien 4
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 8.900.000

Felleskost: 4.929

Felleskost inkluderer:

A-konto vann/oppvarming, TV/internett, renovasjon, felles bygningsforsikring, styrehonorar, avsetting til vedlikehold etc.

Omkostninger


Dokumentavgift: 222.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 234.077

Totalpris med omkostninger kr 9.134.077

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,- .
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 17.08.2020 kl. 17:00
Sluttidspunkt: 17.08.2020 kl. 18:00

Megler

Trond A. Helgerud
+4791360434
tah@dahlas.no

Kort om eiendommen

Kaiveien 4 er en lekker 4-roms leilighet med høy standard. Her er det ikke spart på noe! Seksjonen ligger i byggets tredje etasje, og i første linje mot sjøen. Det bys på en romslig, overbygget terrasse ved stuen og en koselig balkong ved kjøkkenet. Store glassfasader ivaretar sjøutsikten på mesterlig vis, det er to parkeringsplasser i garasjeanlegget og heis opp til leilighetsplan. Det medfølger også egen båtplass (3,5 meter).


Leiligheten har en luftig stue med stilfull gasspeis og plass til langbord. Kjøkkenet er i en klasse for seg, med øy, gasstopp og integrerte hvitevarer fra Miele. Boligen har to delikate bad, hvor ett er et kombinert vaskerom. I tillegg er det tre gode soverom, der hovedsoverommet har en flott suiteløsning med garderobe og adkomst til eget bad. Leiligheten har flere skyvedørsgarderober og sportsbod på ca. 5 kvm.

Areal og byggeår

Primærareal: 140

Bruksrareal: 145

Antall soverom: 3

Etasje: 3

Tomtestørrelse: 18792

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2017

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 162
Kommune: Holmestrand

Innhold
Planløsning

3. etasje: Entré, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue.
Annet: Sportsbod, 2 garasjeplasser.
Egen båtplass - 3,5 meters bredde - følger leiligheten.

Standard:
Entré:
Fra byggets inngangsparti går det heis og trappeløp opp til leilighetsplan. Heisen fører også ned i garasjekjelleren, så man kan ta seg tørrskodd til og fra bilen på dager med regn og snø i luften. Leilighetens entré gir et hyggelig førsteinntrykk med solid eikeparkett, lysmalte vegger og downlights i himling. Det er vannbåren varme i gulvet og god plass til yttertøy i en skyvedørsgarderobe.


Kjøkken:
Kjøkkenet har et gjennomført lekkert design og er av høy kvalitet. Her er alt tilrettelagt for matlaging med god arbeidsflyt. I en storslått øy er det nedfelt koketopp med flere gassbluss, og på motsatt side av øyen er det barløsning med sitteplasser. Varme i gulvet gir god komfort, og med skyvedør ut til leilighetens balkong, kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt medbringes ut og nytes med sjøen som bakteppe.


Kjøkkeninnredningen er takhøy og har mørke, stilrene fronter med gripelist i aluminium og mørk benkeplate med underlimt kum. Mellom benk og overskap er det sorte, kledelige fliser. Alle hvitevarene er fra Miele og er integrert; stekeovn, kombiovn, kaffemaskin, kjølehjørne(Norcool), oppvaskmaskin og nevnte kokesone. I tillegg er det takhengt ventilator og fryseskap med isbitmaskin(Siemens).

Stue:
Stuens store glassfasader ivaretar utsikten på mesterlig vis og trekker nærmest sjøen inn i rommet. Samtidig sendes dagslyset inn fra flere retninger, og gjør det særdeles lyst og luftig. De lysmalte veggene gir fin refleksjon, og downlights i himling setter stemningen når mørket senker seg.


Stuen har god plass for sittegrupper, tilhørende møblement og et langbord. En stilfull gasspeis med bred omramming gir stuen et estetisk løft, og vannbåren varme i gulvet bidrar med jevn komfort. Stuen har utgang til en overbygget terrasse hvor sol og sjøutsikt kan nytes til det fulle.


Bad/wc/vaskerom:
Boligen har to bad, ett gjestebad med adkomst fra entreen og et hovedbad med adkomst fra hovedsoverommet. Begge har delikate fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Gjestebadet har speil med integrert belysning, heldekkende servant på skuffemøblement, vegghengt toalett, samt nedsenket dusjhjørne med mosaikkflis og innfellbare glassdører. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.


Bad 2:
Hovedbadet har et bredt speil med integrerte belysning, heldekkende dobbelservant på skuffemøblement og et matchende høyskap. Også dette badet har vegghengt toalett, samt et nedsenket dusjhjørne med mosaikkflis og innfellbare glassdører.


Soverom og garderobe:
Leiligheten har tre gode soverom med plass for dobbeltseng og nattbord. Hovedsoverommet har en herlig suiteløsning med skyvedørsgarderobe og dør inn til eget bad. Veggene i soverommet er malt i en dempet farge, hvilket gjør det hele både varmt og personlig. For øvrig er det skyvedørsgarderobe i entreen og en sportsbod i kjelleren som gir god plass for sykler, ski, utstyr og bildekk.


Oppvarming - Teknisk

Leiligheten har elektrisk oppvarming, varmekabler på våtrom og vannbåren gulvvarme. Dette suppleres med gasspeis i stuen. Luftbehandling skjer med balansert ventilasjonsanlegg, som sørger for frisk tilluft og et sunt innemiljø. Sikringsskapet har automatsikringer og elanlegget er skjult. Videre er det montert callinganlegg, sprinkleranlegg og brannvarslingssystem.
Kort fortalt

- Lekker 4-roms med høy standard.

- Ligger i første linje mot sjøen.

- To parkeringsplasser i garasjen.

- Bygget har heis til alle etasjer.

- Overbygget terrasse på ca. 17 kvm.

- En koselig balkong på ca. 6 kvm.

- Store glassfasader og vid sjøutsikt.

- Entré med skyvedørsgarderobe.

- Kjøkken med øy og hvitevarer.

- Stue med gasspeis og spiseplass.

- To delikate bad med gulvvarme.

- Ett bad er kombinert vaskerom.

- Tre soverom, ett med suiteløsning.

- Skyvedørsgarderober og sportsbod.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Balansert ventilasjonsanlegg.

- Vannbåren gulvvarme i flere rom.

- Boligen er tilknyttet callinganlegg.

Parkering:
2 parkeringsplasser i felles garasjekjeller. Den ene med lader for el-bil.

Oppvarming:
Vannbåren gulvarme i de fleste rom. Gasspeis i stuen.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger i et attraktivt, nyetablert og unikt boligområde på Nordre Jarlsberg Brygge, i Holmestrand kommune. Det er nærhet til barnehage, lekeplass, skoler og offentlig kommunikasjon. Området fremstår som svært idyllisk, der alt ligger til rette for god livskvalitet i naturskjønne omgivelser med maritime bygg, pent uteareal, gode solforhold og nydelig sjøutsikt.


Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer. I umiddelbar nærhet ligger en 95 meter lang sandstrand, opparbeidet med ny sand og rensede svaberg. I tilknytning til stranden finner man en badepark på 6 mål og gressbakke. Området har også en 150 meter lang kai med nedtrapping mot sjøen som gjør det hele egnet for rullestolbrukere. Her kan solen, livet og sjøutsikten nytes til fulle.


Ute i skjærgården ligger idylliske øyer på rekke og rad med blant annet Bjerkøya, Killingholmen, Gåserumpa og Kommersøya som byr på fine badeplasser og fredet natur. Med båt er det også kort vei til indre og ytre Oslofjord, samt Tønsberg, Tjøme, Hankø eller nærliggende Holmsbu. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange ferskvannene i nærheten.


Vinterstid er det milevis med skiløyper i snørike skogsområder ved Vestskauen og Østskauen, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. Kyststien gjennom Sande byr på ulike naturopplevelser, sommer som vinter. For golfentusiaster er det bare å legge turen til Sande golfbane, som er velegnet for både ferske og erfarne spillere.


Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi som ligger på området, Coop Prix Lersbryggen og Meny Sande. Sandesenteret har et variert utvalg av butikker, inkludert apotek og tannklinikk. Det er også kort vei til Holmestrand eller Drammen sentrum med alt av bymessige fasiliteter og tilbud.


Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Nordre Jarlsberg Brygge som ligger ca. 550 m unna, og det er ca. 5,5 km til Sande stasjon. Ved å benytte bil fra Sande tar det ca.13 min til Holmestrand, 17 min til Drammen, 44 min til Oslo, 40 min til Torp Sandefjord lufthavn og 73 min til Oslo lufthavn.


Fra eiendommen er det gangavstand til Selvik barneskole og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Sande ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Anlegg og omgivelser er rett og slett en perle. I området har man store bryggeanlegg, båtplasser, sandstrand og mulighet for en forfriskende dukkert. Åpne plenareal legger til rette for ballspill, lek og moro. Det er flere lekeapparater, felles sittebenker, velstelt beplantning, steinsatte områder og asfaltert innkjørsel.

Fra leilighetens kjøkken er det skyvedør til en koselig balkong på ca. 6 kvm med flislagt dekke og glassrekkverk. Balkongen har belysning og fin sjøutsikt. Fra stuen er det utgang til en terrasse på ca. 17 kvm med flislagt dekke, glassrekkverk og vidstrakt sjøutsikt. Her er det god plass for sittegruppe, solsenger, grilling og sosiale sammenkomster. Terrassen har gassuttak og belysning. Et overbygg gjør at utvendig hygge også kan nytes på dager med regn i luften.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Avsatt til boligbebyggelse.

Gjeldende regulering:
-Bolig
-Offentlige trafikkområdet (Torg, gang- og sykkelvei, gangvei)
-Friområder
-Spesialområder
-Fellesområder
-Kombinert formål

Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Områderegulering Nordre Jarlsberg Brygge. Planlegges videre utviding av boligområde med ny leiligheter/boliger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Positive og negative forhold ved eiendommen:
Særegen og flott leilighet med god beliggenhet. Leiligheten har en høy standard og betydelig oppgradert utover standard leveranse. Det er foretatt fuktsøk flere steder uten at det kunne påvises unormale fuktansamlinger de steder det ble søkt.
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Entré, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble ferdigmeldt i 2017.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 500,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 10 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 307 758,-
Sekundær formuesverdikr 4 707 929,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00246

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 06.08.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 08.07.2020
Energiattest, datert 06.08.2020
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører Boligalliansen, datert 08.07.2020, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.