Adresse

Furuliveien 42
3092 SUNDBYFOSS

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.690.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 82.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 98.177

Totalpris med omkostninger kr 3.788.177

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en meget solrik og usjenert beliggenhet på toppen av feltet i Furuliveien. Veletablert område som er barnevennlig og rolig med barnehage rett i nærheten. Landlig beliggende, men samtidig
sentralt. Gode solforhold med sen kveldssol på terrassen. Fin utsikt.

Det er ny Spar butikk nederst i feltet og det er ca. 5 km til barne og ungdomsskole og Hof sentrum. Det er ca. 15 min å kjøre til Holmestrand og ca. 25 min til Drammen. Og det er
bussforbindelse til Oslo med Grenlandsekspressen fra Sundbyfoss som går flere ganger daglig. Det er
lysløype kort vei fra boligen som kan brukes sommer som vinter.


Boligen er innholdsrik.

U.etg: entre, hall, soverom, sep.wc, vaskerom og boder. I tillegg er det en hybel med entre, stue, soverom, bad og kjøkken.
1.etg.: stor stue med utgang til terrasse, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad.

Garasje i forbindelse med u.etg.

Areal og byggeår

Primærareal: 172

Bruksrareal: 217

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 892

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1983

Energimerking: E Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse i løpet av sommer 2020.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 255
Bruksnr: 180
Kommune: Holmestrand

Innhold
Boligen er innholdsrik.

U.etg: entre, hall, soverom, sep.wc, vaskerom og boder. I tillegg er det en hybel med entre, stue, soverom, bad og kjøkken.
1.etg.: stor stue med utgang til terrasse, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad.

Garasje i forbindelse med u.etg.

Standard:
Boligen er velholdt.

Gulv: Belegg og laminat.

Vegger: Hovedsaklig malte overflater i lyse og hyggelige farger.

Kjøkken: Stort kjøkken med godt med skapplass. Integrert komfyr og platetopp.

Bad: Belegg på gulv og plater på vegger. Dusjkabinett. Badekar. Servant i innredning. WC.

Parkering:
I egen garasje og gårdsplass.

Oppvarming:
Luft til luft varmepumpe i stuen, vedovn i hall i u.etg.

Beliggenhet:
Eiendommen har en meget solrik og usjenert beliggenhet på toppen av feltet i Furuliveien. Veletablert område som er barnevennlig og rolig med barnehage rett i nærheten. Landlig beliggende, men samtidig
sentralt. Gode solforhold med sen kveldssol på terrassen. Fin utsikt.

Det er ny Spar butikk nederst i feltet og det er ca. 5 km til barne og ungdomsskole og Hof sentrum. Det er ca. 15 min å kjøre til Holmestrand og ca. 25 min til Drammen. Og det er
bussforbindelse til Oslo med Grenlandsekspressen fra Sundbyfoss som går flere ganger daglig. Det er
lysløype kort vei fra boligen som kan brukes sommer som vinter, se også www.skisporet.no.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet selveiertomt. Fine pleanrealer og store terrassearealer. Noe naturtomt på baksiden som grenser ut mot friområdet.

Adgang til utleie
Det er innredet egen hybel i u.etg som er godkjent. Denne har tidligere vært utleid og leie pr mnd er stipulert til kr. 6.500,-.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Regulert til boligformål.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: U. etg: Stue, 2 soverom, gang, bad m/wc, hall m/trapp, kjøkken, vaskerom 1. etg: Stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad m/wc, gang/trapperom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2016.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 9 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 17 000
Forbruk av andre varmekilder kr 1 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 722 685,-
Sekundær formuesverdikr 2 601 666,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00188

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 15.06.20
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 05.06.20
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 27.05.20
Energiattest
Situasjonskart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.