Adresse

Gomperudgata 74
3031 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 7.600.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 183.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 199.427

Totalpris med omkostninger kr 7.799.427

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en attraktiv, solrik beliggenhet på Konnerud. Flotte solforhold på terrassen.

Beliggenheten er sentral på Konnerud og det er kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Her har man marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og idylliske fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Boligen er meget innholdsrik.

1.etg.: overbygget inngangsparti, entre, hall, bod, stor stue med utgang til terrasse, kjøkken, sep.wc, stort bad, vaskerom, stort soverom, bod.
U.etg.: stor tv-stue, 3 soverom, bad, teknisk rom, stor avdeling med svømmebasseng, badstue og stort bad. Utgang til hagen.

Dobbelgarasje med tilhørende bod i tilknytning til 1.etg. Direkte adkomst inn til boligen.

Areal og byggeår

Primærareal: 298

Bruksrareal: 360

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 701

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1988

Energimerking: E Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 82
Bruksnr: 133
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen er meget innholdsrik.

1.etg.: overbygget inngangsparti, entre, hall, bod, stor stue med utgang til terrasse, kjøkken, sep.wc, stort bad, vaskerom, stort soverom, bod.
U.etg.: stor tv-stue, 3 soverom, bad, teknisk rom, stor avdeling med svømmebasseng, badstue og stort bad. Utgang til hagen.

Dobbelgarasje med tilhørende bod i tilknytning til 1.etg. Direkte adkomst inn til boligen.

Standard:
Gulv: Hovedsaklig flislagte arealer.

Vegger: Hovedsaklig malte vegger i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer med komfyr og platetopp. Kjøl,fryseskap og oppvaskmaskin medfølger også. Hyggelig spiseplass ved vinduet.

Bad 1.etg.: Stort flislagt bad med hjørnekar, servant i innredning og wc.

Bad u.etg.: Flislagt bad med dusjkabinett, servant i innredning og wc.

Egen avdeling med svømmebasseng med motstrømsfunksjon og tilhørende stort bad med badstue.

Parkering:
I egen garasje og gårdsplass.

Oppvarming:
Vannbåren varme i begge etasjer i de fleste rom, separat styring til hvert enkelt rom. Peis i hall og tv-stue. Luft til luft varmepumpe i tv-stue.

Beliggenhet:
Eiendommen har en attraktiv beliggenhet på Konnerud. Her er det meget barnevennlig og man har skogen og de flotte friarealene ikke langt unna.

Eiendommen er meget solrik og har flotte solforhold på terrassen.

Beliggenheten er sentral på Konnerud og det er kort gangavstand til skoler, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. På Konnerud har man marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og idylliske fiskevann gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Det er kort avstand bort til de flotte og oppkjørte skiløypene som omkranser bydelen. I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert en av Norges beste rulleskiløyper, som også benyttes av utøvere fra skilandslaget. I tillegg finner man Buskeruds antageligvis lengste lysløypetrase, skøyteis og to treningssentre i nærheten.

Konnerudområdet er rikt utbygget med et stort nettverk av bilfrie gang og sykkelstier. Det er trygg vei både til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomskole. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og i Drammen Skisenter(Aronsløypa).

Det er kun en kort kjøretur ned til sentrum. Kort vei til buss. Her finner man Drammensbadet, som er blant Norges største badeanlegg og byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Drammen museum, Drammen teater og spennende Union Brygge med Ypsilon bro anbefales.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet selveiertomt med plener, hekker og terrassearealer. Steinlagt innkjøring og gangarealer.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen.

Regulering

Regulert til boligformål.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2018.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkken følger med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 47 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 814 073,-
Sekundær formuesverdikr 6 530 663,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00162

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 16.06.20
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 13.05.20
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 18.06.20
Energiattest, datert 18.06.20
Situasjonskart
Gjensidige el.kontroll

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.