Adresse

Gamle Drammensvei 161
3420 LIERSKOGEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 6.490.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 62.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 78.177

Totalpris med omkostninger kr 6.568.177

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning
Kontakt megler
Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Ny, moderne enebolig i funkisstil med garasje og stor, solrik terrasse - sentralt men landlig og skjermet - barnevennlig og solrikt - utsikt til Padderudvannet på Lierskogen.

Vi ønsker å trygge visninger med minst mulig risiko for smitte. Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale - meld deg på visningspåmelding på finn.no og annonsert visning!

Eiendommen ligger meget solrikt og skjermet i landlige- og barnevennlige omgivelser på Lierskogen. Det er utsikt fra terrassen til Padderudvannet. Lierskogen har en rekke fasiliteter med matbutikk, Vito`s (italiensk restaurant) og bakeri i gangavstand. Nærhet til fine turområder og kort vei til Heia barneskole samt barnehage. Det er ungdomsskole på Tranby. Liertoppen kjøpesenter i nærheten med apotek, postkontor og vinmonopol.

Enkel adkomst til E18 med få minutters kjøring til Asker og Drammen. Pendlerbuss fra Lierskogen med parkering. Med nærhet til Asker er det togstasjon, kino, spisesteder etc.

Areal og byggeår

Primærareal: 119

Bruksrareal: 147

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 700

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2020

Energimerking: C Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 157
Bruksnr: 41
Kommune: Lier

Innhold
Boligen innehar 2 plan samt garasje og inneholder:

1.etg: Overbygget inngangsparti, hall m/trapp, vaskerom, bad med dusjhjørne, servant og wc, 3 soverom.

2.etg: Trapperom, stue/spisestue med utgang 26 kvm terrasse, åpen kjøkkenløsning, bod.

Garasje for 1 bil med stålport, aut. åpner og lagringsplass.

Standard:
Ny, moderne enebolig i funkisstil med garasje og stor, solrik terrasse - sentralt men landlig og skjermet - barnevennlig og solrikt - utsikt til Padderudvannet fra terrasse - Lierskogen

Vinduer: 3- lags solerglass
Gulv: Parkett, matt eik, fliser
Vegger: Malte plater, fliser på bad

Fiber ligger klart med trekkerør for tilkobling. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Sentralstøvsuger fra Villavent. Kjøkken med øy fra Sigdal, type Uno Palett med integrerte hvitevarer som kjøleskap/fryser, varmluftsovn, induksjonstopp, micro og oppvaskmaskin. Det er også leveranser fra Sigdal på garderober, baderomsinnredninger er fra Linn bad. Se forøvrig vedlagte leveringsbeskrivelse av 25/5-20.

Parkering:
I garasje for en bil tilknyttet boligen samt gode parkeringsforhold på eiendommen.

Oppvarming:
Peisovn samt elektrisk/varmekabler. Gulvvarme i hall, vaskerom og bad.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger meget solrikt og skjermet i landlige- og barnevennlige omgivelser på Lierskogen. Det er utsikt fra terrassen til Padderudvannet. Lierskogen har en rekke fasiliteter med matbutikk, Vito`s (italiensk restaurant) og bakeri i gangavstand. Nærhet til fine turområder og kort vei til Heia barneskole samt barnehage. Det er ungdomsskole på Tranby. Liertoppen kjøpesenter i nærheten med apotek, postkontor og vinmonopol.

Enkel adkomst til E18 med få minutters kjøring til Asker og Drammen. Pendlerbuss fra Lierskogen med parkering. Med nærhet til Asker er det togstasjon, kino, spisesteder etc.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet og beplantet med plen og hekker, gruset gårdplass og innkjørsel.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Det er montert egen radonbrønn i tillegg til radonduk. Dette for fremtidig tiltak om det skulle være behov.

Regulering

Eiendommen er ikke regulert men ligger innenfor nåværende kommuneplan for boligbebyggelse.

Ferdigattest
Det vil foreligge ferdigattest ved kjøpers overtagelse.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg: 86 kvm 2.etg: 61 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etg: 62 kvm 2.etg: 57 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt bod.

Diverse
Garantistillelse fra selger:
Dersom boligen selges innen 6 mnd etter ferdigstillelse (dato for ferdigstillelse: 12.05.2020), skal selger stille garanti etter bustadoppføringslova § 12 straks etter avtaleinngåelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og til 5 år etter overtakelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % etter overtakelse. Kjøpers betalingsplikt inntrer når garanti etter bustadoppføringslova § 12 er stilt. Garanti skal stilles straks etter avtale er inngått.

Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å fremme mangelsinnsigelser mot selgers tidligere avtaleparter, jf. avhendingsloven § 4 – 16, jf. bustadoppføringslova § 37. Ved krav mot tidligere avtalepart etter bustadoppføringslova § 37, gjelder reglene om reklamasjon i bustadoppføringslova § 30 i forholdet mellom kjøper og den tidligere avtalepart

Denne eiendommen har tinglyst veirett over naboens eiendom frem til egen eiendom.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet. Privat stikkvei inn til eiendommen.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 10 000
Forbruk av andre varmekilder kr 1 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Primær formuesverdi vil bli opprettet av ligningsmyndighetene basert på salgspris for 2020.

Oppdragsnummer
1-20-00163

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring da selger er profesjonell.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 250520
Leveringsbeskrivelse av 250520
Energiattest
Situasjonskart
Grunnkart

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om vann/kloakk - Tinglyst dato 20.08.2019
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 20.08.2019
Bestemmelse om vegAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.