Adresse

Tandbergåsen 44 G
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.990.000

Andel fellesgjeld: 35.418

Totalpris: 3.025.418 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 2.059

Felleskost inkluderer:

felles forsikring, forretningsfører, vaktmester, renter og avdrag på felles lån, utvendig vedlikehold, snøbrøyting. Fellesutgiftene forventes å reduseres noe. Strøm avregnes 2 ganger i året, og har a-konto kr. 1.200kr mnd.

Omkostninger


Dokumentavgift: 75.625 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 87.202

Totalpris med omkostninger kr 3.077.202

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 09.06.2020 kl. 17:00
Sluttidspunkt: 09.06.2020 kl. 18:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Tandbergåsen med kort vei ned til Sande sentrum med et godt utvalg av forskjellige butikker. Det er også kort vei til KIWI matbutikk og flotte turmuligheter i Vestskauen og området ellers. Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutter unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Leiligheten har trappefri adkomst, med balkong for fantastisk utsikt over området og solen fra tidlig om morgenen. Det er ellers romslig gang, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stue-løsning. Parkeringsplass i garasje, med gode muligheter for gjesteparkering. Mulighet for å kjøpe en ekstra garasje.

Høydepunkter:
- Innredning på bad, wc og dusjkabinett skiftet i 2016
- Vinduer skiftet i 2015
- Vegger og himling malt i 2016
- Garasje
- Fantastisk utsikt
- Gode solforhold
- Mulighet for leie av bod
- Trappefritt
- Egen inngang

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 87

Bruksrareal: 87

Antall soverom: 2

Etasje: 1

Tomtestørrelse: 8623

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2006

Energimerking: E Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 324
Bruksnr: 12
Seksjonsnr: 17
Kommune: Holmestrand

Innhold
Selveierleilighet med trappefri adkomst. Leiligheten har inngang i første etasje og inneholder:

Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. Utgang til balkong med fantastisk utsikt og gode solfohold. Det er også muligheter for å nyte solen ved det hyggelige inngangspartiet og på sameiets fellesplasser.

Det er parkeringplass i garasje. Mulighet til å leie bodplass i kjeller.

Standard:
Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning med gode lysforhold fra vindusflater. Et meget sentralt og barnevennlig boligområde med tilgang til gode turmuligheter og kort vei til sentrum og togstasjon. Leiligheten holder god standard med moderne og tidsriktige farger på overflater.

Høydepunkter:
- Innredning på bad, wc og dusjkabinett skiftet i 2016
- Vinduer skiftet i 2015
- Vegger og himling malt i 2016
- Garasje
- Fantastisk utsikt
- Gode solforhold
- Mulighet for leie av bod
- Trappefritt
- Egen inngang

Kjøkken:
Pent og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Fin innredning med hvite, glatte fronter inndelt i over- og underskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Naturlig åpen løsning med både stue og spisestue. Kjøkkenet har plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger.

Stue/spisestue
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. God plass til til sofa og bord. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Utgang til hyggelig balkong fra stue, med fantastisk utsikt og gode solforhold.

Bad/wc:
Romslig og delikat bad med fliser på gulv og fliser flater på veggene. Badet inneholder innredning med servant, dusjkabinett, toalett og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler på gulv. Innredningen på badet er skiftet i 2016.

Parkering:
1 parkeringsplass i garasje. Mulighet til å kjøpe garasjeplass nummer 2, som selger disponerer.

Det er også biloppstillingsplasser til både gjester og beboere.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm.
Varmekabel i badegulv og i vindfang.
Panelovner montert.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Tandbergåsen med kort vei ned til Sande sentrum. Leiligheten har trappefri adkomst, med balkong for fantastisk utsikt over området.

Skole:
Haga barneskole og Sande ungdomsskole ligger nær Sande sentrum, ca. 5 minutter med bil fra boligen. Barnehagen ligger også nær sentrum. Videre er det 7 minutter med bil til Sande Videregående Skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype, med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Kalmovannet er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane ved Dyegata, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Nærmeste matbutikk det er Kiwi Sande. Annen dagligvarehandel kan gjøres blant annet ved Meny, samt Rema 1000, kun en kort biltur unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum og Gulskogen Senter områdets beste tilbud, hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Transport:
Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutter unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Området er avsatt til boligbebyggelse.

Regulering under arbeid:
Det er igangsatt arbeider med nye leiligheter i området. Dette vil ikke ha påvirkning av leilighetens bruk.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra ombygning til leiligheter i 2006. Bygget er opprinnelig oppført i ca. 1960, men er omgjort til boliger i 2004-2006.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i et sameie. Se Eierseksjonsloven § 23 om ervervsbegrensning, denne begrensningen vil nå ramme erverv av flere enn to boligseksjoner, uavhengig av om ervervet skjer direkte, gjennom aksjer/selskap eller gjennom slektninger. Eierseksjonsloven § 23 tredje ledd åpner imidlertid for at "nærstående kan erverve en boligseksjon som den nærstående selv eller dennes nærstående skal bruke som egen bolig." Erverv i strid med forbudet gir grunnlag for pålegg om salg. Det er kjøpers ansvar dersom kjøp skjer i strid med forbudet. Ta kontakt med megler ved spørsmål eller mer utfyllende informasjon rundt ervervsbegrensningen.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 87

Bruksareal per etasje: 87

lnngår i p-romsareal: Vindfang, gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 7 108,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 12 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 35 418,- pr. 31.12.2019

lN-Ordning
Det erikke IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld).

Andel formue
kr 17 018,- pr. 31.12.2019

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 653 459,-
Sekundær formuesverdikr 2 352 452,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00141

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 27.10.2006
SNR: 17 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 87 / 3187

Jordskifte - Tinglyst dato 31.08.1957
Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Elektriske kraftlinjer - Tinglyst dato 12.08.1966
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 27.10.2006
Gjelder garasje og biloppstillingsplasser. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.