Adresse

Jernbanegata 18 K
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 1.490.000

Andel fellesgjeld: 648.986

Totalpris: 2.138.986 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 7.621

Felleskost inkluderer:

- Nedbetaling av fellesgjeld (renter og avdrag) - Kommunale avgifter - Utvendig bygningsforsikring - Diverse utvendig vedlikehold - Forretningsførsel - Snømåking/ gressklipping - Strøm i fellesarealer - TV/Altibox

Omkostninger

Pantattest pr. dokument kr 207,-
Gebyr hjemmelsoverføring kr 480,-
Gebyr pr. pantenotering kr 480,-
Gebyr forkjøpsrett (NBBO) kr 5 860,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 6 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 13.927

Totalpris med omkostninger kr 1.503.927

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 4 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 01.06.2020 kl. 14:30
Sluttidspunkt: 01.06.2020 kl. 15:15
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger attraktivt til i hjertet av Sande sentrum. Her bor du med gangavstand til en rekke fasiliteter, skoler og barnehage. Ikke langt fra ytterdøren ligger trivelig Sande torg med et variert butikkutvalg. Sandes gamle stasjonsbygg huser i dag hyggelig kafé og bar.

Sande har et godt idretts- og aktivitetstilbud, og det er flere idrettsanlegg og ballbaner i kort avstand. Kort vei til Sande Golfklubb og Drammen Golfbane.

For deg som er glad i natur og friluftsliv bys det på mange muligheter. Røysjømarka og Montebello Arena kan skilte med flotte, oppkjørte skiløyper vinterstid og tøffe sykkelstier om sommeren. Idylliske Røysjø har godt fiske både sommer og vinter.

Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer og flere badeplasser i området.

Leiligheten ligger i 2.etg og inneholder:
entre, 2 soverom, bod, bad, kjøkken og stue med utgang til overbygget veranda.
Loft med god lagringsplass og adkomst via loftstrapp i bod.
Utvendig sportsbod og parkeringsplass.

Areal og byggeår

Primærareal: 73

Bruksrareal: 77

Antall soverom: 2

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 5506

Boligtype: Leilighet

Eierform: Andel

Byggeår: 2005

Energimerking: D Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 319
Bruksnr: 66
Andelsnummer: 10
Borettslagsnavn: Jernbanegata 20
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger i 2.etg og inneholder:
entre, 2 soverom, bod, bad, kjøkken og stue med utgang til overbygget veranda.
Loft med god lagringsplass og adkomst via loftstrapp i bod.
Utvendig sportsbod og parkeringsplass.

Standard:
Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning med gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen ligger tilbaketrukket med grøntarealer rett ved. Et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode turmuligheter og sentrumsaktivitet.

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken med god plass til spisebord. Fin innredning med hvite, profilerte fronter inndelt i over- og underskap.

Stue:
Lys og romslig stue med god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og salong. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Utgang til solrik veranda med hyggelig utsyn.

Bad/wc:
Bad med fliser på gulv og fliser på veggene. Badet inneholder innredning med servant, dusjhjørne og wc. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler på gulv.

Hovedsoverom og soverom 2:
Begge soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene.

Parkering:
Egen biloppstillingsplass på felles gårdsplass.

Oppvarming:
Varmekabler på bad, for øvrig elektrisk oppvarming via panelovner.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger attraktivt til i hjertet av Sande sentrum. Her bor du med gangavstand til en rekke fasiliteter, skoler og barnehage. Ikke langt fra ytterdøren ligger trivelig Sande torg med et variert butikkutvalg. Sandes gamle stasjonsbygg huser i dag hyggelig kafé og bar.

Sande har et godt idretts- og aktivitetstilbud, og det er flere idrettsanlegg og ballbaner i kort avstand. Ønsker du å spille golf er det kort vei til Sande Golfklubb og Drammen Golfbane.

For deg som er glad i natur og friluftsliv bys det på mange muligheter. Røysjømarka og Montebello Arena kan skilte med flotte, oppkjørte skiløyper vinterstid og tøffe sykkelstier om sommeren. Idylliske Røysjø har godt fiske både sommer og vinter.

Det er ellers flere badeplasser i området, som blant annet Nordre Jarlsberg brygge, Kverntangen og Kalmovannet. Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer med nydelig kyststi fra bl.a. sentrum til Holmestrand. Her har man flott utsikt over Oslofjorden, og dels kupert skogsterreng.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Meny i sentrum, Rema 1000 rett ved eller på Kiwi Sandesenteret som ligger ca. 10 min gange fra boligen. Like om hjørnet ligger sportsbutikk og Sande pizza & Grill. I Sande sentrum finnes også Europris, apotek, frisør, legesenter, blomsterbutikk, vinmonopol, skobutikk og klesbutikker, for å nevne noe. Ønsker du et større utvalg er det kort vei til både Drammen by og Holmestrand.

Bussen stopper like utenfor døren, og togstasjonen ligger like bort i veien, noe som gjør det enkelt å pendle. Ved å benytte bil tar det ca. 18 min til Holmestrand, 22 min til Drammen, 32 min til Asker, 44 min til Torp Sandefjord lufthavn og 50 til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Haga barneskole og Sande ungdomsskole. Haga barnehage ligger rett ved barneskolen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Andel av felles eiertomt. Pent opparbeidet og beplantet.

Adgang til utleie
Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Regulering

Regulert til boligformål.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Borettslagsleilighet og andelsleilighet er det samme. Borettslagsboliger kan være leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, eneboliger eller fritidsboliger.

Boligmassen eies av borettslaget og borettslagets eiendom har et eget grunnboksblad i Grunnboken.

Du blir andelseier i borettslaget ved å kjøpe en andel med et tilknyttet borettsinnskudd. Når du kjøper en borettslagsbolig får du på samme måte som når du kjøper en selveierbolig, en enerett til å bruke en nærmere spesifisert bolig. Når du kjøper en borettslagsbolig må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler. Boligens verdi er summen av kontantbeløpet og andel av fellesgjeld.

Beviset for at du er eier av en andel i et borettslag fremkommer ved at andelen er registrert på ditt navn i Borettsregisteret (Borettsregisteret føres av Statens kartverk og ligger i Ullensvang). Detter et offentlig register hvor både hjemmel og pant blir notert.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom/wc, vindfang, gang

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er installert / ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 10 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 648 986,- pr. 30.03.2020

lN-Ordning
Borettslaget har IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld).

Sikringsordning
Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til
enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Forkjøpsrett
Forkjøpsrett/godkjenning av ny andelseier: Det er forkjøpsrett i borettslaget. Boalliansen Forvaltning er forretningsfører. Denne leiligheten har vært utlyst på forhåndsavklaring og selges uten forkjøpsrett hvis salget skjer innen 05.08.2020. Ny andelseier må godkjennes av styret i borettslaget. Dersom kjøper ikke blir godkjent av borettslaget, jfr. Lov om burettslag (burettslagslova) § 4-5, må boligen videreselges for kjøperens regning og risiko.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 698 102,-
Sekundær formuesverdikr 2 513 167,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00136

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 18.05.20
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 11.05.20
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 10.05.20
Energiattest, datert 16.04.20
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører Boalliansen, datert 19.05.20, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.