Adresse

Innersvingen 13
3540 NESBYEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.700.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 23.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Anleggsbidrag Trondrudvegen kr 8 500,-
Anleggsbidrag strøm kr 20 000,-
Byggemeldingsgebyr kr 20 000,-
Oppmåling/fradelingsforretning kr 11 000,-
Tilkoblingsavgift avløp kr 62 500,-
Tilkoblingsavgift vann kr 35 000,-
Fiber til tomtegrense kr 6 250,-


Sum øvrige omkostninger kr 188.377

Totalpris med omkostninger kr 3.888.377

- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Starttidspunkt: 30.01.2021 kl. 11:00
Sluttidspunkt: 30.01.2021 kl. 13:00
Beskrivelse: Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Kort om eiendommen

Nesbyen Fjellgrend er et hytteprosjekt i attraktive Nesfjellet. Sentral beliggenhet med Nesfjellet Alpinsenter, Nesfjellet Golfbane og utallige langrennsløyper i umiddelbar nærhet. Grunneier har fremtidige planer om å anlegge en ski-out trasé fra Alpinsenteret som en del av en større områdeplan.

Prosjektet tilbyr i Felt 1:
- Fritidstomter med arkitekttegnede hyttemodeller av høy kvalitet.
- Byggeklare selveiertomter uten byggeklausul. Det vil si at man kan velge fritt hvilken hytte man selv ønsker.

Annonsen gjelder ferdig oppført A2-modell.
Ta kontakt med megler for visning!


OVERSIKT:

- Fritidstomter med arkitekttegnede hyttemodeller.
Se FINN-kode: 156391169

- Fritidseiendom uten byggeklausul.
Se FINN-kode: 196643449

- Tomtevelger.
https://www.nesbyenfjellgrend.no/tomtevelger/

- 360-visning av feltet:
https://my.matterport.com/show/?m=rVCGbY134Ds

Areal og byggeår

Primærareal: 94

Bruksrareal: 95

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 537

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 2020

Energimerking: None Ingen

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 56
Bruksnr: 1535
Kommune: Nesbyen

Innhold
A2 har en romslig og praktisk planløsning, inneholder følgende:
1. etg.: Entré/gang med garderobeavdeling, bad med dusj, separat wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkken/stue med utgang til terrasse.
2. etg.: Tv-krok, bod og 2 soverom.


I tillegg medfølger også utvendig sportsbod på ca 7,2 kvm.

Standard:
A-modellene har et likt arkitektonisk utgangspunkt hvor tallet representerer en større og mer innholdsrik planløsning. Alle modellene leveres selvsagt med like høy standard. Generelt for A-modellene er takhøyden i stuen (1.etg) på hele 5,5 meter på det høyeste. Dette gir en svært hyggelig romfølelse med nærkontakt til naturomgivelsene med store gulv til tak vinduer. Videre fra stuen er det utgang til overbygget terrasse. Planløsningen er også familievennlig med 4 eller 5 soverom, lekkert komplett baderom med opplegg for vaskemaskin, hyggelig lekeplass / TV-stue og lagringsplass i 2.etasje. For øvrig er det en unik takhøyde i 2.etasje med opptil 2,8 meter på det høyeste. Hyttene leveres også med utvendig sportsbod med god lagringsplass ved inngangspartiet.

Visningshytten er en A2-modell. Denne er en romsligere hytte til sammenligning med A1. Her er gang, garderobe, stue, soverom og oppholdsrom i 2.​etasje større. Planløsningen inneholder 4 soverom, komplett baderom, stue med åpen kjøkkenløsning, overbygget terrasse på ca 12 kvm, oppholdsrom og bod i 2.​etasje. I tillegg får man et ekstra separat WC med opplegg til vaskemaskin og en romsligere utvendig sportsbod. P-rom/BRA: 91kvm/102kvm.

Parkering:
Parkering i gårdsplass, med plass til minimum 2 biler. Gårdsplassen vil bli opparbeidet med subbus.

Oppvarming:
Varmekabel med elektronisk termostat i bad, wc, bod/gard og stue 1.etg. Panelovner på soverom. Vedovn i stue.

Beliggenhet:
Nesbyen- kalles gjerne "Hjertet i Hallingdal". Det er ikke bare fordi kommunegrensen har form som et hjerte, men også på grunn den sentrale plasseringen i dalføret. Nesbyen nåes enkelt med tog via Bergensbanen. VY (Bergensbanen) har 4 daglige avganger til Nesbyen. Fra togstasjon i Nesbyen sentrum er det ca. 15 min med bil opp til hyttefeltet fra sentrum. Reisetiden med bil er ca. 2 t 15 min fra Oslo og fra Drammen.

Det finnes fritidsaktiviteter for en hver smak i Nesbyen, året rundt! De vakre fjellområdene rundt Nesbyen er som skapt for langrennsløpere, samt unike muligheter for utallige flotte fjellturer. Man finner blant annet alpinsenter, golfbane, sykkeltilbud, fotturer, ridetilbud, naturpark og friluftsmuseer. Et fritidsparadis!

Fra Nesbyen Fjellgrend er det ca. 900 meter til skitrekket i Nesbyen Alpinsenter. Her finner du flotte løyper for både nybegynnere og de erfarne. I bunnen av alpinsenteret er det en flott og innholdsrik skistue med servering, afterski, skibutikk og skiutleie. Alpinsenteret er veldrevet og har en av landets beste parker for Jibbing og Snowboard. For mer info: www.nesbyenalpinsenter.no.

Langrennsmessig har man tilgang til ca. 150 km. oppkjørte langrennsløyper av høy kvalitet innover snaufjellet. “Den Gule Runden” som er kåret til Norges beste skiløype, strekker seg milevis innover i fjellet. Det er registrert kart over skiløyper i hele kommunen på: www.skisporet.no

På Nystølen, noen kilometer unna, finner du det vesle skitrekket Nystølkroken som passer for barnefamilier og nybegynnere.

Løypenettet prepareres og vedlikeholdes av Nes løypelag. Adkomsten til løypenettet får du enten ved å ta heisen opp til toppen på 1.080 moh. og gå innover i fjellet. Alternativt går man i lett stigning i de oppkjørte løypene fra området. Populære turmål er Hallingnatten, Trommenatten og Langedrag. Løypenettet har også direkte adkomst til Eventyrløypa som strekker seg fra Ustaoset i vest til Norefjell i øst.

På andre siden av Trondrudvegen med umiddelbar nærhet til Nesbyen Fjellgrend ligger Nesbyen Golfbane. Vinterstid er det her oppkjørt en 3, og 5 km. langrennsløype, med meget god standard. Dette er også utgangspunktet for de lengre turene innover fjellet. På vindfulle dager og for småbarnsfamilier er disse løypene ideelle. For øvrig er banen en 9-hullsbane med Driving-range og av høy kvalitet. Klubbhuset har Proshop og servering, både sommer og vinter. For mer info: www.nesbyengolfbane.no

Fra Nesbyen Fjellgrend, og område for øvrig, er det mange merkede turstier som gjør det enkelt å bevege seg innover i fjellet. Det flotte terrenget i fjellet gir unike muligheter for utallige flotte fjellturer. I nærheten finner man også hyggelige fjell- og fiskevann, som blant annet Lislesettjern og Ålsvatn. Få en oversikt over de ulike fotturene ved å trykke deg inn på: https://ut.no/gruppe/15635/nesbyen-turistkontor

I de veltilpassede langrenntraseene, er det på sommerstid et godt sykkeltilbud for Mountainbiking. Stisykling er stort i Nesbyen, og på sommeren strømmer syklister fra hele landet til skogs og fjells i Nesbyen. Mange av de beste stiene i Nesbyen finner du på nettsiden trailguide.net og https://ut.no/turforslag/11888401/nesfjellet-rundt-terrengsykkel-tur

Et av Norges eldste friluftsmuseer, Hallingdal Museum, ligger idyllisk til langs elva Rukkedøla, i utkanten av Nesbyen sentrum, og er åpent hele året. Her får du et godt inntrykk av hvordan livet utartet seg i dalstrøkene for hundrevis av år siden.

På Tunhovd, 20 minutter vest for Nesbyen sentrum, ligger en av Norges mest berømte naturparker. Om du ønsker å delta på en ridetur i fjellet, kan Langedrag tilby dette.

Nesbyen sentrum byr på gode servicemuligheter, det nevnes bl.a: 3 matbutikker (Rema 1000, KIWI og SPAR), 2 bensinstasjoner, Vinmonopolet, restauranter, frisører, gatekjøkken, interiørbutikker, samt sportsbutikker.

Det finnes flere hytter enn innbyggere i Nesbyen og det er gode grunner til at så mange velger å tilbringe fritiden sin i fjellene.

En spesiell takk til Nesbyen Turistkontor som har vært svært behjelpelig med informasjon.

Adkomst:
Adkomst – Følg RV 7 til Nesbyen. Ta av til venstre ved Nesbyen sentrum og følg FV 214 opp Rukkedalen. Følg veien ca. 7 km. og ta til venstre ved skiltet Nesbyen Alpinsenter. Følg veien oppover fjellet i ca. 4 km. Nesbyen Fjellgrend ligger med avkjørsel inn til venstre ved skilt 395.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i adgang til utleie til fritidsformål. Nesbyen turist og næringsservice/turist kontor er behjelpelig med fleste forhold vedrørende utleie av hyttene, dersom dette er ønskelig.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Kommunedelplan Natten og Tverrlie. Bebyggelse og anlegg. Områdenavn: BA1. Planidentifikasjon: 00201401.

Gjeldende reguleringsplan:
Fritidsbebyggelse. PlanID: 01201703-Einan 3. Hytteområdet er regulert med 7 meter mønehøyde, noe som gjør at man får en fantastisk utnyttelse av hyttenes 2. etasje. Alle til­tak in­nen­for pla­n­om­rå­det skal plas­se­res i ba­lan­se mel­lom skjæ­ring og fyl­ling, og ha en best
mu­lig til­pas­ning til land­ska­pet. Ek­sis­te­ren­de ter­reng og ve­ge­ta­sjon skal be­va­res i størst mu­lig grad. In­nen­for L1 – L9 skal det til­rette­leg­ges for fri ferd­sel. Ek­sis­te­ren­de land­skap og ve­ge­ta­sjon skal be­va­res i størst mu­lig grad. Inn­gjer­ding av ei­en­dom­me­ne til­la­tes ikke med mind­re det er av hen­syn til sik­ker­het. Opp­set­ting av gjer­de skal frem­gå av søk­nad til til­la­tel­se om til­tak. Gjerde­type vil av­hen­ge av be­hov, men gjer­det skal ikke være vi­su­elt do­mi­ne­ren­de. Kjøper anmodes å sette seg inn i reguleringsplanen med utfyllende bestemmelser.

Planforslag:
Det må beregnes fremtidig byggeprosjekt på naboeiendom(er).

Nesbyen Fjellgrend er et tomteområde på ca. 163 mål som består av ca. 113 hyttetomter totalt. Området har også to delområder hvor det kan tillates opptil ca. 50 leiligheter. Området er planlagt og skal utvikles med moderne hytter og leiligheter.

Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt. Kjøper har rett til å holde tilbake ett beløp tilsvarende det arbeidet som gjenstår for at eiendommen skal få ferdigattest. Megler plikter å utbetale det tilbakeholdte beløpet straks ferdigattest foreligger.

Beskrivelse (type bolig)
Fritidsbolig

Bygningsinformasjon / byggemåte
Eksklusiv vedlikeholdsfri ytterkledning fra Talgø. Concise kledning rettkant, ferdig beiset og med skjult skruefeste. Steni Fasadeplater. Vedlikeholdsfritt tak fra Talgø, Concise tretak. Vinduer med 2 lags superenergi glass, malt sort inne og ute. Radonmembran for tetting av Radon. Se for øvrig vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 1. etg.: Gang/hall, 2 soverom, bad, wc, og stue/kjøkken. 2. etg.: 2 soverom og stue/TV-krok.

Diverse
Det henvises til salgsoppgave for prosjektet Nesbyen Fjellgrend. Denne kan lastes ned fra finn-annonsen, eller ved å henvende seg til direkte til megleren. Det er denne salgsoppgaven som ligger til grunn for budgivning for det aktuelle objektet.

Det vil bli opprettet realsameie hvor hver eiendom får hver sin ideelle andel av den private adkomstveien. Det vil bli opp til hytteeierne å etablere velforening for realsameiet, ved ønske. Det må beregnes kostnader til drifting, vedlikehold, snøbrøyting, løypekjøring etc.

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for realsameiet. Det er stipulert at utgiftene vil inkludere felles drifting av privat vei på hyttefeltet.

Brøyting på egen grunn må skje på eget ansvar evt belastes ved lokal brøyter.

År­lig re­no­va­sjons­ge­byr ca. kr 1.438,-
Årlige kommunale avgifter (avløp) er stipulert til ca kr 3.500,-
Årlig kostnad for Tverrlia VA-drift AS - Vann: 4.375,-
Årlige kostnader til vei-vel Trondrudvegen kr 450,-

Det må beregnes årlig kostnad for eiendomsskatt, da det er eiendomsskatt i Nes kommune. Eiendomsskatten beregnes av et skattegrunnlag fastsatt ved takst av kommunens skattetakstnemnd.

Oppgitt kommunal avgift for avløp er hentet fra sammenlignbar salgsobjekt, da det ikke er registrert tidligere kostnad for salgsobjektene. Forbruket og derav kostnadene vil varierer avhengig av husstanden. Det tas forbehold om endringer av kost­na­de­ne.

Etableringskostnader for etableringer/montering av TV/nettleverandør må påregnes. Det vil bli lagt fiberrør langs vei/tomtegrense.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 3 500,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Eiendommene vil bli koblet til offentlig avløp, vann leveres fra Tverrlia VA-drift AS, adkomst via private veier.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 0
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Forbruket vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00110

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring som proff aktør.
Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.