Adresse

Fila 10 A
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.490.000

Felleskost: 3.860

Felleskost inkluderer:

Forskuddavregning vann, renovasjon, kabel-TV, bygningsforsikring, trappevask, snøbrøyting, strøm fellesarealer mm.

Omkostninger


Dokumentavgift: 250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Gebyr hjemmelsoverføring kr 480,-
Gebyr pr. pantenotering kr 480,-
Gebyr forkjøpsrett (NBBO) kr 5 860,-


Sum øvrige omkostninger kr 7.277

Totalpris med omkostninger kr 2.497.277

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 4 100,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 59

Bruksrareal: 70

Antall soverom: 2

Etasje: 1

Tomtestørrelse: 3369

Boligtype: Leilighet

Eierform: Andel

Byggeår: 2007

Energimerking: D Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Heis
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Rolig
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 320
Bruksnr: 22
Andelsnummer: 30
Borettslagsnavn: SANDE TORG BORETTSLAG
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger med trappefri adkomst i første etasje og inneholder:

Entré, bod, bad, 2 soverom, kjøkken og stue. Det er i tillegg utgang til solrik terrasse fra stuen.

I kjelleren disponeres bod på 4,8 kvm.

Standard:
Leiligheten har en praktisk planløsning med gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen vender mot en stille gate og er et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode turmuligheter og sentrumsaktivitet. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater.

Høydepunkter:
- Midt i sentrum
- Terrasse med hyggelig utsyn og gode solforhold
- Bod i kjeller

Entre/gang:
Praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy. Entreen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, soverom, bad og stue.

Kjøkken:
Velutstyrt og praktisk kjøkken, med plass til spisebord på siden. Fin innredning med hvite, glatte profilerte fronter inndelt i over- og underskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Naturlig, åpen løsning med stuen. Kjøkkenet har plassmontert komfyr og oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap.

Stue:
Lys og romslig stue med god lysinngang fra store vindusflater. God plass til spisebord og salong. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Utgang til stor og solrik terrasse med hyggelig utsyn.

Bad/wc:
Bad med fliser på gulv og fliser på veggene. Badet inneholder innredning med servant, dusjkabinett og wc. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler på gulv.

Hovedsoverom & Soverom II:
Soverommene er av fin størrelse og har plass til seng og garderobeskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene.

Parkering:
Mulighet for parkering i felles garasjeanlegg. Plass kan leies om ledig. Ellers er det gjesteparkering på fellesarealer.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm.
Panelovner montert.
Varmekabel i badegulv.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med umiddelbar nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort gåtur til et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Skole:
Haga barneskole og Sande ungdomsskole ligger nær Sande sentrum, ca. 5 minutter gange fra leiligheten. Barnehagen ligger også i nærheten. Videre er det 5 minutter med bil til Sande Videregående Skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype, med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Kalmovannet er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane ved Dyegata, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny, samt Rema 1000, i gangavstand fra leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum og Gulskogen Senter områdets beste tilbud, hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Transport:
Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen hundre meter unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Eiendommen er pent opparbeidet med felles hage / uteareal / gårdsplass

Adgang til utleie
Andelseieren kan ikke uten samtykke fra styret overlate bruken av boligen til andre.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Boligbebyggelse.

Gjeldende regulering: Området er regulert til sentrumsformål.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Borettslagsleilighet og andelsleilighet er det samme. Borettslagsboliger kan være leiligheter, rekkehus, tomannsboliger, eneboliger eller fritidsboliger.

Boligmassen eies av borettslaget og borettslagets eiendom har et eget grunnboksblad i Grunnboken.

Du blir andelseier i borettslaget ved å kjøpe en andel med et tilknyttet borettsinnskudd. Når du kjøper en borettslagsbolig får du på samme måte som når du kjøper en selveierbolig, en enerett til å bruke en nærmere spesifisert bolig. Når du kjøper en borettslagsbolig må du forholde deg til borettslagets vedtekter og husordensregler. Boligens verdi er summen av kontantbeløpet og andel av fellesgjeld.

Beviset for at du er eier av en andel i et borettslag fremkommer ved at andelen er registrert på ditt navn i Borettsregisteret (Borettsregisteret føres av Statens kartverk og ligger i Ullensvang). Detter et offentlig register hvor både hjemmel og pant blir notert.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 4

Bruksareal per etasje: 59

lnngår i p-romsareal: Entré, stue, kjøkken, gang, 2 soverom, bad

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent
salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 5 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet avløp og vei. Privat vann fra Sande Vannverk AS.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 9 200
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Total fellesgjeld
Gjeld kr 29 761 580,- pr. 11.02.2020

lN-Ordning
Borettslaget har IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld).

Andel formue
kr 78 664,- pr. 10.03.2020

Sikringsordning
Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Borettslag som har
tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs
forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 588 170,-
Sekundær formuesverdikr 2 117 412,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00071

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 12.03.2008
SNR: 1 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1292 / 4681 SNR: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 75 / 4681 SNR: 3 Formål: Næring Sameiebrøk: 270 / 4681 SNR: 4 Formål: Næring Sameiebrøk: 198 / 4681 SNR: 5 Formål: Bolig Sameiebrøk: 69 / 4681 SNR: 6 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63 / 4681 SNR: 7 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68 / 4681 SNR: 8 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 9 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 10 Formål: Bolig Sameiebrøk: 101 / 4681 SNR: 11 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63 / 4681 SNR: 12 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68 / 4681 SNR: 13 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63 / 4681 SNR: 14 Formål: Bolig Sameiebrøk: 102 / 4681 SNR: 15 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 16 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 18 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74 / 4681 SNR: 19 Formål: Bolig Sameiebrøk: 53 / 4681 SNR: 20 Formål: Bolig Sameiebrøk: 77 / 4681 SNR: 21 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 22 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 23 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 24 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 25 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 26 Formål: Bolig Sameiebrøk: 101 / 4681 SNR: 27 Formål: Bolig Sameiebrøk: 65 / 4681 SNR: 28 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68 / 4681 SNR: 29 Formål: Bolig Sameiebrøk: 65 / 4681 SNR: 30 Formål: Bolig Sameiebrøk: 102 / 4681 SNR: 31 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 32 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 33 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 34 Formål: Bolig Sameiebrøk: 74 / 4681 SNR: 35 Formål: Bolig Sameiebrøk: 53 / 4681 SNR: 36 Formål: Bolig Sameiebrøk: 77 / 4681 SNR: 37 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 38 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 39 Formål: Bolig Sameiebrøk: 62 / 4681 SNR: 40 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 41 Formål: Bolig Sameiebrøk: 66 / 4681 SNR: 42 Formål: Bolig Sameiebrøk: 102 / 4681 SNR: 43 Formål: Bolig Sameiebrøk: 65 / 4681 SNR: 44 Formål: Bolig Sameiebrøk: 68 / 4681 SNR: 45 Formål: Bolig Sameiebrøk: 65 / 4681

Grensejustering - Tinglyst dato 12.02.2008
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.