Adresse

Laboratorieveien 6
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.850.000

Felleskost: 2.511

Felleskost inkluderer:

Fellesutgiftene inkluderer utgifter til A-konto oppvarming og varmtvann, forsikring, grunnpakke fra Canal Digital, strøm i fellesanleggene, servicekostnader på heisanlegg, vaktmester, gartner, forretningsfører.

Omkostninger


Dokumentavgift: 93.125 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 104.702

Totalpris med omkostninger kr 3.954.702

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

For visning kan selger kontaktes på tlf 469 37 055.

Meget attraktiv beliggenhet på Nordre Jarlsberg Brygge med fjorden som nærmeste nabo. Leiligheten ligger med flott utsikt over fjorden og er meget solrik med sen kveldssol.

Området er et av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nyte båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres kun noen hundre meter unna. Sande sentrum dekker de fleste andre daglige behov med blant annet matbutikk, klesbutikk, vinmonopol mm.

Inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, bad og og bod.

Utgang til stor overbygget veranda fra stuen.

Garasje plass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Areal og byggeår

Primærareal: 69

Bruksrareal: 73

Antall soverom: 2

Etasje: 3

Tomtestørrelse: 15000

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2016

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 139
Kommune: Holmestrand

Innhold
Inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, bad og og bod.

Utgang til stor overbygget veranda fra stuen.

Garasje plass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Standard:
Leiligheten har en praktisk løsning med fine lysforhold fra store vindusflater. Flott utsikt mot fjorden og området.

God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Alle gulv i oppholdsrom har flott 3-stavs eikeparket og flislagte gulv på bad. Leiligheten fremstår svært innbydende og er et sted man kan flytte rett inn!

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken i moderne farger, naturlig åpen løsning mot stuen. Påkostet, integrert komfyr, platetopp, kjøle/ fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad/wc:
Pent og romslig bad med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt veggmontert toalett og innredning med opplegg til vaskemaskin. Dusj med innfelling dusjvegg.

Veranda:
Stor overbygget veranda med utgang fra stuen, flott fjordutsikt og sen kveldssol.

Parkering:
Egen garasjeplass i felles garasjekjeller

Oppvarming:
Varmekabler i bad, vannbåren varme i stue, kjøkken og soverom.

Beliggenhet:
Meget attraktiv beliggenhet på Nordre Jarlsberg Brygge med fjorden som nærmeste nabo. Leiligheten ligger med flott utsikt over fjorden og er meget solrik med sen kveldssol.

Skole:
Selvik Skole og Nordre Jarlsberg Barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til andre utdanningsinstitusjoner som videregående skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Sande byr på en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Suluvann er også et fint sted å bade på sommertid i tillegg til sandstrender langs vannet i flere kilometer. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved ny Kiwi kun noen hundre meter unna, samt Coop Prix på Lersbrygga. Sande sentrum dekker de fleste andre daglige behov med blant annet matbutikk, klesbutikk, vinmonopol mm.

Transport:
Adkomst til sentrum med buss, kun en kort spasertur unna. Sande togstasjon ca. 10 min unna.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 25 min.
Asker ca. 35 min.
Oslo ca. 55 min.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Andel av felles selveiertomt. Meget pent opparbeidet og beplantet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Blokkbebyggelse, offentlige trafikkområder, friområder, spesialområder, fellesområder og kombinert formål.

Regulering under arbeid. Det pågår videre utvikling av område.

Planforslag:
Det eksisterer planforslag som berører eiendommen med videre utbygging.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Entré/gang, 2 soverom, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, bad

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.


Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 5 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 4 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 817 661,-
Sekundær formuesverdikr 2 943 580,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00004

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 23.01.20
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 07.01.20
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 06.01.20
Energiattest, datert 07.01.20
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører Boalliansen Forvaltning, datert 09.01.20, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.