Adresse

Gåserudgata 4 B
3032 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.350.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 112.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 128.177

Totalpris med omkostninger kr 4.478.177

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning
Kontakt megler
Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Pen og påkostet kjedet enebolig - garasje med hems og hyggelig hagetomt sentralt nær de fleste fasiliteter på Konnerud. 2 bad og muligheter for 4 soverom - meget gode solforhold - enkel adkomst med flat gårdsplass for parkering og garasje - gode lagringsmuligheter!

Meget sentralt og umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter på Konnerud. Svært barnevennlig boområde på med kort vei til barne- og ungdomsskole. Rolig i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Umiddelbar nærhet til kjøpesenter med de fleste servicetilbud. Bussforbindelse til Drammen rett ved, se www.brakar.no. 10 minutters kjøring til jernbanestasjon. Toget tar 36 minutter til Oslo og 15 minutter til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Areal og byggeår

Primærareal: 118

Bruksrareal: 147

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 806

Boligtype: Kjedet enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1996

Energimerking: F Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 1148
Seksjonsnr: 2
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen innehar 2 plan samt lagringsloft og inneholder:

1.etg: Vindfang, hall/trappegang, flislagt bad m/dusjkabinett, servant og wc samt vaskemuligheter, åpen kjøkkenløsning, stue/spisestue m/peisovn og utgang stor terrasse med hage, (mulighet for sov. nr. 4),

2.etg: Gang, 3 soverom, bad med kar/dusj, servant og wc, bod.

Gulvet lagringsloft. Garasje for 1 bil m/hems.

Standard:
Pen og påkostet kjedet enebolig - garasje med hems og hyggelig hagetomt sentralt nær de fleste fasiliteter på Konnerud. 2 bad og muligheter for 4 soverom - meget gode solforhold - enkel adkomst med flat gårdsplass for parkering og garasje - gode lagringsmuligheter!

Vinduer: 2-lags isolerglass
Gulv: 1- stav parkett, laminat, fliser
Vegger: Malt panel, malte og tapetserte flater, fliser

Fiber - altibox. Innbrudds- og brannalarm fra Verisure. Gulvvarme i 1. etg. Nåværende eier har vesentlig påkostet og oppusset boligen i årene 2013 -2016. De fleste flater i boligen er oppusset disse årene med bl. a 1-stav parkett i hele 1.etg. nytt kjøkken med plassbyget innredning fra JH-interiør og Siemens hvitevarer. Quooker varmtvannskran og innfelte høytalere i tak - Sonos sone. Det er videre byttet dusjkabinett, wc og servantskap i bad 1.etg.

Forøvrig er det plassbygget skap, skuffeseksjon og skrivebord fra JH på ett soverom samt walk-in-garderobe fra IKEA tilpasset skråtak. Utvendig er det isolert bod og tilpasset innredning i tilknytning til garasje, ny terrasse samt solskjerming med persienner og markise.

Parkering:
I garasje for 1 bil samt på eiendommen, forøvrig gateparkering.

Oppvarming:
Peisovn samt elektrisk/varmekabler.

Beliggenhet:
Meget sentralt og umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter på Konnerud. Svært barnevennlig boområde på med kort vei til barne- og ungdomsskole. Rolig i blindvei uten gjennomgangstrafikk. Umiddelbar nærhet til kjøpesenter med de fleste servicetilbud. Bussforbindelse til Drammen rett ved, se www.brakar.no. 10 minutters kjøring til jernbanestasjon. Toget tar 36 minutter til Oslo og 15 minutter til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Gangavstand til flott turterreng med lysløype, og til Stordammen med fine bademuligheter. Konnerud IL. er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. Anleggene ligger innen kort gangavstand fra Gramsborgveien 10 minutters kjøring til Skoger Golfbane. 5 minutter til Imjelt golfbane

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Ideell andel av 806 kvm tomt som er pent opparbeidet og beplantet med plen og hekker. Stenlagt gårdsplass og innkjørsel. Forøvrig forstøtningsmurer og plassbygget terrasse. Tomten er inndelt med naturlig hekkskille til nabo.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Boligen er regulert under reg. plan for Kirkegrenda syd av 26/4-1988. Forøvrig gjelder kommuneplanens arealdel 2014-2036 fra 5/10-15.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1902-96, men ikke ferdigattest. Gjenstående arbeider ihht brukstillatelse er utført.

Beskrivelse (type bolig)
Kjedet enebolig med garasje

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg: 66 kvm + 25 kvm garasje/bod 2.etg: 56 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etg: 66 kvm 2.etg: 52 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt boder/garasje.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket: Anlegget ble sist kontrollert: Ingen kjente kontroller. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Tilsyn den 18/3-15. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 7 325,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 19 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 965 452,-
Sekundær formuesverdikr 3 475 625,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00005

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 10.02.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 09.02.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 09.02.2020
Energiattest, datert 090220
Situasjonskart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.