Adresse

Kniveveien 99
3036 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 8.900.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 65.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 80.154

Totalpris med omkostninger kr 8.980.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en meget barnevennlig beliggenhet i blindvei i nyetablert boligfelt på Kniveåsen. Her har du naturen, vannet, barnehagen, adkomst til E-18 m.v. i umiddelbar nærhet.

Fra boligen er det en fantastisk panoramautsikt over fjorden og Drammen. Skogen i umiddelbar nærhet, hvor det er turløyper sommer som vinter. Kort vei til bade- og fiskemuligheter.

Kort vei til Åskollen "sentrum".

Boligen er innholdsrik og går over to hele plan.

1.etg.: overbygget inngangsparti, entre, stor stue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til veranda, soverom, sep. wc, bod/sluse mot garasjen med direkte adkomst inn til boligen.

U.etg.: 3 soverom, tv-stue med utgang til terrasse, 2 bad, vaskerom og bod. Det største soverommet har adkomst direkte til eget bad og egen garderobeavdeling.

Areal og byggeår

Primærareal: 161

Bruksrareal: 197

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 871

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: B Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 34
Bruksnr: 295
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen er innholdsrik og går over to hele plan.

1. etg; overbygget inngangsparti, entre, stor stue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til veranda, soverom, sep. wc, bod/sluse mot garasjen med direkte adkomst inn til boligen.

U. etg.: 3 soverom, tv-stue med utgang til terrasse, 2 bad, vaskerom og bod. Det største soverommet har adkomst direkte til eget bad og har i tillegg egen garderobeavdeling.

Standard:
Boligen er nyoppført og har en god standard.

Gulv: Parkett og fliser.

Vegger: Malte veggflater i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Moderne innredning fra Sigdal. Integrerte hvitevarer med komfyr, mikro, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/fryseskap.

Bad u.etg.:
Moderne fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. Vegghengt WC. Varmekabler.

Bad i forbindelse med soverom:
Moderne fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. Vegghengt WC. Varmekabler.

Vaskerom/teknisk rom med opplegg til vask/tørk.

Det er trukket fiber fra Viken Fiber med Altibox til utvendig skap på vegg.

Isolert garasje med mulighet for el.bil-lading.

Parkering:
I egen garasje og gårdsplass

Oppvarming:
Varmekabler på bad, wc, vaskerom, entre og peis i stuen.
Varmekabler på utvendig platting inngangsparti.

Beliggenhet:
Eiendommen har en meget barnevennlig beliggenhet i blindvei i nyetablert boligfelt på Kniveåsen/Åskollen. Her har du naturen, vannet, barnehagen, adkomst til E-18 m.v. i umiddelbar nærhet.

Fra boligen er det en fantastisk panoramautsikt over Drammensfjorden, Lierdalen, Drammen og innseilingen til Drammen. Barnevennlig beliggenhet i blindvei ruvende over fjorden med skogen i umiddelbar nærhet, hvor det er turløyper om sommeren med flere badevann. Om vinteren er det skiløyper rett utenfor døren.

Kort vei til Solum seilbåthavn og Drammensfjorden med bade- og fiskemuligheter.

Barnehage på området i tillegg til flere barnehager i nærområdet. Kort vei til Åskollen barneskole og til Åskollen senter med dagligvareforretninger, bank, og legesenter.

Ca. 7 km til sentrum med god off. kommunikasjon. Kort avstand til påkjøring til E18.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet selveiertomt med gruset innkjøring og gårdsplass. For øvrig skrånende tomt som er tilsådd.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Området er regulert og det vises til detaljert reguleringsplan for Kniveåsen Nordøst BB2. Det er en ubebygget tomt på vestsiden av denne eiendommen og i tillegg er det flere tomter på feltet som skal bebygges. Se vedlagte kart.

Kommunen har utarbeidet detaljerte bestemmelser for bebyggelsen. Disse finner du som vedlegg i salgsoppgaven.

Området rundt består av bl.a. LNF område og det drives aktivt landbruk i nærheten. Det ligger også en gjenvinningsstasjon syd for Knive. Øst for Knive Platå er friområde. Det foregår områderegulering i nærområde (tilstøtende arealer på nedsiden) med hensikt om å omgjøre dagens LNF-område til boligområde.

Ferdigattest
Det vil foreligge ferdigattest ved kjøpers overtagelse.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra takst avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 1. etg: Entré, stue/kjøkken, soverom/kontor, wc U. etg: Stue, vaskerom, 3 soverom, bad, bad ved hovedsoverom

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Dersom denne boligen selges før 01/04-2020 og kjøperen er en forbruker, skal selger stille garanti på 5 % iht. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal vare i 5 år etter overtagelse og foreligge før kjøper innbetaler kjøpesummen.

Hvitevarer / tilbehør
Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 19 000
Forbruk av andre varmekilder kr 1 000,-

Ovenstående er basert på stipulerte tall fra boliger av samme størrelse. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00448

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Takst, datert XX
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert XX
Energiattest, datert XX
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.