Adresse

Rødtangveien 6
3484 HOLMSBU

Prisinformasjon

Prisantydning: 10.700.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 267.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 283.177

Totalpris med omkostninger kr 10.983.177

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

En sjelden mulighet ved vannkanten! Her er muligheten for deg som vil ha fritidseiendom med panoramautsikt over fjorden, bademuligheter rett utenfor døren, solen fra tidlig til sent og parkering på egen tomt.

Eiendommen ligger på Rødtangen, noen minutter syd for Holmsbu, et meget idyllisk område rett ved fjorden. Området har en god blanding av hytter og boliger, og veien frem til hytta gir et god overblikk på det sjarmerende landskapet.

Det er ca. 2 km til fasilitetene i Holmsbu sentrum. Her finner man bl.a Cafe Juno, Privaten Cafe, Schulestedet og Holmsbu Bad. Her finnes også en koselig strand, hyggelige svaberg og en nærbutikk.

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 179

Bruksrareal: 219

Antall soverom: 1

Tomtestørrelse: 888

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 2001

Energimerking: C Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 328
Bruksnr: 44
Kommune: Asker

Innhold
En sjelden perle ved vannkanten. Her det er god plass til en stor familie, hvor fjorden ligger klar til både bading og fisking, ved foten av tomten. Her har du store, flotte uteområder med sol fra tidlig til sent. Hytta går over 3 plan, med nok av plass til en aktiv familie.

STUE
Stuen er midtpunktet i boligen, og ligger praktisk med doble dører ut mot fjorden. Her kan man invitere både lyden av båter og bølgeskvulp inn, samtidig som man nyter de flotte omgivelsene til maten. Det er i tillegg godt med plass til både sofagruppe og spisebord. Peisovn for kaldere kvelder, og det er også montert varmepumpe og varmekabler i gulv.

KJØKKEN
I forbindelse med stuen har du hyttens kjøkken. Den er praktisk plassert med kort vei ut til terrassen for å nyte kaffen og frokosten i morgensolen. Kjøkkenet har også god plass for eget kjøkkenbord. Kjøkkenet har innredning delt i under- og overskap med profilerte eikefronter og fliser på gulv. Kjøkkenet består av integrert komfyr, koketopp, gassbluss, grill og kjøle/fryseskap med isbitmaskin. Gassbeholder montert utvendig.

SOVEROM
Eiendommens perle av et soverom ligger i andre etasje. Her har du godt overblikk over fjorden, med balkongen rett ut mot vannet. Soverommet har god plass til dobbelseng og garderobe. Ellers er det godt med bodplass i andre etasje. I kjelleren er det 2 disponible rom som har blitt brukt som sengeplasser.

BAD
Hytta har eget toalettrom i andre etasje, med toalett og servant. I tillegg er det et vaskerom i kjelleren med opplegg til vaskemaskin og plass til skap. I første etasje er det både et eget toalett og et bad. Badet har dusjhjørne, toalett, servant med underskap og gulvvarme.

TOMTEN/TERRASSE:
Eiendommens virkelige perle er beliggenheten og tomten. Her er det delevis naturtomt med svaberg ned til vannkanten. Her kan du nyte solen og bade på egen strandlinje. Det er også flott opparbeidet gårdsplass som er steinlagt og har godt med plass til flere biler. Det passer godt dersom man ønsker å invitere venner og familie på grilling. Terrassen byr virkelig på det beste man kan få av nærhet til fjorden og sol. Her er det godt med plass til både grill, sittegrupper og bord, samtidig som man bader i sol.

DIVERSE
Det er innlagt bredbånd fra Telenor i boligen. Satelitt på Canal Digital. Verisure alarm montert.

Kjeller er byggemeldt og godkjent, men er ikke omsøkt/godkjent som oppholdsrom. Er likevel vurdert i total areal.

Standard:
Frittliggende bolig på to plan og kjeller, bygget i 1999-2001. Boligen har en god planløsning og en normalt god standard på flater, innredninger og installasjoner, med referanse til alder. Det kan likevel påregnes noe kostnader til generelt vedlikehold og stedvis oppgraderinger.

Se for øvrig takstrapport.

Parkering:
Parkering i egen gårdsplass.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, og vedfyring.
Varmepumpe, fra 2014, montert i stue.
Gulvvarme i de fleste rom i 1.etasje og kjeller.
Varmekabel montert i utvendig trapp

Beliggenhet:
Området:
Eiendommen ligger på Rødtangen, noen minutter syd for Holmsbu, et meget idyllisk område rett ved fjorden. Området har en god blanding av hytter og boliger, og veien frem til hytta gir et god overblikk på det sjarmerende landskapet.

På sommerhalvåret yrer det av liv, spesielt mot Holmsbu hvor du finner restauranter og båthavn. Det er kun noen minutter til Rødtangen båthavn. Det er også mange flotte turmuligheter i marka, eller langs fjorden.

Fra hytta får du flott panoramautsikt over området og Berger, Krok og flere øyer på andre siden. Området er forøvrig fint i all slags vær, enten det er mye sjø og rufsevær, eller om solen skinner på en god og varm sommerdag, så får du virkelig kjenner naturen for dine føtter. På hytta og på tomten er det svært gode solforhold. Her får man morgensol og kveldssol på hovedterrassen.

Holmsbu:
Det er gangavstand (ca. 2 km) til fasilitetene i sentrum. Her finner man bl.a Cafe Juno, Privaten Cafe, Schulestedet og Holmsbu Bad. Her finnes også en koselig strand, hyggelige svaberg og en nærbutikk. Adkomst hit kan skje langs veien, hvor det blant annet er bussholdeplass. Det er ellers ca. 20 minutter med bil til Tofte, hvor du finner et godt utvalg av butikker og vinmonopol.

Se for øvrig: holmsbuopplevelser.no for områdets fasiliteter og tilbud.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplanens arealdel 2018-2030. Avsatt til LNFR for spredt bolig- fritids- eller næringsbebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på hytta.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Gulv er tekket med parkett i 2.etasje og rom i kjeller, fliser forøvrig.
Vegger er tekket med malt panel, og malte overflater. Himling er tekket med malt panel, og malte overflater. Falske dragere i himling i 1.etasje. Spotlights montert.

Byggegrop består av fjell. Byggegrop er sprengt ut og kultet opp med pukk. Boligen er fundamentert med betongplate / såle på grunn. Ref til alder - byggemåte, fuktsikret - isolert mot grunn. Grunnmur består av betong, utvendig over terreng forblendet med murverk av granitt.
Yttervegger i kjeller er under terreng. Vegger / delevegger består av betong / tre-reisverk. Enkelte yttervegger er foret inn og kledd
med plater. Det er synlig grunnmursplast bak forblending av granitt.

Yttervegger består av tre / bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med trepanel. Eier opplyser om at det er benyttet impregnerte materialer i utvendig kledning, utvendig grunnet
og malt to strøk når boligen var ny, og malt to strøk i senere tid.

Vinduer består av tre med isolerglass, fra 2000. Enkelte fastmonterte vinduer i stue. Persienner montert på vinduer mot syd og vest.

Taktypen består av saltak med utspring over omkledningsrom, og delvis valmtak over inngangsparti. Takkonstruksjonen består av treverk. Taket er tekket med takstein, fra byggeår.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 2. etasje: 3 kvm. Kjeller: 37 kvm.

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 71 kvm. 2. etasje: 29 kvm. Kjeller: 79 kvm.

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig vei. Privat vann og septiktank/renseanlegg. Renseanlegg rengjøres av Biovac 3 ganger i år, til ca. 5000-6000,-. Nylig borret etter nytt hull til brønn, med god vanntilgang.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 420 745,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall 2019

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00431

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om vannrett - Tinglyst dato 21.12.1954
Bestemmelse om vannrettAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.