Adresse

Revåveien 65 B
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.590.000

Andel fellesgjeld: 18.361

Totalpris: 3.608.361 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 2.771

Felleskost inkluderer:

Renovasjonsavgift, felles forsikring av bygningene, grunnpakke TV (altibox), snøbrøyting, utvendig vedlikehold samt renter og avdrag på felleslån.

Omkostninger


Dokumentavgift: 86.700 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 98.277

Totalpris med omkostninger kr 3.688.277

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 400,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til Sande sentrum, med et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Leiligheten går over 2 etg og loft og har ferdig innredet loftsetg.

2. etg.: Egen utvendig trapp, koselig overbygget veranda m/mye sol i forbindelse med inngangspartiet. Entre, 2 soverom, romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til veranda fra stue. Bad med wc, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin, bod m/sentralstøvsuger.

Loftsetg.: Soverom, stor tv-stue, bad med wc, dusjhjørne og servant, bod.

Utvendig sportsbod.

Garasjeplass i felles garasjerekke.

Areal og byggeår

Primærareal: 107

Bruksrareal: 112

Antall soverom: 3

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 7073

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2010

Energimerking: C Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse fra april/mai 2020.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 318
Bruksnr: 27
Seksjonsnr: 30
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten går over 2. etg og loft og har ferdig innredet loftsetg.

2. etg.: Egen utvendig trapp, koselig overbygget veranda m/mye sol i forbindelse med inngangspartiet. Entre, 2 soverom, romslig stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til veranda fra stue. Bad med wc, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin, bod m/sentralstøvsuger.

Loftsetg.: Soverom, stor tv-stue, bad med wc, dusjhjørne og servant, bod.

Utvendig sportsbod.

Garasjeplass i felles garasjerekke.

Standard:
Meget lys og trivelig bolig over 2 plan med en praktisk og funksjonell planløsning og gjennomgående høy standard. Alt er nyoppført i 2010 og er meget velholdt.

Gulv: Parkett og fliser.

Vegger: Malte veggflater i lyse og moderne farger.

Himling: Malte flater og panel.

Kjøkken: Moderne hvitt kjøkken. Godt med skapplass.

Bad 2.etg.: Fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. WC. Varmekabler.

Bad loftsetg.: Fliser på gulv og vegger. WC. Dusjhjørne. Servant. Varmekabler.

Balansert ventilasjon med tilluft til stue og soverom og avtrekk fra kjøkken og bad.

Sentralstøvsuger.

Parkering:
I egen garasje

Oppvarming:
Peisovn i stuen. Varmekabler på bad, for øvrig elektrisk oppvarming.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort spasertur til Sande sentrum, med et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Skole:
Haga barneskole og Sande ungdomsskole ligger nær Sande sentrum, ca. 10 minutter gange fra boligen. Barnehagen ligger også i nærheten. Videre er det 10 minutter med bil til Sande Videregående Skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype, med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Kalmovannet er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane ved Dyegata, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Rema 1000, samt Europris, kun noen hundre meter unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum og Gulskogen Senter områdets beste tilbud, hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Transport:
Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutters gange unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Andel av felles eiertomt for sameiet. Meget pent opparbeidet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Området er avsatt til boligbebyggelse.

Iht områdeplan for Sande sentrum er hensikten med planen er å legge til rette for en bærekraftig sentrumsutvikling med lang horisont i tråd med mulighetsstudiet Sande sentrum «Den urbane landsBY» (2014). Samtidig
skal også umiddelbare transformasjonsprosjekter kunne iverksettes. Bestemmelsene gir rammer for hvordan videre planlegging skal skje gjennom detaljreguleringer.

Det er pågående regulering av nærområdet nord for eiendommen. Hensikten er å bygge boliger/blokker.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 2. etg: Stue/Kjøkken, bad/vaskerom/wc, 2 soverom, vindfang, gang 3. etg: Stue, bad m/wc, trapperom, soverom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 14 000
Forbruk av andre varmekilder kr 500,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 18 361,- pr. 14.10.2019

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 854 193,-
Sekundær formuesverdikr 3 075 095,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00430

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 07.01.20
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 15.10.19
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 07.01.20
Energiattest, datert 15.10.19
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører NBBO, datert 14.10.19, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.