Adresse

Bølgeveien 6
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.690.000

Felleskost: 2.945

Omkostninger


Dokumentavgift: 90.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 650,-


Sum øvrige omkostninger kr 96.904

Totalpris med omkostninger kr 3.786.904

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv beliggenhet på Nordre Jarlsberg Brygge med fjorden som nærmeste nabo. Fra leiligheten og verandaen er det fin fjordutsikt.

Området er et av Sandes meste populære og moderne boligområder, og er under stadig utvikling. Her kan du nyte båtlivet ved brygga, samtidig som det er kort vei opp til skog, mark, fiske- og turmuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved ny Kiwi kun noen hundre meter unna. Coop Prix på Lersbrygga. Sande sentrum dekker de fleste andre daglige behov med blant annet matbutikk, klesbutikk, vinmonopol mm.

Leiligheten fremstår svært innbydende.
Inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, bad, sep. wc og og bod.

Utgang til balkong fra stuen.

Garasje plass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Areal og byggeår

Primærareal: 82

Bruksrareal: 86

Antall soverom: 2

Etasje: 4

Tomtestørrelse: 15000

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: C Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 62
Seksjonsnr: 261
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten er helt nyoppført og ikke tatt i bruk.

Inneholder: Entré/gang, 2 soverom, stor stue med åpen løsning mot kjøkken, bad, sep. wc og og bod.

Utgang til balkong fra stuen.

Garasje plass og sportsbod i felles garasjeanlegg.

Standard:
Leiligheten er helt nyoppført og ikke tatt i bruk. Praktisk løsning med fine lysforhold fra store vindusflater. Leiligheten har en fin utsikt mot fjorden og området.

God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Alle gulv i oppholdsrom har flott 3-stavs eikeparket og flislagte gulv på bad. Leiligheten fremstår svært innbydende og er et sted man kan flytte rett inn!

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken i moderne farger, naturlig åpen løsning mot stuen. Påkostet, integrert komfyr, induksjonstopp, kjøle/ fryseskap og oppvaskmaskin.

Bad/wc:
Pent og romslig bad med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt veggmontert toalett og innredning med opplegg til vaskemaskin. Dusj med innfelling dusjvegg. I tillegg er det et separat toalett.

Balkong:
Stor balkong med utgang fra stuen, fin fjordutsikt.

Parkering:
Fast biloppstillingsplass i felles garasjekjeller

Oppvarming:
Varmekabler i bad, vannbåren varme i stue, kjøkken og soverom.

Beliggenhet:
Attraktiv beliggenhet på Nordre Jarlsberg Brygge med fjorden som nærmeste nabo. Fra leiligheten og verandaen er det fin fjordutsikt.

Skole:
Selvik Skole og Nordre Jarlsberg Barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til andre utdanningsinstitusjoner som videregående skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Sande byr på en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Suluvann er også et fint sted å bade på sommertid i tillegg til sandstrender langs vannet i flere kilometer. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved ny Kiwi kun noen hundre meter unna, samt Coop Prix på Lersbrygga. Sande sentrum dekker de fleste andre daglige behov med blant annet matbutikk, klesbutikk, vinmonopol mm.

Transport:
Adkomst til sentrum med buss, kun en kort spasertur unna. Sande togstasjon ca. 10 min unna.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 25 min.
Asker ca. 35 min.
Oslo ca. 55 min.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl.

Beskaffenhet:
Andel av fell seiertomt. Meget pent opparbeidet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Blokkbebyggelse, offentlige trafikkområder, friområder, spesialområder, fellesområder og kombinert formål.

Regulering under arbeid. Det pågår videre utvikling av område.

Planforslag:
Det eksisterer planforslag som berører eiendommen med videre utbygging.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 4 500,-

Det er installert vannmåler til varmt- og kaldtvann. Avgiftene er beregnet a-konto og er forutsatt en leilighet med stipulert forbruk på 50 m3.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 5 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på stipulerte tall fra leiligheter av ca. tilsvarende størelse. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00399

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert XX
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører Navn, datert XX, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.