Adresse

Mørkasselveien 53
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 8.000.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 200.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 215.677

Totalpris med omkostninger kr 8.215.677

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en helt unik beliggenhet ytterst på spissen av Mørkassel med en fantastisk utsikt utover fjorden.

Særdeles solrike omgivelser. Ca 3 min gange ned til sjøen med badeplass og brygge hvor det er tinglyst bruksrett til 1 båtplass. Nær kyststien med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Området er særdeles velegnet for aktiviteter sommerstid. Fine muligheter for utflukter til omkringliggende øyer. Ca 25 min. kjøring til Drammen.

Boligen er meget innholdsrik og har alle rom på ett plan.

Overbygget inngangsparti, entre, stor stue med utgang til overbygget terrasse, tv-stue, 4 soverom, kontor/garderobe, 2 bad, vaskerom, stort kjøkken/allrom med stor innrending med kjøkkenøy samt stor plass til spisestue. Utgang til hage fra vaskerom.

Det er store terrassearealer i front av boligen hvor deler er overbygget. Her kan man finne lune og solrike uteplasser gjennom hele dagen og kvelden.

Stor garasje på 70 kvm (BTA) som har god plass til 2 biler samt 2 store boder.

Areal og byggeår

Primærareal: 176

Bruksrareal: 182

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 2400

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1980

Energimerking: G Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Parkett
 • Rolig
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 442
Bruksnr: 56
Kommune: Holmestrand

Innhold
Boligen er meget innholdsrik og har alle rom på ett plan.

Overbygget inngangsparti, entre, stor stue med utgang til overbygget terrasse, tv-stue, 4 soverom, kontor/garderobe, 2 bad, vaskerom, stort kjøkken/allrom med stor innrending med kjøkkenøy samt stor plass til spisestue. Utgang til hage fra vaskerom.

Det er store terrassearealer i front av boligen hvor deler er overbygget. Her kan man finne lune og solrike uteplasser gjennom hele dagen og kvelden.

Stor garasje på 70 kvm (BTA) som har god plass til 2 biler samt 2 store boder.

Standard:
Boligen er velholdt og er vesentlig oppgradert av nåværende eier med blant annet nytt tak utvendig, 3 lags vinduer,
Smarthus med oppgradert sikringsskap / XComfort teknologi, med Styring av lys og gulv-varme fra app.
Flexit varmegjenvinning / ventilasjonsanlegg. Gulv, kjøkken og overflater innvendig.

Gulv: Fliser og laminat.

Vegger: Hovedsaklig malte vegger i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Stor, moderne innredning med egen øy med strøm i høyglans hvit utførelse. Integrerte hvitevarer med komfyr, 2 platetopper (4+2), micro med stekefunksjon, kjøl og frys, samt oppvaskmaskin.

Bad 1: Fliser på gulv og vegger. Dusjkabinett. Servant i innredningen.

Bad 2: Fliser på gulv og vegger. Badekar. Servant i innredningen.

Parkering:
I egen dobbelgarasje og gårdsplass.

Oppvarming:
Peis i stue og kjøk­ken, ovn i stue, gulvvarme i alle oppholdsrom med unntak av to soverom.

Beliggenhet:
Eiendommen har en helt unik beliggenhet ytterst på spissen av Mørkassel med en fantastisk utsikt utover hele Breiangen og mot Østfoldsiden og nedover Hortenlandet.

Særdeles solrike omgivelser. Ca 3 min gange ned til sjøen med badeplass og brygge hvor det er tinglyst bruksrett til 1 båtplass. Nær kyststien med flotte turmuligheter sommer som vinter.

Området er særdeles velegnet for aktiviteter sommerstid. Fine muligheter for utflukter til omkringliggende øyer . Oslofjorden med Mølen og sine naturperler og Hurumlandet med distriktets beste strender. Ca 25 min. kjøring til Drammen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Fantastisk tomt med en unik beliggenhet og utsikt over fjorden og hele innseilingen til Oslofjorden. Tomten er pent opparbeidet med plener, terrasser og beplantninger. Noe er naturtomt. Meget solrikt med lune og solrike uteplasser gjennom hele dagen og kvelden.

Tomten er festet og er inngått for 99 år i 1978. Festeavgiften er kr. 1.891,- og reguleres iht. konsumprisindeksen hvert 10 år. Neste regulering er i 2028.

Nåværende eier har iht. muntlig avtale med nabo utvidet gårdsplassen utover tomtegrensen, se vedlagte situasjonskart.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Området er avsatt til eksisterende fritidsbebyggelse i kommuneplanen. Boligen er bygget som og benyttet som enebolig siden 1980.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring i 1980.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Stuer, spisestue, spisestue/kjøkken, 4 soverom, bad m/badekar og wc, gang, kontor, bad m/dusj og wc, vaskerom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2018
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 500,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet vann via privat felles ledning med nabo. Avløp til tett tank som tømmes via kommunen. Det foreligger pålegg om påkobling til offentlig avløp, se vedlegg fra kommunen. Felles privat adkomstvei.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 27 000
Forbruk av andre varmekilder kr 1 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 942 779,-
Sekundær formuesverdikr 3 394 004,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-20-00030

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 02.04.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 02.02.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen,
datert 01.02.2020
Energiattest, datert 02.02.2020
Situasjonskart
Tinglyst festekontrakt.
Tinglyst bruksrett på brygga
Kart som viser kommuneplan

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.