Adresse

Hasselveien 16 A
3025 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.990.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 147.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 162.654

Totalpris med omkostninger kr 6.152.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet på Åssiden med Drammens flotteste turområder som nær nabo. Fra boligen er det kun få minutter til blant annet matbutikk, bussholdeplass, skole og idrettsanlegg. Her bor du høyt og fritt, med flott utsikt over området og sol fra tidlig til sent. Fra boligen har du kort vei til marka med flotte turmuligheter, skisenter og badevann, eller ned til elven med elvepromenade i idylliske omgivelser. Det er heller ikke lang vei inn til byen, med et godt utvalg av butikker og serveringssteder.

Innhold:

Underetasje: Stue, soverom, bad, vaskerom og bod.
1. etg: 3 soverom, bad og hall
2. etg: Stue, kjøkken og bad

Høydepunkter:
- Carport med bod
- Klargjort for elbil-lader
- Terrasse med panoramautsikt
- Meget solrikt
- Balansert ventilasjon
- 3 bad og vaskerom
- 2 stuer
- Egen inngang i underetasjen
- Klargjort for kjøkken i underetasje
- Eget sikringsskap i underetasjen
- Opplegg til vaskemaskin på bad i underetasje

Velkommen!

Areal og byggeår

Primærareal: 171

Bruksrareal: 178

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 914

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 116
Bruksnr: 1012
Seksjonsnr: 1
Kommune: Drammen

Innhold
Innholdrik, nyoppført halvpart av tomannsbolig, som inneholder:

Underetasje: Stue, soverom, bad, vaskerom og bod.
Første etasje: 3 soverom, bad og hall
Andre etasje: Stue, kjøkken og bad

Det er i tillegg utvendig bod i forbindelse med carport.

Standard:
Boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk.

Boligen har en praktisk og luftig planløsning med gode lysforhold fra store vindusflater. Huset er arkitekttegnet av Intark AS. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater.

Her kan du flytte rett inn!

Høydepunkter:
- Carport med bod
- Klargjort carport for elbil-lader
- Skjermet terrasse med panoramautsikt
- Meget solrikt
- Balansert ventilasjon
- 3 bad
- Eget vaskerom
- 2 stuer
- Klargjort for kjøkken i underetasje
- Eget sikringsskap i underetasje

Entré/hall:
Praktisk hall med plass til oppbevaring av yttertøy. Hallen har en stor, plassbygget skyvedørsgarderobe og gode oppvaringsmuligheter. Taket har dimbar belysning for hyggelig stemning. Det er fliser på gulv med varme.

Kjøkken:
Velutstyrt og delikat kjøkken fra Kvik, med god plass til spisebord i forbindelse med stuen. Innredningen har glatte fronter, delt inn i under- og overskap. Benkeplate av bambus med fliser over benken og 2 vasker. Kjøkkenet har plass til komfyr, kjøleskap og opplegg til oppvaskmaskin. Montert integrert platetopp. Kjøkkenet har en moderne, åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet har parkett på gulv og malte gipsplater på veggene. Det er i tillegg gjort klart til å montere kjøkken i kjelleren.

Stue/balkong
Lys og romslig stue med god lysinngang fra balkongen. Stuen fremstår som moderne og innbydende, med nyere parkett på gulv og tidsriktige farger på veggene. Meget god plass til spisebord og salong.

Fra stuen er det utgang til hyggelig, skjermet terrasse med sol fra tidlig til sent og fantastisk utsikt utover byen. Terrassen har god plass til sosiale sammenkomster, spisebord, sittegruppe og grill og fungerer som en forlengelse av stuen på sommertid. Downlights montert på overbygg.

Bad/vaskerom:
Boligen har 3 bad og eget vaskerom, fordelt i hver sin etasje. Moderne og smakfulle løsninger, med badekar på badet i andre etasje, og dusjhjørne på bad i kjeller og første etasje. Varmekabler på alle bad. Badet i kjelleren har i tillegg opplegg til vaskemaskin.

Vaskerommet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Alle soverommene er av god størrelse med fin plass til garderobe. Stor walk-in-closet på hovedsoverom. Soverommene har parkett på gulv og moderne farger på veggene.

Parkering:
Parkering i carport.

Det er mulig å parkere en bil bak sin egen plass. Carport er i tillegg klargjort for legging av strøm til 2 elbil-ladere.

Oppvarming:
Varmekabler på bad og i hall. Varmefolie på gulv i kjellerstue. Luft til luft varmepumpe montert. I tillegg er det balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Åssiden med Drammens flotteste turområder som nær nabo. Fra boligen er det kun få minutters til blant annet matbutikk, bussholdeplass, skole og idrettsanlegg.

Skole:
Populære Aronsløkka barneskole ligger i området. Det er heller ikke lang vei til Kjøsterud ungdomsskole og Åssiden videregående skole. Flere barnehager i nærhet fra boligen. Det er heller ikke lang vei til andre utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Sørøst-Norge.

Rekreasjon:
Åssiden har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Fra boligen er det kort vei til flotte tur- og aktivitetsmuligheter i marka og idylliske gåturer langs elvepromenaden. Lekeland Drammen er rett over Rosenkrantzgata, og det er bare noen minutter til den flotte lekeparken i Drammen park.

Ellers er det kun noen få minutter med bil til Drammen Skisenter med et flott alpinanlegg. Anlegget har blant annet en fireseters ekspressheis på 1350 meter og 2 skitrekk. Bakken har fire kilometer nedfartsløyper fordelt på 280 meters høydeforskjell. På sommerstid blir området brukt til blant annet downhill for sykkel, klatrepark og zipline. Se: drammen-skisenter.no for mer informasjon. Her kan du også ta turen gjennom Kjøsterudjuvet, en populær turløype opp til Gamledammen eller videre inn i marka.

Videre langs elven ligger Berskaug Idrettsplass med blant annet fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg og idrettshall. Berskaughallen har håndballbane, og blant annet innendørs fotball, volleyball, innebandy og badminton. I tillegg er det kampsportrom, dansesal og styrkerom.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Coop Prix, kun noen minutter unna. Ellers er det kort vei til bl.a. Meny Åssiden, Rema 1000 Vårveien og søndagsåpen Kiwi på Landfalløya. Gulskogen senter dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker, apotek, vinmonopol og treningssenter.

Transport:
Nærmeste bussholdeplass i gangavstand fra leiligheten ligger i Knut Bjørhuus vei. Her går det busser inn mot sentrum eller Åssiden. I Rosenkrantzgata går Nettbuss Xpress1 (NX1, tidligere TimesEkspressen) retning Oslo eller Notodden via Kongsberg. Ca. 2.4 km. til Gulskogen togstasjon.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Felles for begge seksjoner. Seksjonseier disponerer området foran egen bolig, det som naturlig tilfaller. Seksjon 2 må ha tilgang til egen kjellerinngang.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Boligen er radonsikret etter forskriften i TEK 10. Full radonsikring av grunn under grunnmur og kjeller.

Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Kommuneplanens arealdel 2014-2036. Avsatt til boligbebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra 21.10.2019.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Boligen er nyoppført. Beskrivelse av bygningen er hentet fra byggebeskrivelse fra selger. Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra selger.

Huset er kledd utvendig med liggende dobbelt falset kledning, ferdig grunnet og malt ett strøk fra fabrikk. Vinduer er levert med 3-lags energiglass. Taket er tekket med sort betongtakstein.

Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Kjeller: 62.5 kvm 1. etg: 66 kvm 2. etg: 50 kvm

Bruksareal per etasje: Kjeller: 55 kvm 1. etg: 66 kvm 2. etg: 50 kvm

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger: Anlegget ble sist kontrollert: Nytt elektrisk anlegg fra 2019.

Det foreligger ingen påbud om utbedringer. Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Lampen over kjøkkenøy er ikke inkludert i salg.

Boligen vaskes av firma før salg, men det blir ikke vasket på nytt før overtagelse.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 000,-

Det er installert vannmåler. Stipulerte utgifter da boligen er nybygget.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00375

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring da han er profesjonell.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
- Seksjonering
- Plantegninger/snitt bolig

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 07.06.2019
SNR: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 172 / 346

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 06.10.1950
Bestemmelse om kloakkledning Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bestemmelse om bebyggelse - Tinglyst dato 05.09.2019
Bestemmelse om bebyggelse nærmere offentlige ledninger enn 4 meter. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.