Adresse

Parkveien 20 A
3085 HOLMESTRAND

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.150.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 78.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 10 200,-


Sum øvrige omkostninger kr 90.327

Totalpris med omkostninger kr 3.240.327

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, forkr 7 400,-
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Boligen ligger i et veletablert og attraktivt område, med nærhet til mye av det Holmestrand har å tilby. Her er det ikke lange veien ned til fjellheisen og togstasjonen, med hyppige avganger mot Drammen/Oslo og Tønsberg. Videre er det gangavstand til både skole, barnehage, sentrumshandel og flotte turmuligheter i området.

Leilighet i bolig med alt på en flate. Leiligheten inneholder hall, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom, bad og utgang til stor og solrik terrasse. Det er parkering i flott dobbelgarasje. Oppvarming består av varmepumpe, varmekabler og panelovn.

- Kontor 2018
- Dels nye overflate 2016
- Vinduer 2011-2016
- Kjøkken 2010
- Bad 2007

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 122

Bruksrareal: 123

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 1008

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 1978

Energimerking: E Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 81
Bruksnr: 98
Seksjonsnr: 1
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leiligheten ligger med alt på en flate, og inneholder: Entré, gang, 3 soverom, bod, bad, stue, spisestue, kjøkken, kontor med utvendig adkomst, wc.

STUE
Leilighetens midtpunkt er den flotte, store stuen. Her har du god plass til både spisebord og sofahjørne, samtidig som du kan nyte en flott utsikt eller gå rett ut til en solrik terrasse. Stuen er moderne, med smakfulle fargevalg, pene gulv og spotter i taket. Det er i tillegg peisovn for god oppvarming på kaldere dager. Spisestuen binder kjøkkenet og stuen sammen, samtidig som det er godt med rom rundt og god plass til hele familien.

Fra stuen kan du også bevege deg rett ut til privat terrasse, med gode solforhold og fin utsikt over området. Terrassen har god plass til sittegrupper og grill for sosiale sammenkomster.

KJØKKEN
Delvis avlukket fra stuen finner du leilighetens kjøkken. Kjøkkenet er delikat, med profilerte pronter delt i under- og overskap. Meget god skapplass. Kjøkkenet har integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Her er det en praktisk kjøkkenbenk/arbeidsbord som har godt med skuffer og fungerer godt til matlaging og baking. Delikat gulv, moderne farger på veggen og spotter i taket.

BAD
Flislagt bad, som er oppusset i 2007 og fremstår som pent. Badet har varmekabler i gulv, opplegg til vaskemaskin og inneholder dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Det er spotter i taket.

SOVEROM
Leiligheten har hele 3 soverom, alle med god plass til seng og garderobeskap. Det ene soverommet har speilgarderobe. I gangen mellom soverommen er det en god for oppbevaring. Ellers er det i 2018 innredet et kontor med utvendig inngang, som er isolert og har vamekabler på gulv.

Standard:
Boligen er opprinnelig bygget i 1978, rehabilitert/oppgradert en del i perioden 2010-2019. Boligen har en god planløsning og normal standard på flater, innredninger og installasjoner.

- 2016 Oppgradert dels nye overflater
- Nytt hovedinntak (elektrisk) i 2016. Oppgradert el-anlegg i 1. etasje 2016.
- Nytt vannopplegg i hovedetasje i 2016
- Dobbelgarasje fra 2011
- 2010 Montert ny kjøkkeninnredning
- 2010 Skiftet det meste av vinduer.
- 2007 Oppusset bad
- 2006 Ny taktekking inkludert renner og beslag.
- 2005 Ny drenering/ fuktsikring av grunnmur mot vest og nord
- 2005 Ny terrasse mot vest

Parkering:
Parkering i dobbelgarasje.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm og vedfyring.
Varmepumpe, fra 2017, montert i stue. Varmekabel montert i entre, wc, og på baderom. Panelovner montert på soverom.

Beliggenhet:
Leiligheten ligger i et attraktivt og etablert boligstrøk med flott utsikt over området og delvis utsikt over fjord, med sol hele dagen. Det er kort vei til Holmestrand sentrum, togstasjonen og den nye fjellheisen. Gangavstand til skole/ barnehage og den flotte bassengparken med turmuligheter og tennisbane like ved.

Holmestrand er om sommeren en idyll med badestrand og båthavn med ledige båtplasser. Her finner man også et stort utvalg av forretninger, bank, post, caféer/restauranter og underholdningstilbud og får man lyst til å ta seg et bad er det 2 badestrender i byen. Begge populære om sommeren med store gressplener, molo med badebrygge, volleyballbane, lekeapparater og kiosk. Flott for barn i alle aldre. En kort kjøretur fra boligen finner man også en golfbane, ridesenter, svømmehall, fotball, håndball og en rekke turmuligheter i Botnemarka 10 minutters kjøring fra boligen.

Det er også et meget aktivt miljø om vinteren med bla. hoppbakke, slalombakke og lysløype med topp preparerte langrenns løyper så fort det kommer snø. Botne Skiklubb har et variert tilbud til barn i alle aldre.

Det er også enkelt for pendlere å komme seg til både Tønsberg, Drammen og Oslo. Det er 10 minutter å gå til fjellheisen/togstasjonen som har hyppige avganger mot Oslo og Tønsberg. Fra Holmestrand tar det i dag 50 minutter med tog til Oslo, 20 min. til Drammen og Tønsberg. Med bil har man enkel adkomst til E-18 og man bruker ca. 20 minutter til Drammen og Tønsberg og ca. 50 minutter til Oslo.

- Flott utsikt
- Stor og solrik terrasse og felles hage
- God planløsning med alt på en flate
- Dobbelgarasje
- Gangavstand til skoler og barnehage
- Gangavstand til buss, togstasjonen og sentrum
- Hyppige togavganger til Drammen/Oslo og Tønsberg
- Flotte turmuligheter sommer som vinter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Se vedlagt seksjonering. Tomten er felles, men kan deles inn ved hjelp av vedtekter om ønskelig.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele leiligheten under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Målingene var akseptable, men det er likevel montert radonpumpe i Parkveien 20 C.

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Selveier leilighet i bolig med tre eierseksjoner, opprinnelig bygget i 1978. Leiligheten ligger i 1. etasje, og oppført garasje tilhører seksjonen. Boligen er seksjonert i 2019/20.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur består av murverk av Leca, utvendig pusset og malt.
Yttervegg mot gårdsplass i underetasje er forblendet med murverk av teglstein. Drenering er stedvis fornyet i 2005, ifølge eier. Det er synlig grunnmurspapp/plast under boligens terrasse, uten montert topplist. Det er mest sannsynlig smøremembran / goudron på utvendig grunnmur. Yttervegger består av tre / bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass, fra 1976 på wc, 2010 i stue, 2015 på kjøkken, og 2016 på 2stk. soverom. Taktypen består av saltak. Takkonstruksjonen består av takstoler. Taket er tekket med sementstein, fra 2006, ifølge eier.

Kontor:
Kontoret var tidligere en garasje, og ble innredet som kontor i 2018.
Eier opplyser om at det er isolert og støpt nytt gulv med varmekabel, vegger er etterisolert. Gulv er tekket med keramiske fliser. Det er ikke sendt søknad om bruksendring til kommunen.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 123

Bruksareal per etasje: 122

lnngår i p-romsareal: Entré, gang, 3 soverom, bad, stue, spisestue, kjøkken, kontor med utvendig adkomst, wc

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger avvik fra rapport gjort i 2018. Dette er utbedret av selger.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester.

Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 16 499,-

Det er ikke installert vannmåler. Utgifter deles etter sameierbrøken.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 15 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 771 731,-
Sekundær formuesverdikr 2 778 232,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00344

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Egeneklæringsskjema omhandler alle seksjonene.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Seksjonering

Tinglyste heftelser

Grensejustering - Tinglyst dato 30.11.1995
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.