Adresse

Gamle Sørlandske 134
3074 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.490.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 135.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Gebyr hjemmelsoverføring kr 430,-
Gebyr pr. pantenotering kr 430,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 149.964

Totalpris med omkostninger kr 5.639.964

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet på Rølles. Området er godt kjent for sitt aktive og landlige bomiljø, samtidig som det er nærhet til både Drammen og Sande med et godt utvalg av byaktiviteter. Fra boligen er det kort vei til blant annet bussforbindelse, idrettsanlegg, skole og barnehage.

Boligen er vesentlig oppgradert de senere år og fremstår som meget moderne og tiltalende. Godkjent hybel i underetasjen, med egen inngang. Stor hage/tomt på 3,7 mål i idylliske omgivelser.

Boligen har 3 kjøkken og 4 bad/wc, fordelt i hybel, tilbygg og hoveddel. Eget vaskerom i hybel.

Høydepunkter:
- 2 kjøkken 17/18.
- 2 baderom 17/18
- El er oppgradert 17/18
- Vvs / rør er oppgradert 17/18
- Drenering er fornyet rundt hoveddel
- Tilbygg fra 2014
- Inntak for vann/avløp i 2014

Velkommen!

Areal og byggeår

Primærareal: 246

Bruksrareal: 265

Antall soverom: 5

Tomtestørrelse: 3759

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1977

Energimerking: D Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 392
Bruksnr: 23
Kommune: Holmestrand

Innhold
Innholdsrik enebolig, med godkjent hybel, som inneholder:

HOVEDDEL
1. etasje: Entré, bad, hall m/trapp, stue/kjøkken, bod, kott og soverom

2. etasje: Loftstue, bad, innredet rom, soverom

Underetasje: Bod, teknisk rom

TILBYGG
Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom, 2 soverom

HYBEL
Entré, gang, vaskerom, bad, stue/kjøkken, soverom

I tilegg er det et uthus/dukkestue på ca. 10 kvm.

Standard:
Boligen har en praktisk og luftig planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen er er vesentlig oppgradert i 2017/18 og har god standard med moderne og tidsriktige farger på overflater.

Høydepunkter:
- Kjøkken fra 17/18.
- Baderom fra 17/18
- El er oppgradert i 17/18
- Vvs / rør er oppgradert i 17/18
- Taktekket er malt
- Drenering er fornyet i boligens eldste del.
- Tilbygg er fra 2014
- Inntak for vann og avløp i 2014
- Stor og solrik terrasse med utgang fra stue.
- Stor hage og tomt
- Uthus/dukkestue på 10 kvm
- Høy og moderne standard

Entré/hall:
Praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy og en skyvedørsgarderobe. Dimbar belysninger for hyggelig stemning. Flislagt gulv med varmekabler i entré. Hallen fungerer som et knutepunkt i boligen, og her har du enkel tilgang til stue, kjøkken, soverom og bad/vaskerom. Badet/vaskerommet er praktisk plasser rett ved inngangspartiet.

Kjøkken i hoveddel:
Kjøkken inneholder behandlet innredning med integrert komfyr, koketopp, microovn, kjøleskap, fryseskap, og oppvaskmaskin. Benkeplate av stein, og oppvaskkum av porselen. Ventilator over komfyr og opplegg til oppvaskmaskin

Hybel:
Kjøkken inneholder behandlet innredning fra 2017/18, med integrert komfyr, koketopp, kjøle-/ fryseskap, og oppvaskmaskin. Laminert benkeplate, med nedfelt oppvaskkum

Tilbygg:
Kjøkken inneholder behandlet innredning med integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin, og
kjøle-/fryseskap. Kompositt benkeplate, med nedfelt oppvaskkum. Fliser montert på vegg over kjøkkenbenk.

Stue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og salong. Flott lys, 1-stavs eikeparkett på gulv. Stuen har utgang til hyggelig terrasse, med gode solforhold og god plass til flere sittegrupper. Hyggelig peisovn i stuen for kaldere kvelder.

Bad/wc/vaskerom
Hoveddel har to bad, det er ett bad i hver etasje.

Bad første etasje: Flislagt bad fra 17/18 med varme i gulv. Bad inneholder servant, dusjvegg og dusj på vegg i dusjhjørnet, og toalett. Opplegg til vaskemaskin. Downlights i taket.

Badet i andre etasje har moderne fliser på gulv og veggene. Bad inneholder innmurt badekar, servant og wc. Varme i gulv.

Hybel har bad fra 17/18. Bad inneholder dobbel servant, dusjvegg av herdet glass, og veggwc. Varme i gulv og downlight i tak. Hybelen har i tillegg vaskerom fra 17/18.

Tilbygg har bad/vaskerom fra 2014. Bad/vaskerom inneholder dusjhjørne med dusj på vegg, wc, opplegg til vaskemaskin og servant.

Hovedsoverom & Soverom II, III, IIII, IIIII
Alle soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap. Hoveddel har 2 soverom og et innredet rom brukt som et soverom. Innredet rom er ikke godkjent som soverom grunnet manglende rømingsvei.

Tilbygg har 2 soverom og hybel har 1 soverom.

Parkering:
Parkering i stor, gruslagt gårdsplass.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm, og vedfyring. Gulvvarme i entre, og på baderom i 1. og 2. etasje. Panelovner montert i 2.etasje.

Varmekabel i gang, og varmefolie på i bad/vaskerom, stue/kjøkken i tilbygg.

Gulvvarme i alle rom i underetasje.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Rølles med noen av Sandes flotteste naturområder som nær nabo. Området er godt kjent for sitt aktive og landlige bomiljø, samtidig som det er nærhet til både Drammen og Sande med et godt utvalg av byaktiviteter. Fra boligen er det kort vei til blant annet bussforbindelse, idrettsanlegg, skole, barnehage og marka med fine tur- og aktivitetsmuligheter.

Skole:
Kjeldås skole og Kjeldås barnehage ligger i nærområdet. Det er heller ikke lang vei til Sande ungdomsskole og Sande videregående skole. Ellers er det kun en kort kjøretur inn til Drammen og Union Brygge med Universitetet i Sørøst-Norge som et godt tilbud.

Rekreasjon:
Klevjerhagen og Sande har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Det er kort avstand ned til idrettsanlegget med blant annet fotballbaner, isbane og flotte skiløyper. Fra boligen kan du også ta turen opp i marka, med fine tur- og treningsmuligheter i områdets løyper. Vestskauen er ellers et populært området om man vil ha lange skiturer i milevis med turløyper, fra Sande og helt inn til Konnerud. Sande har også et mangfold av aktivitetstilbud med bl.a. judo, friidrett, sykkel, tennis, golf og håndball, noe som gjør området et populært sted å bosette seg i.

Handel:
Kun en kjøretur til flere matbutikker i Sande, med blant annet Rema 1000, Kiwi og Meny. Ellers er det kort vei til en ny Kiwi i Kobbervikdalen. Ønsker du ytterligere tilbud har Sande et torg med blant annet vinmonopol, klesbutikk og servicetilbud. Kun en kort kjøretur inn til Drammen sentrum og Gulskogen senter med et stor utvalg av butikker og servicetilbud.

Transport:
Bussholdeplass kun et steinkast unna boligen. Ellers er det kun en kort kjøretur til Drammen togstasjon eller Sande togstasjon med god forbindelse i området og flytoget fra Drammen til Gardermoen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og
gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Det er innredet egen utleiedel i boligen. Denne er omsøkt/godkjent av offentlige myndigheter.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: LNF område

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver.

Hybel har ferdigattest datert 30.10.19

Bygningsinformasjon / byggemåte
Grunnmur består av murverk av Leca/betong, utvendig pusset og malt.

Drenering er fornyet i 2017/18, ifølge eier. Det er synlig grunnmursplast med montert topplist rundt boligen, med unntak av gavlvegg mot tilbygg. Det er mest sannsynlig smøremembran / goudron på utvendig grunnmur.

Yttervegger består av tre / bindingsverk, etter byggemåte isolert og er utvendig kledd med malttrepanel.

Vinduer består av tre med udaterte isolerglass, fra 2017, ifølge eier. 3 stk. takvinduer montert i 2.etasje. Vinduer i underetasje med isolerglass fra 2016. Vinduer i tilbygg med isolerglass fra 2014, sprekk i vindu i stue.

Taktypen består av saltak. Oppløft på hoveddel. Taket er tekket med sementstein, med ukjent alder. Taksteinen har blitt malt/overflatebehandlet i 2017/18, og taktekket har blitt kontrollert ved takfornying ifølge eier

Hoveddel:
Gulv er tekket med parkett og tregulv. Fliser på baderom, entre/hall, og bod.
Vegger er tekket med malte overflater.
Himling er tekket med malte overflater og malte overflater med monterte spotlights.

Underetasje:
Gulv består av betong tekket med fliser.
Vegger er tekket med malt platekledning.
Himling er tekket med malt platekledning, med monterte spotlights.

Tilbygg:
Gulv består av betong tekket med laminat.
Vegger er tekket med malt platekledning.
Himling er tekket med malt platekledning

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 339,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 44 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 420 000,-
Sekundær formuesverdikr 1 512 000,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00327

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 30.09.1994
BESTEMMELSER OM VEGVEDLIKEHOLD GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Jordskifte - Tinglyst dato 09.12.2002
Vestfold jordskifterett rettsbok sak nr. 6/1995 sluttet 13.06.2002 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.