Adresse

Revåveien 20
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.990.000

Felleskost: 2.700

Felleskost inkluderer:

Renovasjon, TV/internett, strøm fellesareal, bygningsforsikring, a-konto garasje, vedlikehold bolig/garasje mm.

Omkostninger


Dokumentavgift: 96.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 000,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 116.404

Totalpris med omkostninger kr 4.106.404

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med umiddelbar nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort gåtur til torget, med et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny, samt Rema 1000, kun noen hundre meter unna leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen minutters gange unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Leiligheten liggeri tredje etasje og inneholder: Entré, gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Det er svalgang med flott morgen sol og balkong med ettermiddagssol. Bod i kjeller og garasjeplass tilhørende leiligheten.

Velkommen!

Areal og byggeår

Primærareal: 117

Bruksrareal: 117

Antall soverom: 2

Etasje: 3

Tomtestørrelse: 3805

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2003

Energimerking: D Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 460
Bruksnr: 19
Seksjonsnr: 36
Kommune: Holmestrand

Innhold
Leilighet i tredje etasje, går over 2 plan og inneholder:

Entré, gang, 2 soverom, bad, stue, spisestue og kjøkken. Det er i tillegg et innredet loftsrom på ca. 40 kvm. Bod i kjeller på 6 kvm.

Standard:
Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen vender mot en stille gate og ligger tilbaketrukket med grøntarealer rett ved. Et meget barnevennlig boligområde med tilgang til gode turmuligheter og sentrumsaktivitet. God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater.

Høydepunkter:
- Midt i sentrum
- Balkong med hyggelig utsyn og gode solforhold
- Bod i kjeller
- Garasjeplass
- Heis

Entre/gang:
Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Entreen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, soverom og stue. Varmekabler i gulv. Romslig gang med mulighet for innredning/møblering under trappen.

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken, med god plass til spisebord. Fin innredning med hvite, profilerte fronter inndelt i over- og underskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Naturlig, åpen løsning med stuen. Kjøkkenet har plass til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Stue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og salong. Parkett på gulv og malte flater på veggene. Utgang til stor og solrik balkong med hyggelig utsyn.

Bad/wc:
Bad med fliser på gulv og fliser på veggene. Badet inneholder innredning med servant, dusjkabinett og wc. Opplegg til vaskemaskin. Varmekabler på gulv. Godt med skapplass.

Hovedsoverom & Soverom II:
Alle soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap. Parkett på gulv og malte flater på veggene.

Parkering:
Parkering i garasje. Ellers gjesteparkeringen på sameiets tomt.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm. Panelovner montert i stue, og på begge soverom. Varmekabel montert i entre og på baderom.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i Sande sentrum med umiddelbar nærhet til alt sentrum har å tilby. Fra leiligheten er det kun en kort gåtur til et godt utvalg av butikker, café, serveringssteder, vinmonopol og buss- og togstasjon.

Skole:
Haga barneskole og Sande ungdomsskole ligger nær Sande sentrum, ca. 5 minutter gange fra boligen. Barnehagen ligger også i nærheten. Videre er det 5 minutter med bil til Sande Videregående Skole i Skafjellåsen.

Rekreasjon:
Vestskauen med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flott lysløype, med skispor langt inn i marka og videre ut i hele Konneruds løypenett. Kalmovannet er også et fint sted å bade på sommertid. Ellers er det kort vei til fotballbane ved Dyegata, idrettshall, skøytebane, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Meny, samt Rema 1000, i gangavstand fra leiligheten. Sande sentrum dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum og Gulskogen Senter områdets beste tilbud, hvor du finner ulike butikker, serveringssteder og annen handel.

Transport:
Sande har togstasjon og busstasjon, kun noen hundre meter unna leiligheten. Her er det hyppige avganger videre mot Drammen og Oslo, og videre nedover mot Vestfold.

Tidsavstander i bil:
Drammen ca. 20 minutter
Asker ca. 30 minutter
Tønsberg ca. 30 minutter

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

160/19: regulert til sentrumsbebyggelse i reguleringsplanen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 77 kvm Loft: 40 kvm

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Eiendommen selges med fullmakt/vergefullmakt og selger har ikke primærkjennskap til leiligheten.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 2 889,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet vei og avløp. Privat vann fra Sande Vannverk AS.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 10 525
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 909 283,-
Sekundær formuesverdikr 3 273 420,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer
1-19-00281

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Opplysninger fra forretningsfører inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 20.12.2002
SNR: 36 Formål: Bolig Sameiebrøk: 78 / 5756

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 20.12.2002
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 23.01.2003
Felles avkjøring og adkomstvei fra Revåveien Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Bestemmelse om bebyggelse - Tinglyst dato 25.04.2003
Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.