Adresse

Feierbakken 3
3040 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.390.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 59.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 74.904

Totalpris med omkostninger kr 2.464.904

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 64

Bruksrareal: 64

Antall soverom: 2

Etasje: 2

Tomtestørrelse: 208

Boligtype: Horisontaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1912

Energimerking: G Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser
Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 112
Bruksnr: 308
Seksjonsnr: 2
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Halvpart av horisontaldelt tomannsbolig, som inneholder:

Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Det er i tillegg felles trapperom og kjeller med tilhørende bod og fellesareal.

Standard:
Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Leiligheten vender mot en stille gate og ligger høyt med flott utsikt mot fjorden. Et barnevennlig boligområde med tilgang til barnehage God standard med moderne og tidsriktige farger på overflater. Store deler av leiligheten gjennomgikk en modernisering i 2011/2012 med bla. nye gulv, malte overflater, kjøkken, elektrisk anlegg mm. Leiligheten fremstår svært innbydende og her kan man flytte rett inn!

Høydepunkter:
- Bad fornyet i 2019
- Nytt kjøkken, overflater og gulv fra 2011/12
- Elektrisk anlegg 2011/12
- Nytt yttertak 2011/12
- Nye vinduer 2011/12
- Innvendig røropplegg 2011/12

Entre:
Praktisk entré med god plass til oppbevaring av yttertøy. Entreen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har man tilgang til kjøkken, bad, soverom og stue.

Kjøkken:
Velutstyrt og romslig kjøkken fra 2011/12, med god plass til spisebord. Pen innredning med profilerte fronter og benkeplate. Inndelt i over- og underskap. Plass til komfyr, kjøle/ fryseskap og integrert oppvaskmaskin.

Stue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra store vindusflater. Meget god plass til spisebord og salong. Det er moderne, åpen løsning mot kjøkkenet. Flott fjordutsikt fra vinduene i stuen!

Bad/wc:
Pent og romslig bad fra 2019, med belegg på gulv og fliser på vegg. Badet inneholder dusjkabinett, toalett, servant med underskap og opplegg til vaskemaskin.

Hovedsoverom & Soverom II:
Begge soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap.

Parkering:
Biloppstillingsplass på tomten.

Oppvarming:
Oppvarming med strøm.

Ildsted er frakoblet. Det er en parafintank i kjeller. Frakoblet - ikke i bruk.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet på Tangen med Drammens flotteste naturområder som nær nabo. Fra leiligheten er det kun få minutters gange til bussholdeplass, matbutikk, barnehage og flotte turmuligheter.

Rekreasjon:
Drammen og Åskollen har en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Lysløype fra Nordbykollen til og videre ut i områdets løypenett. Det er kort vei ned til fjorden med fine bade- og fiskemuligheter. Tangen Fjordpark er en fin destinasjon med flotte strandområder. Ellers er det kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, svømmehall, tennisanlegg og treningssenter som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg i.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Extra Tangen, kun noen hundre meter unna, og Rema 1000 på Tollbugata. Strømsø senter og Gulskogen senter dekker de fleste daglige behov. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Bragernes sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker, apotek, vinmonopol og treningssenter.

Transport:
Adkomst til sentrum med buss, nærmeste bussholdeplass er ved Tangen kirke, kun noen hundre meter unna. Ellers kort vei til togstasjon på Strømsø.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og
gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele seksjonen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 64

Bruksareal per etasje: 64

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Bygningsforsikring betales i fellesskap med den andre seksjonseieren, sammen med kommunale avgifter og renovasjon.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 7 887,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 12 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 583 020,-
Sekundær formuesverdikr 2 098 872,-
Formuesverdi årstall 2017

Oppdragsnummer
1-19-00266

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 07.06.2012
SNR: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1 / 2Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.