Adresse

Arild Wahlstrøms vei 140 A
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.890.000

Felleskost: 1.962

Felleskost inkluderer:

Felles forsikring av bygningene, renovasjon, grunnpakke tv og data fra Canal Digital, snøbrøyting, drift av fellesarealer, forretningsfører.

Omkostninger


Dokumentavgift: 72.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 750,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 89.154

Totalpris med omkostninger kr 2.979.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,- .
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 67

Bruksrareal: 71

Antall soverom: 2

Etasje: 1

Tomtestørrelse: 8888

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2015

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Livsløpsstandard
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Overtakelse:
Ledig for overtagelse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 126
Bruksnr: 63
Seksjonsnr: 3
Kommune: SANDE (V.)

Beskrivelse
NORDRE JARLSBERG BRYGGE - Attraktiv 3-roms selveierleilighet med solrik beliggenhet. Fjordutsikt. 1.etg. Stor terrasse. Carport.

Innhold
Leiligheten ligger i 1.etg. Enkel og trappefri adkomst med fin terrasse ut mot sjøen. Egen hageparsell utenfor leiligheten.

Eget inngangsparti med hyggelig overbygget terrasse i forbindelse med inngangspartiet. Entre, soveromsgang, 2 soverom, stor gjennomgående stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til solrik terrasse fra stue. Bad med dusj og vegghengt wc og opplegg til vaskemaskin. Bod/teknisk rom med sentralstøvsuger.

Utvendig sportsbod.

Carport i felles rekke.

Standard:
Leiligheten er nyoppført i 2015.

Gulv:
Laminat og belegg.

Vegger:
Vegger malt i lyse og moderne farger.
Bad/wc med lyse fliser.

Kjøkken:
Lys innredning med godt med skapplass. Avsatt plass for hvitevarer.

Bad:
Pent bad/WC med fliser på gulv og vegger. Dusjnisje, servant er nedfelt i hvit baderomsinnredning. Opplegg for vaskemaskin.

Terrasse:
Stor terrasse med utgang fra stuen. Meget solrikt og en fin utsikt med glimt av fjorden. Egen hageparsell utenfor leilighet med adkomst fra terrassen.

Tv/Data/Tele:
Det leveres uttak til TV /data fra Canal
Digital. Det følger med dekoder. Tv/data er inkl. i fellesutgiftene.

Parkering:
Egen carport i felles rekke

Oppvarming:
Nibe varmepumpe med vannbåren varme i gulv i alle oppholdsrom i leiliegheten. Varmepumpen sikrer en energiøkonomisk og miljøvennlig oppvarming av leiligheten.

Beliggenhet:
Tiltalende selveierleilighet med unik beliggenhet i Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge. Leiligheten ligger i 1.etasje og har en solrik terrasse.

Her kan man ta på seg tøflene og rusle ned på stranden sommerstid for å ta seg et bad eller ut på brygga for en båttur. Mulighet for å leie båtplass. Vinterstid er Sandebukta er et yndet sted for isfiskere.

På Nordre Jarlsberg brygge finner Kiwibutikk. I Sande sentrum finnes det mange butikker av alle slag i tillegg til treningssenter, bibliotek, Vinmonopolet, osv.
Gang- og sykkelsti til Sande sentrum.

Det er egen barnehage på Nordre Jarlsberg, og Selvik barneskole med ny flerbrukshall ligger i gangavstand. Sande Ungdomsskole og Sande videregående skole er en kort busstur unna.

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og øyene rundt benyttes til et yrende badeliv. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange nærliggende vannene. Vinterstid er det mil på mil med skiløyper i snørike skogsområder.

Sande har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet felles eiertomt for sameiet. Leiligheten har en privat hageparsell utenfor leiligheten som er opparbeidet med plen og hekk mot gangvei.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Boligområde
Gjeldende regulering: Boligområde/småhusbebygelse

Regulering under arbeid: Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Det pågår fortsatt utvikling av området med Hagebyen og generelt på Nordre Jarlsberg brygge.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Entre, 2 soverom, kjøkken, stue og bad

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 400,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 9 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 724 828,-
Sekundær formuesverdikr 2 609 381,-
Formuesverdi årstall 2017

Oppdragsnummer
1-19-00256

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselger forsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 02.07.19
Energiattest, datert 03.01.18
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører OBOS, datert 13.06.19, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.