Adresse

Kollerudveien 46
3031 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.190.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 125.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-


Sum øvrige omkostninger kr 126.254

Totalpris med omkostninger kr 5.316.254

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Eiendommen har en landlig og usjenert beliggenhet på Konnerud med skogen og marka som nærmeste nabo - samtidig kun kort avstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Eiendommen ligger fint til i terrenget på en høyde og har god utsikt og fine solforhold. Svært barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk i blindvei med kort vei til Konnerud barneskole. Få min. gange til flott turterreng med lysløype. Kun 300 meter til Stordammen med bademuligheter, stupetårn, flåte og strand.

Påkostet og tilbygget enebolig med garasje for 2 biler samt anneks, badstue og uthus på stor tomt i landlige men sentrale omgivelser - skogen og marka som nærmeste nabo men samtidig kun kort avstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud.

Areal og byggeår

Primærareal: 206

Bruksrareal: 219

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 3179

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1956

Energimerking: F Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 79
Bruksnr: 123
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen innehar 2 plan og kjeller/​​​​​​​​u.etg. og inneholder:

1. etasje: Overbygget inngangsparti, hall m/​​​​​​​​garderobe og omkledningsrom, bad m/​​​​​​​​kar, dusj, servant og opplegg for vaskemaskin, stue med utgang til stor terrasse, spisestue med utgang stor terrasse, kjøkken, grovkjøkken,

2. etasje: Trapperom, gang/​​​​​​​​hems, 3 soverom, kontor-/​oppholdsrom, bad med dusjkabinett, servant og wc, 3 boder,

Underetasje: Trappegang, gang, bad m/​​​​​​​​dusj, servant og wc, stue, vaskerom, vindfang, soverom, bod.

Garasje for 2 biler. Anneks m/​​​​​​​​innlagt strøm. Uthus/​vedbod​​​. Eget bygg med vedfyrt badstue og oppholdsrom.

Standard:
Påkostet og tilbygget ene-/​​gen. bolig med garasje for 2 biler samt anneks, badstue og uthus på stor tomt i landlige men sentrale omgivelser - skogen og marka som nærmeste nabo men samtidig kun kort avstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Eiendommen ligger fint til i terrenget på en høyde og har god utsikt og fine solforhold. Få min. gange til flott turterreng med lysløype og kun 300 meter til Stordammen med bademuligheter, stupetårn, flåte og strand.

Vinduer: 2-lags isoler/​​​​​​​energiglass, enkle/​​​​​​​dbl. med og uten ​​​​​sprosser
Gulv: Parkett, fliser, teppe
Vegger: Malte og tapetserte flater, malt panel, fliser

Fiber Altibox. Det medfølger integrerte hvitevarer på kjøkken som varmluftsovn, induksjon/​​​​​​​keramisk topp og kjøleskap/​​​​​​​fryser. Nåværende eier har i sin eiertid vedlikeholdt og vesentlig påkostet eiendommen jevnlig i perioden 2011 - 2019.
Eier pusset opp hele boligens 1. etasje med fagmessig hjelp og veiledning i 2011/​​​​​​​12 (unntatt bad). Da ble alle gulv, vegger og tak pusset opp sammen med nytt kjøkken, ny klebersteinsovn, el. anlegg og sikringsskap.
Samme tid ble 3 soverom og kontor/​​oppholdsrom i 2.​etg. pusset opp sammen med helt nytt bad og innredninger og utstyr.

I 2015 ble det skiftet kledning og noen vinduer, ny varmtvannsbereder, nye terrasser samt etterisolering av eldste del av boligen - det ble benyttet arkitekt for utforming og godkjenning i kommunen. Samme år ble badstuen bygd på samt skiftet kledning.

I 2016 ble det gjort omfattende arbeider i boligens underetasje hvor kjellerstue, gjesterom og gang ble bygget opp fra grunnen av med etterisolering og innredning av alle flater samt elektrisk/​​varmekabler. Ny terrasse utenfor badstue.

I 2018 ble det gjort oppgraderinger på garasje og anneks samt noe oppgraderinger på bad i 1.​etasje. Samme år ble det skiftet vannpumpe som er senket ned i brønn med ny trykktank som står i kjeller. Denne løsningen medfører at man ikke har vannavgifter fra kommunen.

I 2019 er det utført diverse maler- og vedlikeholdsarbeid.

Parkering:
I garasje for 2 biler samt på eiendommen.

Oppvarming:
Peisovn i kleberstein i stue, varmepumpe, forøvrig elektrisk/varmekabler.

Beliggenhet:
Eiendommen har en landlig og usjenert beliggenhet på Konnerud med skogen og marka som nærmeste nabo - samtidig kun kort avstand til Konnerud sentrum med alle servicetilbud. Eiendommen ligger fint til i terrenget på en høyde og har god utsikt og fine solforhold.

Svært barnevennlig boligområde uten gjennomgangstrafikk i blindvei med kort vei til Konnerud barneskole. Få min. gange til flott turterreng med lysløype. Kun 300 meter til Stordammen med bademuligheter, stupetårn, flåte og strand.

Moderne og attraktive Konnerud har nærhet til flere servicetilbud - kjøpesentre, butikker, bank og postkontor. Barnevennlig med kort vei til barnehager, barneskole og ungdomsskole.

Mange fritidstilbud på Konnerud og umiddelbar nærhet til flott turterreng. Preparerte skiløyper med turmuligheter både på Strømsåsen og innover Konnerudmarka. Lysløypenett fra skistadion. Konnerud IL er et av Norges største IL, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg, herunder kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk.

Konnerudområdet er godt utbygget med et rikt nettverk av gang- og sykkelstier. Godt utbygget kommunikasjon med hyppige bussavganger til Drammen (brakar.no). Kort vei til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 35 minutter til Oslo og ca. 15 minutter til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Sjarmerende og pent opparbeidet tomt med plen, trær, hekk, blomster og prydbusker. Av frukttrær er 2 epletrær, kirsebærtre, morelltre og pæretre. Markjordbær og villbringebær. Rips- og stikkelsbærbusker. Syrin, rhododendron, hvitveis, blåveis og liljekonvall. Flaggstang. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Eiendommen er beliggende i uregulert område og innenfor kommuneplanens arealdel avsatt til LNF-område med bestemmelser om spredt boligbebyggelse, forøvrig gjelder kommunens arealplan av 2014 - 2036 vedtatt 05.10.15.

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/​​​​​​​​​​​eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver, dette er ikke uvanlig for boliger som er bygget før Plan og Bygningsloven trådte i kraft i 1964. Bygningene er byggeanmeldt.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg: 111 kvm 2.etg: 60 kvm U.etg: 48 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etg: 111 kvm 2.etg: 60 kvm U.etg: 35 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt bod.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger:
Ingen kjente kontroller eller påbud/krav om utbedringer iflg. eier.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Tilsyn av 16/9-16.
Det forelå mindre anmerkninger knyttet til montering av gnistplate i kjeller og fjerning av brennbart materiale for nært ildsted, dette er nå rettet av selger.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 3 000,-

Det er ikke installert vannmåler. Det er privat tømming av septiktank, stipulert årlig kostnad er ca kr. 3000,-.

Vei, vann og avløp
Privat vann fra brønn via pumpe og avløp med septiktank.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 29 700
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 294 618,-
Sekundær formuesverdikr 4 660 625,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00270

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 020719
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 290619
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 270619
Energiattest
Situasjonskart

Tinglyste heftelser

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 04.06.1980
Grensegangssak Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Best. om vann/kloakkledn. - Tinglyst dato 14.06.2002
Best. om felles vedlikehold. Med flere bestemmelser GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.