Adresse

Hvittingfossveien 207
3089 HOLMESTRAND

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.200.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 77.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 92.654

Totalpris med omkostninger kr 3.292.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Fredrik Simensen
+4748237971
fs@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 167

Bruksrareal: 210

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 632

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1965

Energimerking: G Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 53
Bruksnr: 59
Kommune: Holmestrand

Innhold
Enebolig over 2 plan som inneholder:

1. etasje: Entré, stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad
Kjeller: Gang, bad, 2 soverom, kjellerstue, 2 boder

Utgang til terrasse og hage fra stue.

Selger beholder lamper.

Standard:
Boligen har en praktisk og gjennomgående planløsning med svært gode lysforhold fra store vindusflater. Boligen vender mot en rolig og hyggelig blindgate og ligger tilbaketrukket med stor hage. Et meget barnevennlig boligområde med flotte solforhold.

Høydepunkter:
- Vinduer 2008/2009, kjeller 2014/2015 og noen eldre
- Tak 2009
- Drenering 2015
- Bad kjeller 2015
- Overflater kjeller 2015
- Kjøkken 2017
- Inngangsdør 2019
- Planert eiendom og anlagt plen 2019
- Hekk 2019
- Steinmur 2019

Entré/gang:
Praktisk entré og gang med god plass til oppbevaring av yttertøy. Gangen fungerer som et knutepunkt i boligen og her har du tilgang til stue, kjøkken, bad, soverom og kjelleren.

Kjøkken:
Pent kjøkken fra 2017, med hvite glatte fronter fordelt i under- og overskap. Kjøkkenet har integrert komfyr og komfyrtopp. Opplegg til oppvaskmaskin og kjøleskap. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Moderne, åpen løsning mot stue og spisestue, med god plass til spisebord.

Stue/spisestue:
Lys og romslig stue med svært god lysinngang fra flere vindusflater. Stuen har et moderne inntrykk med TV-stue og egen spisestue. Meget god plass til spisebord og salong. Hyggelig peis-ovn fra for god varme på kaldere dager. God plass til hele familien i spisestuen. Utgang til terrasse fra stuen.

Bad/vaskerom:
Bad 1 første etasje: Pent og romslig bad som er fornyet i 2015 med moderne fliser på gulv og vegg. Varmekabler i gulv, samt vegghent toalett og dusjkabinett. Ny innredning med skuffer og speilskap. Badet har opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Bad kjeller: Bad med keramiske fliser på gulv og platekledning på veggene. Badet fremstår svært moderne og tiltalende og inneholder, servant med innredning, dusjkabinett og vegghengt toalett. Varme i gulv.

Hovedsoverom & Soverom II, III, IIII
Alle soverommene er av god størrelse og har god plass til seng og garderobeskap. 2 soverom i første etasje og 2 soverom i kjeller.

Parkering:
2 garasjer. Ellers parkering i gårdsplass.

Oppvarming:
Oppvarming består av strøm og vedfyring. Varme i gulv på begge bad.

Beliggenhet:
Attraktiv og sentral beliggenhet i en rolig blindvei på Gullhaug i Holmestrand, et meget barnevennlig og hyggelig boligområde. Her er det kort vei til både Drammen, Sande og Tønsberg, enten du velger bil eller togstasjonen i kort avstand fra boligen.

Skole:
Botne skole ligger kun 700 meter gangavstand fra boligen. Ellers er det heller ikke lang vei til ungdomsskole og Holmestrand Videregående skole. To barnehager rett i nærmiljøet.

Rekreasjon:
Området med en rekke muligheter for sport- og fritidsaktiviteter hele året. Flotte turmuligheter fra markagrensen til videre ut i hele Holmestrands løypenett med turveier videre innover Marka. Ellers er det gåavstand til fotballbane på Gullhaug idrettspark. Høyanghallen og Hvitstein stadion ligger i området, og har aktiviteter som fotball, håndball, klatring, svømming, turn og badminton, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Handel:
Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Extra Gullhaug, i kort gåavstand fra boligen. Rema 1000 Toppen og Meny er andre alternativer i kort kjøretur. Liertoppen Kjøpesenter dekker de fleste behov med et mangfold av butikker. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen sentrum en handlegate hvor du finner ulike butikker og serveringssteder.

Transport:
Kun en kort kjøretur ned til Holmestrand togstasjon med hyppige avganger mot Drammen og videre ned i Vestfold. Ellers er det kort vei til bussholdeplass, kun 2 minutter gange.

Avstander:
Ca. 15 minutter til Sande
Ca. 20 minutter til Horten
Ca. 25 minutter til Tønsberg
Ca. 25 minutter til Drammen

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Det oppfordres kjøper å besiktige eiendommen og selv undersøke tomtens beskaffenhet og
gjøre nødvendige undersøkelser kjøper trenger for å gjennomføre handelen. Selger tar intet ansvar for grunnens/tomtens beskaffenhet.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Boligbebyggelse - nåværende.

Gjeldende regulering: Gullhaug sentrum (17.2.1988).

Ingen reguleringen berører eiendommen.

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Positive og negative forhold ved eiendommen: Grunnmur av murverk bestående av betongblokker. Grunnmur på tilbygg av murverk av Lecablokker. Det opplyses om at boligen er drenert på nytt i 2015. Yttervegger består av tre / bindingsverk, utvendig kledd med trepanel. Vinduer består av tre med isolerglass fra 2008 og 2009. Vinduer av
lyglass i tilbygget stue. Vinduer med isolerglass uten datomerking i spisestue. Vinduer i kjeller fra 2014 og 2015. Taktypen består av saltak, oppført av plassbygde takstoler. Tak er tekket med sementbasert takstein.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje: 1. etasje: 103 kvm Kjeller: 64 kvm

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Det er en mulig nabotvist med hekk og kantstein som vender mot sameie på andre siden av veien. Det er mulig denne må flyttes lenger inn på nåværende eiers tomt.

Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sjekket i 2012, og godkjent i 2013.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 9 808,-

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 20 000
Forbruk av andre varmekilder kr 2 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00234

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Situasjonskart

Tinglyste heftelser

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 20.01.1962
Bestemmelse om kloakkledning GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.