Adresse

Oscar Kiærs vei 43
3039 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.900.000

Felleskost: 2.717

Omkostninger


Dokumentavgift: 25.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 40.154

Totalpris med omkostninger kr 5.940.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 137

Bruksrareal: 145

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 500

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2019

Energimerking: C Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Ledig for overtagelse

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 28
Bruksnr: 328
Seksjonsnr: 1
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Boligen er innholdsrik og går over to hele plan.

1.etg; overbygget inngangsparti, entre, vaskerom/teknisk rom med opplegg til vask/tørk, bad, stor stue med åpen løsning mot kjøkken og utgang til terrasse og hage.
2.etg.: 3 soverom, tv-stue med utgang til veranda, bod bad. Mulighet for å dele av stuen i denne etasjen slik at man kan få 4 soverom.

Utvendig sportsbod i forbindelse med inngangspartiet.

Standard:
Boligen er nyoppført og har en god standard. Oppført iht. til TEK 10.

Gulv: Parkett og fliser.

Vegger: Malte veggflater i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Moderne hvit innredning fra Sigdal. Integrerte hvitevarer med komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/fryseskap.

Bad 1,etg.:
Fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. Vegghengt WC. Varmekabler.

Bad 2,etg.:
Fliser på gulv og vegger. Dusjhjørne. Servant i innredning. Vegghengt WC. Varmekabler.

Vaskerom/teknisk rom med opplegg til vask/tørk.

Det er trukket fiber fra Viken Fiber med Altibox til utvendig skap på vegg. Klargjort med eget skap i hall.

Sentralstøvsuger.

Vedlagt i salgsoppgaven ligger en detaljert byggebeskrivelse fra utbygger.

Parkering:
På egen gårdsplass

Oppvarming:
Peisovn i stuen, varmekabler på begge bad og entre. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.

Beliggenhet:
Meget attraktiv beliggenhet i et etablert villastrøk på Åskollen.

Barnevennlig med gangavstand til barneskole, barnehager, idrettsanlegg med flere fotballbaner, idrettshall og dagligvarebutikker.

Det er gode solforhold på eiendommen og et glimt av fjordutsikt fra veranda.

Flott turterreng og lysløyper i Nordbykollen og Røysjømarka. Kort vei til fjorden og småbåthavn.

Fin strand ved Sota Havn. Et flott opparbeidet strandområde med sandstrand og gressplen.

Lett adkomst til E18, og ca. 25 minutters kjøring til Sandvika. God bussforbindelse fra Åskollen til Drammen sentrum. Kun 5 -10 min kjøring til Drammen sentrum.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet selveiertomt med plen og gruset gårdsplass. Felles innkjøring med nabo i nr. 41. Det er avsatt plass til garasje på gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Regulert til boligformål

Ferdigattest
Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse ved kjøpers overtagelse og ferdigattest vil foreligge normalt sett innen 1 år etter overtagelse. Selger besørger at ferdigattesten blir gitt fra Drammen kommune.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: 1. etg: Hall, vaskerom, stue/kjøkken, bad 2. etg: Stue, 3 soverom, bad

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Dersom denne boligen selges før 31/12-2019 og kjøperen er en forbruker, skal selger stille garanti på 5 % iht. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal vare i 5 år etter overtagelse og foreligge før kjøper innbetaler kjøpesummen.

Hvitevarer / tilbehør
Integrerte hvitevarer på kjøkken.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 20 000
Forbruk av andre varmekilder kr 500,-

Ovenstående er basert på nåværende stipulerte tall fra tilsvarende boliger. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00225

Sentrale lover
Eiendommen selges etter normalordningen i avhendingsloven.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Verdi og lånetakst, datert 25.06.19
Selgers opplysningsskjema, datert
Selgers byggebesrivelse, datert 19.06.19
Energiattest, datert 15.06.19
Situasjonskart
Seksjonering

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.