Adresse

Solumveien 19
3039 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 2.980.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 76.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 91.404

Totalpris med omkostninger kr 3.071.404

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss, det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 86

Bruksrareal: 105

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 584

Boligtype: Vertikaldelt tomannsbolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1952

Energimerking: G Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 27
Bruksnr: 62
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Boligen innehar 2 plan samt kjeller og inneholder:

1. etg: Vindfang, gang/trappegang, kjøkken m/spiseplass, stue/spisestue m/utg. terrasse og hage, kjellernedgang,

2. etg: Trappegang/gang, 3 soverom, flislagt bad m/dusjkabinett, servant og wc,

Kjeller: Trappegang, gang, vaskerom, 3 boder.

Garasje for 1 bil. Utvendig bod på ca 20 kvm.

Standard:
Pen og velholdt vertikaldelt 2-mannbolig med terrasse og garasje sentralt på Åskollen - tilbaketrukket i umiddelbar nærhet til fasiliteter og servicetilbud!

Vinduer: 2-lags isolerglass
Gulv: Fliser, laminat,
Vegger: Malte og tapetserte flater/panel og fliser

GET TV/nett. Alarm fra Verisure. Nåværende eier har gjort ulike oppgraderinger i sin eiertid. Det er bl.a nylig skiftet vann/avløp fra offentlig nett og inn til boligen. I 1990/91 ble det gjort oppgradering av bad og lagt nytt tak/pipe. Videre ble det gjort utbedringer av el. anlegg i 2005. Forøvrig er det utført generell oppussing av flater.

Parkering:
Parkering i garasje samt på egen eiendom.

Oppvarming:
Peisovn samt elektrisk, varmekabler på bad og vindfang.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger i et barnevennlig og meget attraktivt villaområde på Åskollen med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og servicetilbud.

Glassverket IF tilbyr håndball, fotball og barneidrett, og har anlegg med idrettshall og flere fotballbaner ved Åskollen skole.
En kort spasertur fra eiendommen finner du marina på Solumstranda, og like bortenfor ligger Langestrand - en fin, liten badeplass. For rekreasjon til fots, sykkel eller ski har Røysjømarka ypperlige tur- og skiløyper. Her finner du også Veslevann med bademuligheter, flere fiskevann og fine områder for bærplukking.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Kiwi Åskollen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det ca 10 min. kjøring til sentrum med Bragernes torg, gågatene og kjøpesentre. I tillegg byr Gulskogen og Strømsø Senter på en spennende miks av butikker. Nye CC Drammen er ferdigstilt i senere tid og byr på storhandel og småhandel under samme tak. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via kollektivtilbud. Nærmeste holdeplass er rett ved boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen sentrum, 12 min til Gulskogen, 37 min til Oslo S, 38 min til Kongsberg og 66 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Åskollen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det
skolebussordning til Marienlyst ungdomsskole. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene etc.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Tomten er opparbeidet med plen, beplantninger og prydbusker. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Regulert til bolig fra eldre reguleringsplan, eksisterende boligbebyggelse, vedtatt 10.06.49.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring av 23/6 - 52.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Kjeller: 17 kvm 1.etasje: 47 kvm 2.etasje: 41 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etasje: 45 kvm 2.etasje: 41 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt rom i kjeller og utvendig bod.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 1995.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Tilsyn av 13/12-16.
Det forelå ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører/sameie/bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 5 100,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 12 500
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 729 127,-
Sekundær formuesverdikr 2 624 857,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00228

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Eierskifteforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsiking fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i Drammen kommune.

Konsesjon
Det er ikke odel.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 070819
Selgers egenerklæring i forbindelse med
eierskifteforsikring, datert 070619
Selgers opplysningsskjema for eiendommen
Energiattest, datert 040719
Situasjonskart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.