Adresse

Fjordveien 72
3080 HOLMESTRAND

Prisinformasjon

Prisantydning: 4.750.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 107.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 123.177

Totalpris med omkostninger kr 4.873.177

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Kort om eiendommen

Velkommen til visning ved selger, tlf 950 83 636.

Eiendommen har en flott beliggenhet i vannkanten ved Smørstein rett nord for Holmestrand. Ca. 30 meter strandlinje og med egen brygge. Fin utsikt utover Sandebukta med Kommersøya, Langøya og Mølen rett utenfor. Området tilbyr fin skjærgård med muligheter for båtutflukter til omkringliggende øyer/strender samt handletur til Holmestrand, Sande og Svelvik.

Spesielt må også fremheves nærheten til det nye flotte prosjektet Nordre Jarlsberg brygge som ligger rett på andre siden av fjorden. Her er det en nyåpnet stor butikk og flott bryggeanlegg med båtplasser.

Det er ca 25/55 min kjøring til henholdsvis Drammen/Oslo.

Hytta er velholdt og er modernisert senere år, og inneholder:
1.etg.: kjøkken, stue, 2 soverom.
Kjeller: hyggelig sommerstue med utgang til hagen, boder.
Liten sovehems.

Areal og byggeår

Primærareal: 54

Bruksrareal: 103

Antall soverom: 2

Tomtestørrelse: 1049

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 1937

Energimerking: G Oransje

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Utsikt
  • Sentralt
  • Bademulighet
  • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 74
Bruksnr: 8
Kommune: Holmestrand

Innhold
1.etg.: kjøkken, stue, 2 soverom.
Kjeller: hyggelig sommerstue med utgang til hagen, boder.
Liten sovehems.

Standard:
Hytta er velholdt og er modernisert senere år. Se for øvrig tiltstandsrapport avholdt av Atle Emil Iversen.

Gulv: Hovedsaklig tregulv.

Vegger: Panelte vegger.

Parkering:
Gruset oppstillingsplass på egen tomt, noe bratt nedkjøring.

Oppvarming:
Peis i stuen.

Beliggenhet:
Eiendommen har en flott beliggenhet i vannkanten ved Smørstein rett nord for Holmestrand. Ca. 30 meter strandlinje og med egen brygge. Fin utsikt utover Sandebukta med Kommersøya, Langøya og Mølen rett utenfor.

Området tilbyr fin skjærgård med muligheter for båtutflukter til omkringliggende øyer/strender samt handletur til Holmestrand, Sande og Svelvik.

Spesielt må også fremheves nærheten til det nye flotte prosjektet Nordre Jarlsberg brygge som ligger rett på andre siden av fjorden. Her er det en nyåpnet stor KIWI butikk og flott bryggeanlegg med båtplasser.

Det er ca 25/55 min kjøring til henholdsvis Drammen/Oslo.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet strandtomt med ca. 30 meter strandlinje mot vannet. Egen støpt brygge. Steinsatte terrasser foran hytta mot vannet. Øvre delen av tomten er naturtomt. Gruset oppstillingsplass. Den ytre delen av brygga er utenfor tomtegrensen, se vedlagte kart.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele fritidsboligen under ett til fritidsboligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: LNRF

Se vedlagte kart.

Ferdigattest
Kommunen kan ikke finne ferdigattest og/eller midlertidig brukstillatelse i sine arkiver.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal:

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: ukjent.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.


Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Den ytre delen av brygga er påbygget av nåværende eier og er ikke byggesøkt eller godkjent av Holmestrand kommune.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 0,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Privat brønnvann fra kjeller er lagt opp til kjøkken. Utedo. Det er ikke godkjent avløp på eiendommen og således ikke lovlig å ha vann inn til kjøkken. Videre bruk er kjøpers ansvar.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 2 000
Forbruk av andre varmekilder kr 500,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 199 587,-
Sekundær formuesverdi kr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00208

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 27.05.19
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 24.05.19
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 29.05.19
Energiattest, datert 31.05.19
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold med kart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.