Adresse

Arild Wahlstrøms vei 116 B
3077 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.490.000

Felleskost: 2.237

Felleskost inkluderer:

Renovasjon, kabel-TV og internet, gressklipping/ snøbrøyting, det vesentligste av utvendig vedlikehold, felles strøm. bygningsforsikring (ikke innbo), forretningsførsel m.m.

Omkostninger


Dokumentavgift: 89.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 750,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 106.154

Totalpris med omkostninger kr 3.596.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Ola Novak Ødegaard
+4797164416
ono@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 107

Bruksrareal: 113

Antall soverom: 3

Tomtestørrelse: 10643

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2015

Energimerking: B Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Turterreng
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Rolig
  • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 426
Bruksnr: 63
Seksjonsnr: 47
Kommune: Holmestrand

Innhold
Eget inngangsparti med pent overbygget terrasse i forbindelse med inngangspartiet.

2.etg.: Entré/gang, 2 soverom, bad, stue/spisestue/kjøkken.

3.etg.: Gang, soverom, loftstue, bad og bod.

I tillegg nevnes
- Utvendig sportsbod.
- Carport i felles rekke.
- 2 romslige terrasser.

Standard:
Leiligheten har en gjennomgående og pen standard med lite bruks-slitasje. Romslig og familievennlig planløsning, fint i ytterst rekke vendt mot fjorden.

Romstandarden beskrives slik:

Entré: Entré med garderobeskap. Videre forbindelse til romslig gang med adkomst til blant annet praktisk bod/teknisk rom med sentralstøvsuger.

Stue:
Åpen stue med gode lysforhold og flere vindusflater vendt mot fjorden. Fin planløsning som er enkel å innrede med spisegruppe. Pene overflater med tidsriktig fargevalg. Videre forbindelse til solrik balkong på ca. 7 kvm. Solrikt med fin utsikt og glimt av fjorden. Stor terrassemarkise.

Kjøkken:
Delikat kjøkkeninnredning med hvite fronter og benkeplate i praktisk laminat. Integrert oppvaskmaskin, induksjonstopp og komfyr. Lekre fliser over benk ved vask og ved komfyr. For øvrig montert avtrekksvifte over komfyr.

Bad:
Pent flislagt bad med gulvvarme. Sanitærutstyr bestående av helstøpt servant med underskap, røropplegg til tørke- og vaskemaskin, vegghengt klosett og romslig dushjørne.

Soverom
Planet har 2 romslige soverom med plass til garderobeskap.

Loftsetg.:

Romslig loftstue med gode lysforhold. Takvindu i loftstue.

Bad 3. etg.:
Flislagt bad med gulvvarme og sanitærutstyr bestående av klosett, helstøpt servant med underskap og dusjkabinett.

Soverom:
Romslig soverom med god plass til garderobeskap og kontorplass.

Overflater
Gulv: Overflater med laminat, fliser og belegg.
Vegg: Overflater med malte plater.
Himling: Malte plater og behandlet panel.

Parkering:
Egen carport i felles rekke. Carporter er forberedt for ladepunkt for el.bil. Bestilling av ladepunkt skjer via styret. Se vedlagte vedtekter i salgsoppgaven.

Oppvarming:
Balansert ventilasjon. Gulvvarme i bad.

Beliggenhet:
Tiltalende selveierleilighet med fin beliggenhet i Hagebyen på Nordre Jarlsberg Brygge.

Her kan man ta på seg tøflene og rusle ned på stranden sommerstid for å ta seg et bad eller ut på brygga for en båttur. Mulighet for å leie båtplass. Vinterstid er Sandebukta er et yndet sted for isfiskere.

På Nordre Jarlsberg brygge finner du blant annet Kiwibutikk rett ved. I Sande sentrum finnes det mange butikker av alle slag i tillegg til treningssenter, bibliotek, Vinmonopolet, osv.
Gang- og sykkelsti til Sande sentrum.

Det er egen barnehage på Nordre Jarlsberg, og Selvik barneskole med ny flerbrukshall ligger i kort gangavstand. Sande Ungdomsskole og Sande videregående skole er en kort busstur unna.

Sande har blant Vestfolds lengste kystlinjer og øyene rundt benyttes til et yrende badeliv. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen, eller i ett av de mange nærliggende vannene. Vinterstid er det mil på mil med skiløyper i snørike skogsområder.

Sande har en flott og tilgjengelig skjærgård. Innenfor en drøy time med en rask båt når du indre og ytre Oslofjord, Tønsberg, Tjøme og Hankø.

Se for øvrig www.nordrejarlsbergbrygge.no
for mer informasjon.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Meget pent opparbeidet felles eiertomt for sameiet. Leiligheten er vendt mot rolig og åpent areal med gangvei, samt pent og nylig opparbeidet boligstrøk.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Boligområde.

Gjeldende regulering: Boligområde/småhusbebygelse

Regulering under arbeid: Følgende planer berører/inkluderer eiendommen: Det pågår fortsatt utvikling av området med Hagebyen og generelt på Nordre Jarlsberg brygge.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Ringmur i betong/blokker/elementer og med støpt plate på mark. Huset er oppført i bindingsverk, isolert med mineralull. Utvendig kledning av trepanel. Taket er tekket med betongtakstein. For øvrig, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Noen positive og negative forhold ved eiendommen:
- Vinduer: 2-lags isolerglass.
- Rekkehus leilighet som er tilnærmet ny.
Innvendig fremstår den med liten/tilnærmet uten bruksslitasje.

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 2. etasje: 71 kvm. Loft: 42 kvm.

Bruksareal per etasje: 2. etasje: 67 kvm. Loft: 40 kvm.

lnngår i p-romsareal: 2. etasje: Vindfang, gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 2 soverom. 3. etasje: Trapperom/gang, bad, tv-stue/soverom, soverom.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 339,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 11 054
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Eiendomsskatt ca. kr. 6.502,- for 2019.
Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

lN-Ordning
Borettslaget har ikke IN-ordning/har IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld).

Avdragsfrihet
Lånet i XX har noen år med avdragsfrihet: Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling xx/xx-201x utgjøre ca. kr xxxx,- pr. mnd for denne boligen.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00231

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 03.07.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 03.06.2019
Energiattest, datert 03.06.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Opplysninger fra forretningsfører OBOS Eiendomsforvaltning, datert , inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.