Adresse

Underåsveien 22
3070 SANDE I VESTFOLD

Prisinformasjon

Prisantydning: 7.950.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 198.750 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 213.904

Totalpris med omkostninger kr 8.163.904

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Per Ø. Bolstad
+4790183737
pob@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 240

Bruksrareal: 259

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 4091

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1919

Energimerking: G Gul

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger fra ca. 1. desember 2019.

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 324
Bruksnr: 7
Kommune: Holmestrand

Gårdsnr: 324
Bruksnr: 64
Kommune: Holmestrand

Innhold
Boligen er meget innholdsrik og inneholder:

1.etg.: overbygget inngangsparti, stor hall med trapp, stor stue og spisestue, kjøkken, soverom/bibliotek, egen avdeling med kjøkkeninngang, bad og sep.wc. Utgang til overbygget veranda fra stuen.
2.etg.: 3 soverom hvorav det største har utgang til egen balkong med utsikt, stort bad med egen spaavdeling.
Kjeller: kjellerstue, kjøkken, stor vinkjeller. Boder. Utgang til hagen fra denne etasjen.

Stor garasje med innredet loftsrom. Loftsrommet er ikke byggemeldt som oppholdsrom, men er perfekt som trimrom eller hjemmekontor.

Standard:
Boligen er opprinnelig oppført i 1919, men er i perioden 2000-2006 vesentlig rehabilitert og påkostet både innvendig og utvendig. Fremstår idag som en tiltalende og herskapelig boligeiendom.

Gulv: Parkett, skifer og fliser.

Vegger: Hovedsaklig malte veggflater i lyse og moderne farger.

Kjøkken: Moderne innredning med godt med skapplass. Integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og kjølerom.

Bad 1. etg.: Fliser på gulv, malte vegger. Dusjkabinett. Innredning og opplegg til vask og tørk.

Bad 2.etg..: Fliser på gulv og vegger, servant i innredning, wc, egen spaavdeling med dusjkabinett og badekar. Her er det skipsgulv og eksklusive paneler på vegger.

Utendørs boblebad på terrasse.

Innlagt fiber.

Parkering:
I egen garasje og gårdsplass

Oppvarming:
Vannbåren varme i gulv i 1. etg. (ikke kjølerom) og bad 2. etg. som varmes via luft til vann varmepumpe, peis i stuer og hall, biopeis i kjellerrom og kjøkken 1. etg.
Luft til luft varmepumpe i stue i hovedhuset og i loftsrommet over garasje.

Beliggenhet:
Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i barnevennlig blindgate på Tandbergåsen i Sande. Meget solrikt - også ettermiddags-/kveldssol. Fin utsikt utover bygda og nedover mot Sande sentrum.

Relativt nyetablert boligstrøk med umiddelbar nærhet til/grense mot friområder/marka. Stor balløkke/lekeplass rett ved.

Kort vei til Sande sentrum med jernbanestasjon, forretninger, bank, apotek, skoler etc. Kort vei også til fjorden med ypperlige muligheter for bade- og båtliv.

15-20 minutter kjøring til Drammen sentrum.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Parkmessig opparbeidet selveiertomt på litt over 4 mål. Opparbeidet med asfaltert innkjøring og asfaltert/stenlagt gårdsplass, fine plenarealer og terrassearealer.

I tillegg til egen tomt på gnr. 24, bnr. 7 medfølger gnr. 24 og bnr. 64 (felles vei) i handelen.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Gjeldende regulering: Boligområde, se vedlagte reguleringsplan med kart og bestemmelser

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest vedr. påbygg fra 2006. Fra opprinnelig oppføring i 1919 finnes det ikke ferdigattest, men dette anses helt normalt.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Kjeller: Kjellerstue, trapperom/hall 1. etg: Stue, spisestue, kjøkken, kontor/bibliotek , bad m/wc, hall m/trpp, vindfang, soverom, wc 2. etg: 3 soverom, bad m/wc, gang m/trapperom

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Det foreligger ikke påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 9 400,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 23 000
Forbruk av andre varmekilder kr 10 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 072 445,-
Sekundær formuesverdikr 3 860 802,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00196

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 21.08.19
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 09.05.19
Selgers opplysningsskjema for eiendommen,
datert 23.08.19
Energiattest, datert 23.08.19
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
med bestemmelser og kart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.