Adresse

Lunden 10
3030 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 15.500.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 387.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 402.654

Totalpris med omkostninger kr 15.902.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning
Megler

Trond A. Helgerud
+4791360434
tah@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 496

Bruksrareal: 571

Antall soverom: 5

Tomtestørrelse: 3605

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 2004

Energimerking: D Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Alarm
 • Barnevennlig
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 413
Kommune: DRAMMEN

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 412
Kommune: DRAMMEN

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 1564
Kommune: DRAMMEN

Gårdsnr: 80
Bruksnr: 1565
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Planløsning:
1. etasje: Hall/trapperom, gang, omkledningsrom, mellomgang, vaskerom, strykerom, peisestue, tv-stue, kjøkken/spisestue, wc og garasje.

2. etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, 3 bad/wc og omkledningsrom.

Underetasje, hoveddel: Trapperom/hall//spisestue, kjellerstue/gildehall, mellomgang, treningsrom, tv-stue/kinorom, mellomgang, vinkjeller, 2 boder og teknisk rom.

Underetasje, hybel: Vindfang, stue/kjøkken, bad/ wc og soverom.

Annet: Utebod på ca. 11 kvm.

Hall
Allerede fra første øyekast gir boligen et hint om at her finnes det mer enn bare det lille ekstra. Via to-fløyet ytterdør er det inngang til en majestetisk hall med 6,4 meter takhøyde. En gedigen lysekrone med funklende krystaller setter prikken over i-en.

Rommet har åpent galleri mot andre etasje, en pen trapp, downlights, integrerte høyttalere, og gulv belagt med sorte granittfliser. To doble glassdører fører inn til peisestuen, det er åpent til tv-stuen og til gang mot en fløy med vaskerom, strykerom, omkledningsrom og dør til garasje. Ved ytterdøren er det et plassbygd garderobeskap og den samme typen skap er plassert i omkledningsrommet.

Kjøkken og spisestue
Kjøkkenet og spisestuen er et staselig rom med karnapp, mange vinduer og utgang til terrasse. Rommet fremstår som skreddersydd ned på detaljnivå med en eksklusivitet stil som ikke er prangende. Kjøkkeninnredningen er hvit, fra JH-interiør, plassbygd med innenforliggende profilfronter, flere belyste vitrineskap og vakkert listverk mot himling. Det er også fire innfelte høyttalere i himlingen.

Koke-sonen er bygd inn i en engelsk grueløsning med medaljongfliser på vegg, belysning, ventilator og fine profiler. Her finnes en ekstra bred, planlimt induksjonstopp fra Gaggenau, nedfelt i sort granittbenk. En kjøkken-øy er plassert i senter og har flere skap, underlimt vaskekum og frokostplasser. Det er også en hovedvaskekum i den andre benken, og denne har kjøkkenkvern.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, oppvaskmaskin, kaffemaskin og dampovn fra Miele, og et Amana kjøleskap med vanndispenser. Høye, plassbygde vitrineskap mot spisestuesonen gir en perfekt utstilling for det fineste serviset. Det er god plass for langbord, selskapeligheter og hverdagshygge, og en lekker gasspeis sørger for varme og hygge til måltidene.

Tv-stue og peisestue
I første etasje har boligen to meget flotte stuer, den ene med inngang fra kjøkken og den andre med to doble fløydører mot hallen. Rommene har gulv i enstavs parkett, glatte veggflater i en lys nyanse, downlights og integrerte høyttalere. Takhøyden i etasjen er ca. 2,75 m. Stuen tilknyttet hallen har stukkaturlignende listverk, en takrosett og ekstra utsmykning i himling.

I senter av rommet sørger en engelsk peis for den gode stemningen. Ildstedet har stilig omramming og glassdør med messingkant. Fra denne stuen er det utgang til en solfylt markterrasse som omkranser tre sider av boligen.

Store sprossevinduer preger begge rom, og i stuen tilknyttet kjøkken er det karnapp. Denne stuen har også plassbygde bokhyller og tv-benk fra JH-interiør, samt en innfelt gasspeis med glassfront.

Kjellerstue/gildehall, vinkjeller, treningsrom og kino
Underetasjen er som et skattekammer av ulike rom for enhver anledning. Det første rommet er en kjellerstue med gildehall. Rommet har to soner som deles av en teglsteinskledt vegg med bueåpninger. Den ytterste delen av rommet har plass for langbord, og den innerste delen har en rustikk kjøkkeninnredning med vaskekum, og en komposittbenk med nedfelt biopeis.

Rommet har innfelte høyttalere, gulv i enstavs parkett og vegger kledt i bred plank. Innerste del har glassdører og gluggevinduer med smijernsdekor mot en grottelignende vinkjeller som er helt fantastisk. En stor kampestein midt i rommet har fått påmontert glassplate, det henger rustikke lykter i tak og steintaket støttes av gruvebjelker. Gulvet er flislagt og det er fakkellysestaker på hver side av døren.

Fra kjellerstuen er det inngang til et trimrom med flislagt gulv, downlights, og innfelte høyttalere i vegg og himling. Røropplegg til dusjbad.

Innenfor trimrommet ligger et lydisolert kinorom med downlights, innfelte høyttalere og prosjektor. Dette rommet har eget mediesenter. Rommet er stort, så man kan samle mange til den gode filmopplevelsen.

Bad/wc/vaskerom
Hoveddelen inneholder tre bad, et gjestetoalett og et vaskerom. Toalettrommet ligger i første etasje, med praktisk inngang fra hallen. Rommet har sorte granittfliser på gulv, tapet på veggene, høyttalere i himling, påkostet servantinnredning og et veggmontert toalett.

Hovedbadet ligger tilknyttet soverom med omkledningsrom. Dette badet har sandbrune fliser på gulv og vegger, gulvvarme, downlights og innfelte høyttalere. Rommet har to vinduer og under disse er det et innfliset Hurricane badekar for ekstra velvære. Badet har også en dusjnisje med glassdør, takdusj, hånddusj og flere funksjoner. Badet har veggmontert toalett, glasservant på pent servantmøbel, to fossefallsarmaturer og speil med belysning.

Bad 2 og 3
De to andre badene har mosaikkfliser på gulv, gulvvarme og hvite veggfliser. Det er takvindu i hvert av dem og taket er i hvitmalt panel. Badene har dusjnisje med glassdør og regnfallsdusj, samt toalett og en pen servantinnredning med heldekkende glasservant. Det er innmurt speil over servanten og håndkletørker på vegg.

Vaskerom og strykerom
Vaskerom og strykerom ligger i egen fløy med omkledningsrom, og her er det også tørrskodd inngang til garasjen. Vaskerommet har egen utgang til hagen. Både vaskerom og strykerom har lyse fliser på gulv, lysmalte vegger og gulvvarme.

I strykerommet er det plassert tørkeskap, mens vaskerommet har vaskekum, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i plassbygd innredning.

Soverom og garderobe
Hoveddelen har tre flotte soveromsuiter i andre etasje – hver med eget bad og utgang til terrasse eller balkong. Alle rommene er lyse og pene med downlights, gode vindusflater og enstavs parkettgulv.
Det ene har plassbygde garderobeskap, og hovedsoverommet har inngang til et velinnredet omkledningsrom.

Boligen har plassbygde garderobeskap i hall, på omkledningsrom i første etasje og på vaskerom. Skap og garderobeløsninger er levert av JH-Interiør AS. Boligen har også to boder i underetasjen og en utebod på ca. 11 kvm.

Hybel
I underetasjen ligger en hybel med egen inngang. Vindfanget har praktisk inngang til bod, stuen ligger i åpen løsning med kjøkken, det finnes et helfliset bad og et soverom. Soverommet har et volum på 12 kubikk. Kjøkken og stue har flislagt gulv og veggene er kledt i panel.

Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter i høyglans, benkeplate i laminat og stålplate over benken. Det er ventilator over kokesonen og opplegg for både vaskemaskin og oppvaskmaskin. Badet i hybelen har gulvvarme, og innredning bestående av toalett, servant med skap og dusjhjørne med kar. Som resten av boligen er den tilknyttet balansert ventilasjon.

Uteområder
Boligen har flere flotte uteplasser hvor sola kan nytes i fulle drag. Utenfor hovedplan er det laget en stor markterrasse som går langs tre sider, med møbleringsmulighet i flere soner. Terrassen har utgang fra stue, vaskerom og kjøkken/spisestue. Terrassen har dekke av IPE og innerste del har downlights og høyttalere.

I andre etasje, utenfor to av soverommene, er det to terrasser på ca. 7 kvm hver. Disse har kott på hver side og downlights i gesimsen. Fra hovedsoverom i samme etasje er det utgang til en overbygd balkong på ca. 9,5 kvm. Gangen har adkomst til en overbygd terrasse på ca. 12 kvm som ligger over inngangspartiet i etasjen under. Flere av disse uteplassene har en vidstrakt utsikt.

Inngangspartiet til boligen er flott med tofløyet, mørk ytterdør fra 2008. Den flotte boligen har et unikt utseende, hovedsakelig kledd i lavastein på alle yttervegger, og med irrgrønn takstein. Vinduene har sprosser, og det er rikelig av dem. Det er integrert garasje på siden og egen inngang til hybel på baksiden. Ved innkjørselen er det anlagt barkdekte blomsterbed med vintergrønt. Et uthus på 11 kvm sørger for oppbevaringsplass for hageutstyr.

Standard:
Boligen har balansert ventilasjon fra Flexit og det er montert fullverdig enøk-styringsanlegg for varme og lys. Styringssystemet er av typen Elco-matic. El-anlegget er i hovedsak skjult og sikringsskapet har automatsikringer i et stort skap som er godt dimensjonert. Det er eget sikringsskap til hybelen. Stikk, brytere osv. er i Elko+ design.

Det er høyttalere i kinorom, kjøkken, tv-stue, stue, hall, toalett, kjellerstue, trimrom og hovedbad, samt utvendig utenfor kjøkken og stue i første etasje.

Boligen har vannmåler. Varmtvannsbereder på 287/83 liter fra 2008, type Oso Kombi EP 400, er tilkoblet elkolbe på 15 KW, samt hurtigvarmer på 12 KW. Alle tekniske installasjoner er plassert på teknisk rom.

Det er montert sentralstøvsuger, brann- og innbruddsalarm. Det er ringeklokke med kamera ved ytterdøren, og innvendig callingsystem i stue og soverom

Parkering:
Det er parkering i integrert dobbelgarasje og på stor gårdsplass. Garasjen har flislagt gulv, malte plater på veggene, downlights i himling og vannbåren varme. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Oppvarming:
Eneboligen har vannbåren varme i alle rom, med unntak av de tre soverommene i andre etasje. Det er også vannbåren varme i garasjen. Det er peis med innsats i stuen, gasspeis i tv-stue og kjøkken/spisestue, en engelsk peis i peisestuen og en biopeis i kjellerstuen.

Beliggenhet:
Eiendommen ligger i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. Tomten strekker seg skjermet opp mot marka, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. I nærheten ligger Blektjern, Haddelandsdammen og Gamlebakken. Sistnevnte er en populær akebakke vinterstid, og turløype ned til byen på sommeren.

Fra eiendommen er det kort vei til Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er flere butikker innen gangavstand, samt kjøpesenter og en rekke ulike helsetjenester.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger 10-11 min unna med bil. Alpine gleder finner du i både Haukåsbakken og på Drammen Skisenter, kun en liten kjøretur unna

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 – alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé, flere andre butikker og treningssenter. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt senterne Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Nærmeste holdeplass er Bernås som ligger ca. 170 meter fra boligen. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hallermoen barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Eiendommen har en idyllisk beliggenhet helt opp mot marka, med fantastisk utsikt og meget gode solforhold. Den store eiendommen består av fire bruksnummer, som til sammen utgjør et areal på drøye 3,6 mål. Hagen er flott opparbeidet med stor gressplen rundt hele boligen, kun oppbrutt av en stor, singlet gårdsplass. En velstelt hekk rammer inn deler av hagen, og skogen ligger helt inntil i bakkant. Thujahekk mot syd ligger i denne eiendommens tomtegrense.

En liten del av plenen/​​​​​​​​eiendommen - ca 85kvm mot sydvest er opparbeidet inne på tomten til naboeiendom 80/​​​​​​​​83. Det er laget en
avtale om eksklusiv bruksrett til dette arealet.

Adgang til utleie
Enebolig med hybel

Radon
Fra 1. januar 2014 må radonverdier oppgis for alle boliger som helt eller delvis er utleid. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak. Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling etter strålevernforskriften på denne eiendommen. Kjøper må selv sørge for å oppfylle bestemmelsene om målinger og eventuelle tiltak.

Regulering

Gjeldende regulering:

Regulert til boligformål ihht reguleringsplan for Bernås av 1984. I det vesentlige avsatt til boligformål. For detaljer se vedlagte utskrifter fra Drammen kommune.

Eiendommen består av 4 forskjellige gnr/​​​​​bnr.

1) Hovedeiendommen 80/​​​​​413 som bebyggelsen er plassert på utgjør 1535 kvm.

2) Denne eiendommen har i tillegg til selve hovedeiendommen en separat boligtomt 80/​​​​​412. Denne utgjør 1611kvm og er ferdig regulert til boligformål.

3) Del av adkomstvei inn 80/​​​​​1564 utgjør 138 kvm

4) Del av adkomstvei inn 80/​​​​​1565 utgjør 312 kvm

Den­ne eiendommen er i avtale/erklæring datert 06.09.2019 gitt rett til vederlagsfri bruksrett og forkjøpsrett til et are­al/​​​​​om­rå­de som er an­lagt/​​​​​opp­ar­bei­det in­ne på naboeiendommen 80/​​​​​83. Arealet utgjør ca 85 kvm og avtalen følger som vedlegg til denne salgsoppgaven

På naboeiendom 80/​​​​​83 er det er det regulert inn boligtomter - se vedlagt reguleringskart. Det er avtalt at fremtidig adkomst til disse skal skje over deler av 80/​​​​​1564 og 1565. Se vedlagt erklæring/​​​​​kartskisse. Veitraseen i avtalen er endret/flyttet lenger vekk fra denne eiendommens bebyggelse enn reguleringskartet viser.
Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest fra 2008.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Positive og negative forhold ved eiendommen:
Takstmanne skriver bl.a:
Boligens tilstand anses å være meget god, den ble rehabilitert i tidsrommet 2008-2010, arbeidene er utført av fagfolk. Boligen innehar en meget høy standard, det er meget god kvalitet på materialer, utstyr og håndverksmessig utførelse. Det må likevel
påregnes kostnader til normalt vedlikehold av utvendige/innvendige overflater, innredninger og utstyr

Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Underetasje: Trapperom/hall//spisestue, kjellerstue/gildehall, mellomgang, treningsrom, tv-stue/kinorom, mellomgang. Sokkelleilighet: Vindfang, stue/kjøkken i hybel, bad/ wc og soverom. 1.etasje: Hall/trapperom, gang, omkledningsrom, mellomgang, vaskerom, strykerom, peisestue, tv-stue, kjøkken/spisestue og wc. 2.etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, 3 stk bad/wc og omkledningsrom.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Anlegget er besiktiget i 2015. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 13 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 109 000
Forbruk av andre varmekilder kr 5 000,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årslall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00193

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 22.05.2019
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 24.06.2019
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 04.06.2019
Energiattest, datert 11.06.2019
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold
Tinglyste servitutter
Erklæring datert 06.09.2019 vedrørende veirett
Erklæring datert 06.09.2019 vedrørende bruksrett/​​​forkjøpsrett til areal

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.