Adresse

Østlia 1
3060 SVELVIK

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.800.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 145.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 207,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 585,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 585,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 14 300,-


Sum øvrige omkostninger kr 160.677

Totalpris med omkostninger kr 5.960.677

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Geir Storli
+4748899790
gs@dahlas.no

Kort om eiendommen

Representativ og pen enebolig i attraktivt boligområde.
Boligen har steinlagt inngangsparti samt gruslagt gårdsplass i forbindelse med parkering og garasje. Meget pent opparbeidet og beplantet hage.
Boligen fremstår som pen og velholdt og har en normalt god standard. Huset har store og fine stuer med utgang til terrasser som gjør at huset blir veldig funksjonellt. I hovedetasjen er det også en spisestue som ligger til tilknytting til kjøkkenet. Kjøkkenet har en nyere innredning og fremstår som pent. Hovedsoverom med bad og wc.
Underetasjen inneholder: vindfang, trappehall, wc, stue, tre soverom, kontor, vaskerom, bad m/wc, gang, badstue, kjølerom samt boder.I tilknytting til boligen er det en trippel garasje på hele 73 kvm som også har lagringsplass.

Vi må vite på forhånd om du kommer på visning og ber deg ta kontakt for avtale om visning på angitt dag. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Areal og byggeår

Primærareal: 260

Bruksrareal: 279

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 1396

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1978

Energimerking: E Gul

Fasiliteter
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Barnevennlig
  • Moderne
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Rolig
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 324
Bruksnr: 68
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen inneholder i underetasjen: vindfang, trappehall, wc, stue, tre soverom, kontor, vaskerom, bad m/wc, gang, badstue, kjølerom samt boder.

1. etasje inneholder: stor stue med utgang til terrasser, spisestue, kjøkken, wc, bad samt soverom.

I tilknytting til boligen er det en trippel garasje på hele 73 kvm som også har lagringsplass.

Standard:
Representativ og pen enebolig i attraktivt boligområde.

Boligen har steinlagt inngangsparti samt gruslagt gårdsplass i forbindelse med parkering og garasje. Meget pent opparbeidet og beplantet hage.

Boligen fremstår som pen og velholdt og har en normalt god standard. Huset har store og fine stuer med utgang til terrasser som gjør at huset blir veldig funksjonellt. I hovedetasjen er det også en spisestue som ligger til tilknytting til kjøkkenet. Kjøkkenet har en nyere innredning og fremstår som pent. I samme etasje er det også et bad med separat wc og tilgang til hovedsoverommet.
Det er parkett på gulvene, på kjøkkenet er det en stavs parkett. Malte vegg- og himlingsflater. Badet i denne etasjen er fra byggeår.

I underetasjen er det fliser på gulvet både i vindfang og i hallen. Forøvrig parkett og laminat på gulvene. Malte, tapetserte og panelte vegg- og himlingsflater.

Parkering:
Det er en tredobbel garasje på eiendommen samt godt med parkering på egen tomt.

Beliggenhet:
Boligen ligger i Juveåsen kort vei til Svelvik sentrum. Boligen ligger i et stille, rolig og etablert boligområde. Meget fin utsikt fra boligen.

Svelvik sentrum, "Vestfolds nordligste sørlandsby" med alle nødvendige servicetilbud. Sentrum er et hyggelig lite tettsted med trange gater og små butikker og spisesteder.

Kystlinje langs hele kommunen med båt- og badeliv om sommeren. Gode fiskemuligheter.

Ca. 25 minutters kjøring til Drammen og ca. 50 minutters kjøring til Oslo. Gangavstand til bussholdeplass, samt gode bussforbindelser fra Svelvik sentrum til både Drammen og Sande.

Svelvik har et rikt fritidstilbud med bl.a fotball, tennis, håndball, turn, seilforening samt flere andre tilbud. Kort vei til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Fergeforbindelse Svelvik-Hurumlandet, som gir kort vei til Holmsbu og Rødtangen.

Se flott film om Svelvik her:
http://www.youtube.com/watch?v=dD7zSLFqOhM&feature=youtu.be

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet og beplantet selveiertomt. Dette er en veletablert hage som er opparbeidet med plener, busker, trær og blomster.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Bebyggelse- nåværende

Gjeldende regulering:
Bolig fra 15.08.1973.

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Positive og negative forhold ved eiendommen:
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Boligen er oppført i bindingsverk på grunnmur av betong. Taket er tekket med glassert takstein.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: Underetasje: 153 1. etasje: 126

Bruksareal per etasje: Underetasje: 134 1. etasje: 126

lnngår i p-romsareal: Underetasje: Vindfang, gang, trappehall, wc, stue, tre soverom, bad m/ wc, kontor, vaskerom. 1. etasje: stue, kjøkken, bad, trapperom, soverom og wc.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, anlegget er kontrollert og utbedringer er utført i februar 2020.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen):
Etter befaring 12.06.2018 er det ingen mangler, pipa er foret.
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 10 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 23 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 093 412,-
Sekundær formuesverdikr 3 936 283,-
Formuesverdi årstall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00169

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 15.06.2020
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 11.06.2020
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 15.04.2019
Energiattest, datert 14.05.2019
Kopi av informasjon fra stedlig energiverk vedrørende eiendommens el‐anlegg datert 23.04.2019
Kopi av informasjon fra Drammensregionens brann‐ og feiervesen, datert 27.06.2016
Situasjonskart
Eiendommens reguleringsmessige forhold

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om bebyggelse - Tinglyst dato 19.09.1974
Bestemmelse om bebyggelseAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.