Adresse

Kristoffer Ryghs vei 52
3050 MJØNDALEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.190.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 127.500 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 142.654

Totalpris med omkostninger kr 5.332.654

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Kort om eiendommen

Meget attraktivt beliggende i Eplehagen i Mjøndalen hvor det er etablert, tilbaketrukket og skjermet. Rolig gate i enden av blindvei med gode solforhold. Kort vei til barnehage, skole, golfbane, off. kommunikasjon, samt rikt idrettstilbud i Mjøndalen. Gangsti til Milevann samt Mjøndalen sentrum. Ca 10 - 15 min kjøring til Drammen sentrum. Ca 7 km til Gulskogen Senter. Kort vei til påkjøring E-134 - ca 45 min kjøretid til Oslo.

Stor, pen og velholdt enebolig m/dbl. garasje i enden av blindvei - gode solforhold og fin utsikt - 2 stuer - 5 soverom - 2 bad/vaskerom. En meget godt vedlikeholdt og funksjonell familiebolig med fin planløsning. Barnevennlig beliggenhet på Ryghkollen nær turløypenett og gangavstand til Mjøndalen sentrum.

Areal og byggeår

Primærareal: 210

Bruksrareal: 277

Antall soverom: 5

Tomtestørrelse: 649

Boligtype: Enebolig

Eierform: Selveier

Byggeår: 1996

Energimerking: E Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 211
Bruksnr: 78
Kommune: Drammen

Innhold
Boligen innehar 2 plan samt loft og garasje for 2 biler og inneholder:

1.etg: Hall, trapperom, bad med dusj, servant og wc, stue/spisestue, kjøkken, soverom, teknisk rom/vask,

2.etg: Trapperom, gang, bad m/dusj, servant og wc, stor stue m/utg. terrasse på 22 kvm, TV-stue, 4 soverom, kott

Loftsrom. Garasje for 2 biler.

Standard:
Stor, pen og velholdt enebolig m/dbl. garasje i enden av blindvei - gode solforhold og fin utsikt - 2 stuer - 5 soverom - 2 bad/vaskerom. En meget godt vedlikeholdt og funksjonell familiebolig med fin planløsning. Barnevennlig beliggenhet på Ryghkollen nær turløypenett og gangavstand til Mjøndalen sentrum.

Vinduer: 2- lags isolerglass m/sprosser
Gulv: Parkett, skifer, fliser
Vegger: Malt panel, brystpanel, tapetserte og malte flater,

Canal Digital. Integrerte hvitevarer med varmluftsovn, bred induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjølehjørne og fryser.

Nåværende eier har engasjert arkitekt for tegning av huset og til å bygge ut garasje og tilbygg over garasje. Det er videre gjort ulike oppgraderinger av innredninger og utstyr i nyere tid såvel som oppussing av ulike rom og flater.

Parkering:
Garasje for 2 biler samt på gårdsplass.

Oppvarming:
Peis med innsats og elektrisk/varmekabler. Nobe styringssystem for ovner. Gulvvarme i hall/trapperom samt bad.

Beliggenhet:
Meget attraktivt beliggende på Ryghkollen nær Mjøndalen sentrum hvor det er etablert, tilbaketrukket og skjermet. Rolig gate i enden av blindvei med gode sol- og utsiktsforhold. Kort vei til barnehage, skole, golfbane, off. kommunikasjon, samt rikt idrettstilbud i Mjøndalen. Gangsti til Miletjern samt Mjøndalen sentrum. Ca 10 min kjøring til Drammen sentrum. Ca 7 km til Gulskogen Senter. Kort vei til påkjøring E-134 - ca 45 min kjøretid til Oslo.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Pent opparbeidet og beplantet med plen, hekker, prydbusker og beplantning. Stensatt gårdsplass og inngangsparti.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Beliggende innenfor kommuneplan av 07.10.15, boligbebyggelse. Ingen pågående planarbeid i nærområdet.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1996, samt ferdigattest for tilbygg fra 27/5-14.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1.etg: 135 kvm 2.etg: 130 kvm Loft: 12 kvm

Bruksareal per etasje: 1.etg: 83 kvm 2.etg: 127 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt teknisk rom/kott/loft.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra selger: Det foreligger ingen påbud om utbedringer/mangler ved anlegget.

Vårt firma har innhentet opplysninger fra Drammensregionens brannvesen (feiervesen): Tilsyn 0908-16. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Selger skal innen overtagelse felle 4 furuer mellom denne eiendommen og nabo.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 8 000,-

Det er installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet, ca 100 m privat, asfaltert vei.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 20 600
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 1 291 248,-
Sekundær formuesverdikr 4 648 493,-
Formuesverdi årstall 2018

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00185

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 270619
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 010519
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 010519
Energiattest
Situasjonskart

Tinglyste heftelser

Bestemmelse om veg - Tinglyst dato 19.12.1991
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Jordskifte - Tinglyst dato 20.02.2001
Grensegangssak GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLEREAnnonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.