Adresse

Ole Steens gate 9
3015 DRAMMEN

Prisinformasjon

Prisantydning: 5.990.000

Felleskost: 4.401

Felleskost inkluderer:

bygningsforsikring, felles strøm, renovasjon, TV og bredbånd, Serviceavgift GWP Aktiv AS, garasje samt generell drift og vedlikehold av fellesarealer.

Omkostninger


Dokumentavgift: 23.250 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Eierskiftehonorar kr 5 000,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 9 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 39.404

Totalpris med omkostninger kr 6.029.404

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 7 100,- .
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 89

Bruksrareal: 93

Antall soverom: 2

Etasje: 3

Tomtestørrelse: 3944

Boligtype: Leilighet

Eierform: Selveier

Byggeår: 2018

Energimerking: B Grønn

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Sentralt
 • Bademulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 114
Bruksnr: 418
Seksjonsnr: 39
Kommune: DRAMMEN

Innhold
Leiligheten er beliggende i 3. etg. og inneholder:

Entré med garderobeplass, bod, bad med dusjhjørne, servant, wc og vaskemuligheter, gang, 2 soverom, stue/spisestue med utgang veranda, åpen kjøkkenløsning.

Bod og parkeringsplass i felles kjeller med adkomst via heis.

Standard:
Ny, stor og lekker 3-roms selveierleilighet med romslig balkong og garasje i et sameie med flotte fasiliteter inkludert - her tilbys et fullt utstyrt treningsrom, velværeavdeling med badstue og varmekulp, lounge, rolig bibliotek, aktivitetsgruppe, gourmetkvelder og ulike kurs. Her finnes også to gjesterom ved behov, servicekontor og selskapslokale. Et eget vertskap stilles til disposisjon.

Entré
Det er heis og trapper til etasjeplan. Allerede i entreen får du et godt inntrykk av den lekre leiligheten. Rommet har enstavs eikeparkett på gulv med lun gulvvarme, akkurat som i de øvrige oppholdsrommene. Det er downlights i tak samt callinganlegg.

Stue/spisestue
Store vindusflater gir optimale lysforhold i stuen og utgang til balkongen. Rommet er ellers innbydende med enstavs eikeparkett på gulv og vegger i moderne farger. Stuen har åpen kjøkkenløsning og fremstår som en sosial sone med god plass til møblement, eksempelvis spisebord og sofainnredninger.

Kjøkken
Kjøkkenet er arealeffektivt og byr på fin skapplass. Kjøkkeninnredningen har moderne, hvite fronter i kontrast til stuefargen, som igjen passer perfekt til benkeplaten. Benken har vaskekum, med hvite fliser på veggen i bakkant. Kjøkkenet har alle nødvendige hvitevarer integrert, som oppvaskmaskin, stekeovn, keramisk topp, ventilator og kombinert kjøl/frys.

Bad/wc/vaskerom
Badet har gulvvarme, downlights og pene fliser i lyse farger som passer godt sammen. Innredningen består av servantskap med heldekkende servant og veggspeil. Rommet har for øvrig vegghengt toalett, dusjhjørne med rette glassdører og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har gode soverom med 1-stavs eikeparkett på gulv og vegger i moderne farger. Hvite garderobeskap gir godt med plass til å holde orden på klærne. For lagring er det bod tilliggende entreen og en disponibel bod i felles kjeller.

Teknisk
Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av bod og soverom - tilknyttet fjernvarme. Elektriske kabler på bad. Det er balansert ventilasjon, sikringsskap med automatsikringer, samt downlights på bad og i entré. Callinganlegget har kamera og bygget har heis.

Parkering:
Parkering i felles garasjekjeller, forøvrig etter bestemmelser for området.

Oppvarming:
Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av bod og soverom - tilknyttet fjernvarme. Bad har elektriske varmekabler. Det er balansert ventilasjon.

Beliggenhet:
Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til like ved sentrumskjernen av Drammen. Det er kort gange til byens pulserende uteliv og den vakre elvepromenaden med utendørs servering, grønne lunger og fine badestrender.

Legg gjerne turen via Ypsilon til Union Brygges urbane mangfold hvor det bys på restauranter, kafeer, rockescene og et spennende kulturliv. På Papirbredden finner du også Campus Drammen – en av landets mest moderne kunnskapsparker.

Det er i tillegg kort vei til Drammensbadet – Norges største badeanlegg, Drammenshallen og idrettsparken på Marienlyst med fotballbaner og skøyteis. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. I området ligger også hallen til Drammen Tennisklubb med fire baner.

Vil du heller la deg inspirere av skogens magi kan du legge turen til ”Sikksakken” bak sykehuset og ta deg innover i Bragernesåsens flotte turområder. Her venter både Åspaviljongen og Spiralen med herlige utsiktspunkter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Bunnpris og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger gågatene, Magasinet og Torget Vest i spaseravstand. CC Drammen ligger også i nærheten med storhandel og småhandel under samme tak.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Losjeplassen som ligger ca. 200 m fra boligen. Det er ellers kort vei til Brakerøya og Drammen togstasjon - fra sistnevnte har også Flytoget avgang.

Adkomst:
Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Dahl AS.

Beskaffenhet:
Leiligheten har en god balkong med plass til enkel møblering. Herfra er det godt utsyn til omkringliggende gater og mot Strømsøåsen. Det er pent opparbeidede fellesarealer rundt bygningsmassen, og sameiet kan tilby et rikt utvalg av fasiliteter; blant annet mosjonstilbud og velvære.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Regulering

Regulert under sentrumsplanen vedtatt 11.05.06 samt detaljreguleringsplan for Grev Wedels plass vedtatt 1.2.16, reg. bolig.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse, men ikke ferdigattest.

Beskrivelse (type bolig)
Når du kjøper en eierseksjon/-leilighet, kjøper du en andel av en eiendom og får en eksklusiv bruksrett til en del av eiendommen, normalt en leilighet. Du blir medlem i et sameie (hos Lovdata kan du lese lov om eierseksjoner), og må betale fellesutgifter til bl.a. forsikring, vaktmester, vedlikehold og oppvarming av fellesarealer. Du har full råderett over boligen, og kan bl.a. pantsette den, belåne den og foreta innvendig oppussing. Du er normalt ikke ansvarlig for annen gjeld enn den du selv tar opp i forbindelse med kjøpet av boligen. Sameiet kan imidlertid ha felles gjeld og ta opp felles lån for å finansiere oppussings- og rehabiliteringsarbeider. Du vil da være ansvarlig for din andel av dette.

Dersom det er vedtektsbestemt at ny eier skal godkjennes av styret i sameiet, er dette en forutsetning for lovlig å kunne ta boligen i bruk.

Dersom kjøper ikke blir godkjent av sameiet iht. vedtektene, må enten boligen videreselges for kjøpers regning og risiko eller få styrets vurdering rettslig prøvd. Det er kjøpers risiko om slik godkjennes gis.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje:

Bruksareal per etasje:

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt bod.

Diverse
Sameiet Grev Wedels Plass er helt nytt og perfekt for den voksne som ønsker fasiliteter med fokus på økt livskvalitet; være seg i form av mosjon, velvære eller kulinariske opplevelser. Dette er et bokonsept du ikke har sett maken til i byen og mulighetene er mange.

Eiendommen kan nemlig tilby et fullt utstyrt treningsrom, velværeavdeling med badstue og varmekulp, lounge, rolig bibliotek, aktivitetsgruppe, gourmetkvelder og ulike kurs, for å nevne noe. Her finnes også to gjesterom ved behov, servicekontor og selskapslokale. Et eget vertskap stiller til disposisjon.

Orientering fra administrasjonen:
Da er også Velværeavdelingen klar til bruk, vi har gjort en avtale med Vision Spa, som skal sørge for vedlikehold og riktig vannkvalitet av massasjebadet. Ellers er det 2 flotte saunaer til din disposisjon, 1 tradisjonell og 1 IR sauna, samt 2 garderober.

Treningsrommet er allerede åpnet og tatt i bruk, her har det blitt gjort noen endringer på plasseringer av utstyr som vi håper dere finner tilfredsstillende.

Vedlagt finner dere Trivselsregler for begge avdelinger, dette er laget for at den enkelte viser hensyn og gjør opplevelsen så god som mulig for alle som er i avdelingene!

Vi har jobbet i kulissene for å få hjemmesiden vår ferdig og kan i dag lansere den – klikk deg inn og gjør deg kjent med innholdet https://www.gwpaktiv.no/
Hjemmesiden er tenkt å fungere som sameiets husavis! Her skal du få oversikt over aktivitetsgrupper og hvem som leder de forskjellige, informasjon om sammenkomster og øvrige aktiviteter som vil finne sted i fellesrommene.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som er fastmontert og integrert følger med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 5 000,-

Det er installert vannmåler. Oppgitt beløp er stipulert ift. tilsvarende leiligheter.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 10 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på stipulert forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Andel formue
kr 8 691,- pr. 27.03.2019

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 0,-
Formuesverdi årstall

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00139

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke odel.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Energiattest
Situasjonskart
Opplysninger fra forretningsfører NBBL, datert 27/3-19, inneholdende:
‐ Boligopplysninger
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler
- Trivselsregler for SPA og Trening

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.