Adresse

Veggli Friluftspark 17
3626 ROLLAG

Prisinformasjon

Prisantydning: 3.400.000

Omkostninger


Dokumentavgift: 87.000 ,-
Pantattest pr. dokument kr 204,-
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
Tinglysingsgebyr pr. pantobligasjon kr 525,-
Boligkjøperforsikring Pluss kr 13 900,-


Sum øvrige omkostninger kr 102.154

Totalpris med omkostninger kr 3.502.154

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, kr 11 100,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Visning

Kontakt megler

Megler

Jørn Mosebekk Larsen
+4791321232
jml@dahlas.no

Areal og byggeår

Primærareal: 124

Bruksrareal: 137

Antall soverom: 4

Tomtestørrelse: 707

Boligtype: Hytte

Eierform: Selveier

Byggeår: 2006

Energimerking: D Oransje

Fasiliteter
 • Balkong/Terrasse
 • Garasje/P-plass
 • Ingen gjenboere
 • Peis/Ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Rolig
 • Bademulighet
 • Fiskemulighet
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse:
Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 32
Bruksnr: 199
Kommune: ROLLAG

Beskrivelse
Hytta ligger i området kjent som Killingdalen. Dette er det høyeste beliggende hytteområdet på Vegglifjell og er starten på snaufjellet som danner overgangen til Hardangerviddas østlige parti. Hyttefeltet ligger på 950-970 moh. og har en unik utsikt mot nære fjell med bakliggende topper som Tjønngrønuten (1189 moh). Samtidig er det panorama utsikt mot nordøst og sørover mot Blefjell og Norefjell. Alpinbakken, vidda og skiløyper i lavere og lunere terreng er lett tilgjengelig uten bil.

For flere av Østlandets byer er dette det hyttefeltet som ligger nærmest når en snakker ca 1000 moh og Hardangervidda.

Innhold
Hytteeiendommen innehar 2 plan og inneholder:

U.etg.:Hall m/garderobe, trappegang, soveromsgang, 4 soverom (10 spl.), teknisk rom/vaskerom, badstue, bad m/kar, dusj, servant og wc og adk. badstue, bad m/dusjhjørne, servant og wc samt adk. badstue,

1.etg. Stor stue/spisestue m/stor takhøyde, peisovn og utg. terrasse, åpen kjøkkenløsning m/spiseplass og utg. balkong og marka, bod.

2 utvendige sportsboder. Egen parkeringsplass til eiendommen samt parkeringsmuligheter på felles snuplass.

Standard:
Meget pen og moderne funkishytte med panorama mot høyfjellet som passer utmerket for to familier eller hvis man tenker utleieløsning - høy standard med materialer av god kvalitet og i funkisstil - vann/avløp, vannbåren gulvvarme, fibernett og alt av integrerte hv. varer og bekvemmeligheter!

Vinduer: Isolerglass m/alu. ramme
Gulv: Eikeparkett, skiferfliser, fliser på bad
Vegger: malt gips, fliser

Fibernett er installert. Vannbåren varme i gulv, el. varmekabler på soverom samt radiatorer. Det er benyttet høymaterialkvalitet samt design-belysning. Det følger kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr m/topp, kjøkkentilbehør, flat-TV m/dekoder, HiFi-anlegg, møbler og øvrig løsøre.

Parkering:
Parkeringsplass på tomten for inntil 2 plasser ihht reg.plan.

Oppvarming:
Vannbåren gulvvarme. Peisovn samt elektrisk.

Beliggenhet:
Beliggende øverst på Vegglifjell i Killingdalen med panoramautsikt til høyfjellet. Som Nord-Europas største høyfjellsplatå byr Hardangervidda på uforglemmelige friluftsopplevelser året rundt. Dette er norsk natur på sitt sterkeste! Om sommeren er det nærmest uendelige turmuligheter både til bens- og på sykkel i de storslagne omgivelsene. Nevner også gode jaktsesonger, fluefiske, rafting samt et velutviklet Kite- miljø med flotte, utfordrende områder. Om vinteren er det normalt mye snø og flotte forhold på denne høyden. Det finnes milevis med lekre og nypreparerte løyper i fjellskogen, også lysløyper. Bare 200 meter unna ligger Vegglifjell Skisenter som har en heis, to nedfarter, glimrende off-piste muligheter samt skiutleie. Bilvei helt frem m/parkering.

Adkomst:
Vegglifjell ligger på østsiden av Hardangervidda. Fra alle de store byene på Østlandet så ankommer man Hardangervidda 100 km tidligere enn for eksempel
Geilo. Fra Oslo og Tønsberg tar det ca 2 timer med bil, og fra Drammen tar det ca 1,5 time og fra Kongsberg 40 minutter.
Kjør via Kongsberg oppover RV40 (Numedal) mot Geilo. Ved Veggli sentrum forlater du lavlandet, og svinger opp mot Vegglifjell. Du befinner deg nå ved foten av
Hardangervidda.
Ta av til venstre etter bensinstasjon og følg anvisning til Vegglifjell Skisenter. Halvveis passerer man en bom. Kjør videre til Veggli Fjellstue på høyre side, Veggli Fjellkirke på venstre. Ved fjellkirken kjører man 3 minutter videre oppover og møter et stort skilt på høyre side. Sving inn her til høyre og deretter umiddelbart til høyre.

Beskaffenhet:
Opparbeidet med adkomst og parkering, forøvrig naturtomt.

Adgang til utleie
Ingen begrensning i utleie av hele hytta under ett til fritidsformål.

Regulering

Regulert til fritidsbebyggelse, se vedlagt reguleringsplan for Veggli Friluftspark, Rollag kommune.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 0910-06, men ikke ferdigattest.

Bygningsinformasjon / byggemåte
Alle innvendige og utvendige areal samt beskrivelse av bygningen er hentet fra tilstandsrapport avholdt av takstmann. Det er rommenes faktiske bruk som avgjør om det defineres som P-rom og speiler ikke nødvendigvis hva som er godkjent av kommunen.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 1. etg.: 70 kvm 2.etg: 67 kvm

Bruksareal per etasje: 1. etg.: 60 kvm 2.etg: 64 kvm

lnngår i p-romsareal: Alle rom unntatt teknisk rom og boder.

Diverse
Vårt firma har innhentet opplysninger på det elektriske anlegget, og har mottatt følgende opplysninger fra e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: Intet tilsyn siden byggeår. Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det betales en årlig serviceavgift til Veggli friluftslag for skiløyper etc på kr. 1400,-.

Pliktig medlemskap i Veggli Friluftspark hytteforening for drift av infrastruktur i hyttefeltet. Dette er hovedsakelig brøyting. Erfaringstall er her ca kr. 7000,-.

Det betales eiendomsskatt ca. kr. 8.200,- pr. år p.t.

Megler har ikke besiktiget eiendommen innvendig.
Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for Eiendomsmegler Dahl AS.
Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, takstmann, selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Hvitevarer / tilbehør
Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 6 250,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig tilknyttet kloakk, privat vann og vei.

Andre utgifter
Strømforbruk ikwh 17 000
Forbruk av andre varmekilder kr 2 500,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 0,-
Sekundær formuesverdikr 60 396,-
Formuesverdi årslall 2017

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal

Oppdragsnummer
1-19-00140

Sentrale lover
Eiendommen selges som i den stand den var i ved kjøpers besiktigelse, jf. avhendingsloven § 3‐9. Bestemmelsen innebærer at avhendingslovens regler om når eiendommen har mangel, fravikes til ugunst for kjøper.
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring
Vedlagt følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2.200,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 200,- i honorar for Boligkjøperforsikring.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon
Vi oppfordrer til å lese igjennom «Forbrukerinformasjon om budgivning» som er vedlagt denne salgsoppgaven evt. på vår hjemmeside www.dahlas.no før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon fremlegges.

Bud kan inngis på flere måter:
1. På eget skjema som ligger vedlagt salgsoppgaven eller på vår hjemmeside, bud sendes til: meglers e-post eller på sms til meglers mobil.
2. På eiendommens egne «hjemmeside» som man finner her:
https://dahl.webtopsolutions.com/tide/#/innlogging.
(Evt. via eiendomsannonsen på www.finn.no) Her registrerer/logger man seg inn via eget mobilnummer. Ha gjerne info til bank samt din egen legitimasjon klar, slik at du får lagt inn all nødvendig informasjon samtidig. På denne siden vil du kunne søke opp aktuell eiendom og inngi bud, forutsatt at all relevant data er lagt inn. Både første bud og evt. forhøyelser kan gjøres her. Du vil også finne salgsoppgaven her.

Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr. SMS, på e‐post eller via eiendommens «hjemmeside».
Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg, da forsinkelser i SMS og e‐post kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. Eiendomsmeglingsforskriften § 6‐3.

Selger må skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger.

Det gjøres oppmerksom på at utskrift av budjournal, iflg. forskrift til Lov om eiendomsmegling, vil bli gitt til kjøper og selger av eiendommen etter at handelen er kommet i stand. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Vedlegg
Tilstandsrapport, datert 290319
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring, datert 250319
Selgers opplysningsskjema for eiendommen, datert 230219
Energiattest
Reguleringsbestemmelser for Veggli Friluftspark, Rollag kommune m/kart

Tinglyste heftelser


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon/salgsoppgave fra meglerforetaket.